Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, April


HeleneFS
 Share

Recommended Posts

God morgen igjen. Planen i dag var å være aktiv, nu er jeg på stadiet hvor jeg revurderer det. Kanskje bade bikkja i stedet? 

Jeg burde hvertfall spise frokost, hvorfor er det så vanskelig?

Prima har spist og ligger å sover, jeg skal vaske opp, og vurderer å ta en liten seriemaraton før jobb. Litt sliten idag. Men så var det jo den derre Sykle til jobb greia da...hm.. må tenke litt på den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

På tide med ny tråd!   ____________________________________________________________________________________________________   Siden jeg er førstemann ut i denne kopierer jeg inn in

Wow!  Som noen på chatten fikk med seg så var jeg og spiste på mcdonalds i går kveld, og der sto det en fantastisk dame bak kassa som fikk så mye kjeft av han som laget burgerene. Skrev dette til Mc

JEG FANT BUNADSØLVET MITT OMG OMG OMG ??????????? Sent fra min SM-G870F via Tapatalk

Posted Images

23 timer siden, tmp skrev:

God bedring :) Blir godt med pelsterapi tenker jeg, når de lander :wub:

Takk for det :) Det var veldig godt med pelsterapi når de landet :ahappy: Fineste jentene :wub: 

22 timer siden, Siri skrev:

Håper du får komme hjem nå ☺. Og det er masse flinke og fantastiske folk som jobber på sykehusene! Sitter på sykehuset nå og får min månedlige dose medisin. Det er jo riktig trivelig faktisk ?

Jeg fikk komme hjem :ahappy: 

--

AN sitter jeg og nyter stillheten i min egen stue. Jentene var selvsagt glad for at jeg kom hjem i går, selv om de var mer dempa i hilsinga si enn jeg forestilte meg. Kanskje de merka at det var lurt å ta det med ro? De har vært frimerkehunder alle tre siden da, og alle tre insisterer på å ligge på fanget - selv bolla, som egentlig ikke er fanghund :heart: Om vi ser bort fra en liten episode da alle tre ville sitte på fanget samtidig, har de vært overraskende hensynsfulle (om man kan kalle det det) i forhold til formen min. Jeg veit jo at særlig Nora er følsom i forhold til hvordan jeg har det, men at den minste lille pelsdotten skulle være såpass sensa hadde jeg ikke trodd, hun er jo en sånn all over the place-hund :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg og søstra mi og lille baby på åtte uker koste oss sånn sammen i går at jeg kom meg nesten ikke hjem.:teehe: Tantebarn er virkelig en berikelse i livet, altså, enten de er 3 år og i trassalderen eller åtte uker og ny i verden.:wub:

Jeg benytta en sjelden anledning til å dra noe sted uten å måtte tenke på at jeg må stresse hjem til hundene, pappa var jo hjemme hos meg hele dagen og snekra bad, og lufta hundene for meg da han dro.

Så da ble det tur på dyra ved midnatt da jeg kom hjem, med hodelykt. Bek mørkt ute, og mørkt i alle hus. Det er noe eget ved stillheten når alle sover. 

I dag har jeg også fri, venter på arbeidsfolka som fortsetter på badet, og det er strålende sol.

45 sider hjerte lungeredning skal repeteres, så skal jeg gjøre hva jeg vil resten av dagen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag skal jeg klippe meg! Har bitt i det sure eplet og bestilt time hos læring. Veit de trenger å øve seg, men én dårlig opplevelse for mange år siden har gjort at jeg har nekta å bruke andre enn to forskjellige frisører og ihvertfall ikke lærlinger.. Men nå er håret så langt og tuppene så slitt at jeg MÅ klipper meg, og lommeboka har ikke råd til å bruke noen normale frisører..  Og alt er bedre enn slik det er nå, jeg elsker å ha langt hår, men når det er så slitt i tuppene som det er nå så ser det ikke bra ut uansett :P  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et skikkelig dilemma. I utgangspunktet trives jeg ikke med å være på jobb 4 dager i strekk. Jeg merker at jeg tappes veldig av det, jeg har mer å gi i en mer normal turnus. I tillegg til det så er jeg jo avhengig av hundepass. Det vil nok gå i orden, men jeg er ikke helt komfortabel med å være så mye borte, merker det på han at han blir fryktelig klengete når jeg kommer hjem. Men er vel jeg som har separasonsangsten her[emoji14] . Men det er jo mye hundepass å be om... Jeg har og sagt ja til å jobbe et annet sted i sommer, så det blir kræsj . Det et snakk om 1 års vikariat, og mer fast inntekt hadde vært knall. Men samtidig er den turnusen vanskelig å svelge for meg, selv om man jo har en uke fri imellom, og det høres lenge ut, så er det ikke det, og hodet er på jobb i løpet av den uka og. Jeg har søkt på en annen jobb, men fristen der er neste uke så tar jo tid før jeg får vite om jeg kommer til intervju. Og jeg må bestemme meg i dag for om jeg vil fortsette der jeg er nå. Jeg har tenkt konstant i to dager nå, og er ikke nærmere ett svar... er jo glad for å få tilbud, og føler jeg er kjempeteit som vurderer å si nei. Det er flere ting jeg bekymrer meg litt over og, men taushetsplikt og sånn. Aaaaaaa

Jeg ville prøve turnusen, og siden jeg ikke har vært bundet og ikke har jobbet fullt har det gått bra, men jeg har ikke engang vurdert å søke på faste stillinger med slike arbeidstider.

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skrubba sofaene, skrubba vaffeljernet etter bruk, det rant visst litt over :P Vaska puter og pledd fra sofaene, løpt tur med Tibra, dusja. Og enda er klokka bare halv tolv. Jeg er ikke noe flink til å vente på valper, altså. Må gå ut og finne fram litt stæsj som skal inn på valperommet, tror jeg, og begynne "redebygging". Ikke bare for gravide damer, det der. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Raksha skrev:

:gaah: Migrene og spenningshodepine, og jeg har møte med nav om to timer... Det må bare gå. Kunne det ikke venta til etter møtet? 

 

Er ikke tanken på møte ned nav nok til og få hodepine av da? Her gikk jeg alltid til nav med både hodepine og kvalme,rare kroppen reagerer selv når man trur man føler seg rolig  :hmm: Lykke til og god bedring :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Sissi skrev:

Er ikke tanken på møte ned nav nok til og få hodepine av da? Her gikk jeg alltid til nav med både hodepine og kvalme,rare kroppen reagerer selv når man trur man føler seg rolig  :hmm: Lykke til og god bedring :ahappy:

Poeng, men sånt pleier å komme etterpå hos meg. Takk :hug: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
38 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Jeg har et skikkelig dilemma. I utgangspunktet trives jeg ikke med å være på jobb 4 dager i strekk. Jeg merker at jeg tappes veldig av det, jeg har mer å gi i en mer normal turnus. I tillegg til det så er jeg jo avhengig av hundepass. Det vil nok gå i orden, men jeg er ikke helt komfortabel med å være så mye borte, merker det på han at han blir fryktelig klengete når jeg kommer hjem. Men er vel jeg som har separasonsangsten heremoji14.png . Men det er jo mye hundepass å be om... Jeg har og sagt ja til å jobbe et annet sted i sommer, så det blir kræsj . Det et snakk om 1 års vikariat, og mer fast inntekt hadde vært knall. Men samtidig er den turnusen vanskelig å svelge for meg, selv om man jo har en uke fri imellom, og det høres lenge ut, så er det ikke det, og hodet er på jobb i løpet av den uka og. Jeg har søkt på en annen jobb, men fristen der er neste uke så tar jo tid før jeg får vite om jeg kommer til intervju. Og jeg må bestemme meg i dag for om jeg vil fortsette der jeg er nå. Jeg har tenkt konstant i to dager nå, og er ikke nærmere ett svar... er jo glad for å få tilbud, og føler jeg er kjempeteit som vurderer å si nei. Det er flere ting jeg bekymrer meg litt over og, men taushetsplikt og sånn. Aaaaaaa

Jeg ville prøve turnusen, og siden jeg ikke har vært bundet og ikke har jobbet fullt har det gått bra, men jeg har ikke engang vurdert å søke på faste stillinger med slike arbeidstider.

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

Så det er 1 års vikariat du må bestemme deg for? 
Hva er alternativet om du sier nei da? I dette arbeidsmarkedet ville jeg ikke tatt sjansen på å si nei. Men her i Rogaland er det jo helt håpløst for tiden. Selv ingeniører fra olja vil jobbe på Narvesen liksom :pinch: 
Og i de bransjene jeg har formelle kvalifikasjoner for så vil de ha erfaring i tillegg. Så selv ville jeg ikke tatt sjansen om det kan bli vanskelig å finne ny jobb etterpå. 

 

Nå har jeg tørka enda litt mer lever. Gutta har vært helt ville og sprunget frem og tilbake mellom stua og kjøkkenet :lol:

Snart på tide å hoppe i dusjen sånn at jeg får tatt en god tur med dem i dag også. Og så er det kanskje på tide å få vasket gulvene. Bare jeg husker hvor jeg har gjort av moppestativet og microfiberfillene nå... :huh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Gråter som en drittunge etter frisørbesøk. Drit uvant og ekstremt misfornøyd. Tar år og dag å vokse ut igjen, -minst- 10 cm kortere enn det som ble avtalt. Bare hår osv, men kom på hvorfor jeg ikke har turt å dra til frisør på herrens år for å si det sånn. :( 

Ikke så mye å komme igjen for å klage på heller liksom. Men ble også veldig dårlig behandlet, ekstremt vondt da hun lugget hele tiden og hun brakk mye hår på denne måten... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har skikkelig lyst på en god lunsj.. Sånn type dra ut på kafé-lunsj.. 

Så da passer det veldig bra at jeg sitter ute på bygda uten noen særlige muligheter for det.. Eller, er jo en kafé her.. 20 min kjøring herfra.. Men det er liksom ikke noe wow og ingen å dra med.. 

Jeg kjenner hormon-kroppen min dør :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Caroline skrev:

Skrubba sofaene, skrubba vaffeljernet etter bruk, det rant visst litt over :P Vaska puter og pledd fra sofaene, løpt tur med Tibra, dusja. Og enda er klokka bare halv tolv. Jeg er ikke noe flink til å vente på valper, altså. Må gå ut og finne fram litt stæsj som skal inn på valperommet, tror jeg, og begynne "redebygging". Ikke bare for gravide damer, det der. 

Kan jeg få lov til å kanskje ta med kameraet og Fredrik på besøk når de er sånn passe søte? :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Pippin&Symra skrev:

Hva tenker dere om å legge en elleve og et halvt år gammel hund i narkose? Det er garantert ikke mulig hverken å fjerne tannstein eller sjekke byll på Pippin uten, men jeg er litt skeptisk kjenner jeg.

Jeg la min forrige hund på 11 år i narkose, for å fjerne en liten kul på poten. Jeg var like bekymret som deg, og ville at dyrlegen skulle ringe når de var ferdig. Det gjorde de og det hadde gått helt fint. Så lenge det ikke er et stort inngrep, så håper og tror jeg det vil gå bra... :) Men det er jo din avgjørelse :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 minutter siden, SoppenCamilla skrev:

Kan jeg få lov til å kanskje ta med kameraet og Fredrik på besøk når de er sånn passe søte? :D 

Absolutt :D De begynner å bli sånn passe søte fra de er 4-5 uker gamle. Det er lov å komme flere ganger, altså ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Pippin&Symra skrev:

Hvis du er av den litt tyvaktige sorten så kan du få et tips av meg: De akvarellbildene av hunder er ikke beskyttet mot kopiering. Kan skrives ut. Men ikke si det til noen! :aww:

 

Er mer halsbånd og sånt det går i her. Man må jo ha et halsbånd for hver dag i uka... Og litt fleecedekken og sånn i alle regnbuens farger.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Caroline skrev:

Absolutt :D De begynner å bli sånn passe søte fra de er 4-5 uker gamle. Det er lov å komme flere ganger, altså ;)

Ja! Vi bor jo litt for kort avstand fra hverandre til å aldri sees, haha. :P 

Gikk forresten på den grusveien som går forbi gården her og så ut i Re.. Kommer den ut langt fra dere? Jeg gikk ikke helt ned til veien, siden vi måtte gjennom en gård, og det stod en bjeffende gordon setter der, og det var seint på kvelden. :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...