Gå til innhold
Hundesonen.no

Paranomia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Paranomia last won the day on 13. April 2016

Paranomia had the most liked content!

Om Paranomia

  • Bursdag 17. August

Contact Methods

  • Website URL
    http://sandefjordzoo.no

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sandefjord
  • Hunderase
    Blanding og chihuahua

Nylige profilbesøk

5,062 profilvisninger

Paranomia's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

2.6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg var i utgangspunktet ganske optimistisk, første svar fra NKK virket bra. Nå har jeg derimot fått svar nr 3, og dette vil bli anmeldt som en diskrimineringssak. Det var sikkerhet som sto i høysetet, så da måtte de jage vekk folk med funksjonshemminger. Svar fra lokalklubben var bare svada, virkelig. 99% av det som sto der var A. vridd om på, eller B. direkte løgn. De svarte til NKK at ingen fikk stå i startsområdet pga sikkerhet, og nei ,det er overhodet ikke det som er problemet, naturligvis får det ikke stå folk der. Vi sto på langsiden, sammen med alle andre i publikum, hun gikk forbi flere andre i publikum og bort til oss spesifikt og ba oss flytte oss fordi en hund var redd for rullestol. Hadde det ikke vært lov for noen å stå der, helt greit, men når man jager bort èn spesifikk person er det ikke så greit lenger.
  2. Har fått svar fra NKK, og svaret var, om mulig, enda mer løgner enn jeg forventet. Jeg kunne i utgangspunktet vært ferdig med saken om de hadde lagt seg flate og sagt at slik skal ikke skje, what so ever, men istede fikk jeg svar om at de hadde stor tiltro til at klubbene gjorde det de skulle. Så da tar jeg denne saken så langt som nødvendig for at det skal skje endringer. Vi lever i 2018, man skal ikke måtte jage folk vekk pga funksjonshemminger.
  3. Så deilig! Da skal jeg sende de inn asap, og ikke stresse mer med det. Så enkelt da gitt
  4. Noen som kunne fortalt meg hvordan man omregisterer en hund fra Danmark, så slipper jeg å mase mer på NKK? Det står; Danmark: Originalt registreringsbevis og kopi av eierbevis utstedt av Dansk Kennel klubb. Så jeg skal kun ta disse to arkene, sende det til PB 52 Holmlia, 1201 Oslo - også får jeg faktura og omregistreringen skjer ila 4 uker? Virker nesten litt for enkelt
  5. Tusen takk alle sammen Han heter Nix
  6. Takk for svar ang. det med rullestol på agility-NM, folkens. Det var forsåvidt på søndag, ikke lørdag, vi var der. Vi var der altså kun på en finale. Har skjedd en del her i det siste, deriblant en ny valp, så har ikke fått sendt noe enda. Men det skal absolutt gjøres. Han er nå ganske så fin, lille pirayaen på 20kg+ og 4 mnd. Han er så trygg på seg selv, en skikkelig herlig valp rett og slett. Vi kunne ikke bedt om en mer fantastisk valp. Fikk en ganske knusende nyhet i dag. Katten vår Amiga ble funnet drept (mest sannsynlig/forhåpentligvis) av et rovdyr. Med buken splittet opp og uten hale. Vi har lett siden påska, så det var godt, men samtidig vanvittig vondt å få et svar. De som fant henne hadde kastet henne i søpla, derfor det tok så lang tid før vi fikk et svar, selv om hun ble funnet allerede to dager etter hun forsvant.
  7. 18/6 - 19/6 - @Paranomia 20/6 - 21/6 - 22/6 - 23/6 - 24/6 -
  8. Vært på utstilling i dag. Var koselig det. Kjørte bort til agilitybanen da vi var ferdig å se på de hundene vi skulle, og stoppet først på feil side der man skal gå ut/inn. Jeg har såvidt sett en agilitybane før, men sa til gubben at det ikke kunne være riktig at vi skulle stå der da det ikke var noen der Så bryter det en "ansatt" (ringsekretær? banemannskap?) inn og forteller oss at nei, vi kan ikke stå på den siden av banen. Okei, vi flyttet oss derfor til riktig side, der hun pekte og det satt flere andre. Vi regnet med at det var feil, og det var greit at hun sa ifra så vi ikke sto i veien for noen. Så var det ikke så gøy lenger... Og jeg gleder meg til vi får valpen. I morgen er han vår Det har vært 10 lange uker, men endelig skal han hentes i morgen Kanskje det blir utstillinger fremover på oss også!
  9. Jeg VET forsåvidt hvor det går an å kjøpe, men hvor kjøper dere utstilingsbånd med perler/pynt som tåler noen kg? Helst der man kan bestille ønskede farger selv.
  10. De eneste posene jeg virkelig liker er rusta sine med hodeskaller på. Men det er jo bare plast. Kjøpte en pakke med Earth Rated som @JTT legger ut over her, foreløpig veldig fornøyd. En av de få bioposene jeg har prøvd som ikke revner bare jeg ser feil på dem. Ganske grei størrelse på de også, men savner hankene.
  11. Vet om en med Agria som nettopp fikk dekket fjerning av begge jurlister selv uten å ha tatt biopsi av kulene Men hunden hadde et smertehelvete i etterkant, så sørg for å ha godt med smertestillende.
  12. Ja, klart det er farge og tegninger det går etter Det er en grosser schweizer sennenhund
  13. Da har det blitt bestemt at han her skal bli nordmann Gleder meg sååå masse! Må bare vente til juni, det blir lenge, det!
  14. Treg som jeg er så kommer det i dag 1. april var vi og hilste på vårt nye familiemedlem i Danmark, vet ikke helt hvem det blir enda, men enten rød eller blå. 00.00: I seng, veldig klar for å sove men også veldig klar for å reise til Danmark 06.00: Oppe mens det fortsatt er mørkt på denne tiden, det gjør jeg ikke med mindre jeg virkelig må altså 07.00: På vei til ferja, begynner endelig å bli litt lys ute 0800: På ferja, digg frokost Elsker frokostbuffet! 0900: Skriver klage til likestillings-og diskrimineringsombudet og nyter sola. Så lekkert 10.00: Jeg er voksen og gjør som jeg vil De kan ikke ha fungerende iskremmaskin på frokostbuffet, da går det sånn. 1100: I taxfree og røsker med meg gave til oppdretter 1200: Fremme i Danmark, nyter 130 grense. Og det er såklart ikke jeg som kjører på noen av bildene * 13 ish: Innom apoteket for å kjøpe noe småtteri 1400: En tur innom Plantorama Skal absolutt tilbake! For de som ikke har vært på Plantorama så er det en blanding av plantasjen og en giga dyrebutikk. Det var det eneste av dyrebutikk-liknende butikker som var åpne så da måtte vi jo innom 1500: I Randers, på god vei til oppdretter 1600: Fremme hos oppdretter og kosemoser valper. Nå kommer litt valpespam Blå Blå og litt av rød ;P Blå til venstre og rød til høyre Rød Enda mer rød. Sjekk de store labbene Spise litt tørrfor. De er forresten 6 uker 2000: På vei til hotellet igjen Tålmodig oppdretter som holder ut så lenge Jeg var helt død da vi kjørte derifra, vi fant på masse gøy med valpene Kjørte tur, gikk tur, var ute i hagen osv. 2200: Diskuterer valpenavn og gleder oss til å finne hotellet 2300: Fremme på hotellet i Hirtshals, valgte ett nærme ferja så det bare var å stå opp og kjøre rett til ferja. Het Montra Skaga (?) tror jeg, veldig fornøyd om noen har behov for et hotell rett ved ferjekaia. Skikkelig luksus, er ikke vant til sånt jeg Sovnet like etter vi hadde ordnet oss for kvelden, slitne etter en lang dag med cuteness overload
  15. Bare stjeler denne tråden litt jeg; hva hadde du som oppdretter satt pris på å få til kullet i form av leker, snacks osv? De er bare 5 uker, men føler vi må ha med en gave til hele gjengen, ikke bare mor
×
×
  • Opprett ny...