Jump to content
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Content Count

  3165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by Ozzy

 1. Jaa, altså hun har ingen lekevenner heller så hvis din er lekbar så kan hu gjerne det. 😅 Men fint å ha noen å bare gå tur med uten å hilse og!
 2. Folk slutter aldri å overraske.. Desverre.
 3. Alltid like interessant. Denne dama fikk anbefalt blant annet border collie, alpha blue bulldog, staff, schæfer, mops, dalmatiner, basenji, alle 4 belgiske fårehundene inkl malinois for å nevne noen. 😂
 4. Noen som har en veterinær å anbefale i Vestfold? Jeg vet hvem jeg ikke vil bruke, og jeg har en som ordner vaksiner og mindre ting, men dersom det skulle skje noe mer alvorlig vil jeg helst til noen andre. Noen tips til flinke veterinærer i Vestfold?
 5. Lotta og jeg vil gjerne øve på å gå tur med andre. Hyggelig med selskap også! Noen i Tønsberg og omegn som ønsker å gå tur en dag? Hun er 3.5 mnd så kjempelangt blir det ikke, men går fint med en times tid i hennes tempo. Kan selvfølgelig kjære til Sandefjord, Horten, Færder osv. Kan på dag og ettermiddag de fleste dager utenom torsdag. Viktig at dere er hyggelige og greie, hun skal få slippe å gå med frustrerte/bråkete/stressede hunder 😊
 6. Hvor lenge har den vært løs? Ville prøvd en dag eller to til med dragkamp, rikking på den med fingrene også hvis den ikke kommer ville jeg dratt til veterinær. Det er bra den er løs, men min veterinær anbefaler stort sett å trekke når voksentanna er like langt ute som valpetanna, og den er jo forbi det punktet.
 7. Ønsket en sosial hund som kunne bli med på det meste og som gikk overens med de fleste. Videre ønsket jeg en lettlært rase hvor jeg kunne prøve og drive med forskjellige grener med, som smeller, lydighet, rundering, rally. Har Labrador, jakt-type.
 8. Hvis dere er fast bestemt på Malamute, ville jeg enten kjøpt hannhund eller eventuelt lett etter en voksen, snill hund som eier vet går overens med andre hunder, som du kan ha på prøvetid. Men det er fortsatt en risiko. Å kjøpe tispevalp er litt russisk rulett med en slik rase, når du ønsker den skal gå overens med så mange andre tisper. Det er umulig å vite bare ved å se på foreldrene og hvordan en valp er ved 8 uker. Og du kan jobbe ræva av deg de første tre årene, og likevel hater hun to av dem.
 9. Ozzy

  Lotta

  Jaa, vanskelig å stå i mot innimellom 😂😂
 10. Ozzy

  Lotta

  Litt Lottaspam. Hun er 14 uker nå, og er egentlig helt super. Lettlært, myk, førerorientert og passe rampete. Litt for mammadalt, men blir fort sånn når det bare er oss to. 😂 Hun har forresten Instagram for spesielt interesserte, lotta.lab.
 11. Ozzy

  Sulten valp

  Jeg har labbevalp og hu er ikke i nærheten av like sulten 😅 matvrak ja, men ikke så ille. Ville som sagt gitt mer mat, og hvis du ikke kan lukke til kjøkkenet kan du prøve med kompostgrinder eller lignende. 😊 Er ikke så lett å beregne fôr ut ifra forventet voksenvekt heller, finsk lapphund kan vel bli opptil 23kg? Min er litt mer sulten hvis hun kun får tørrfôr, fôrer normalt 50/50 vom og tørt. Kanskje det kan hjelpe og.
 12. Ozzy

  Sulten valp

  Hvor mye får hun og hva slags valp er det? Høres ut som om hun trenger mer, er ikke vanlig å være så desperat. Ville som over økt mengden og sett ann et par uker. Valper skal gjerne ha litt mer å gå på enn voksne hunder også (men ikke være tykke). Ville også fjernet matskålen når hun ikke får mat, og muligens begrense tilgangen til kjøkkenet. Virker som om begge er en kilde til stress.
 13. Takk for tips, CaniX så litt voldsomt ut for mitt bruk ja, men sjekker ut de andre to 😊
 14. Dere har jo ikke ting klart når du ikke visste hvilken hannhund du skulle bruke før dagen for parring? Du får prøve chihuahuagruppa på Facebook.
 15. Tips til et godt magebelte? Jeg er slank og svak, bikkja blir rundt 25kg. Vil ikke jogge med det, men fint hvis det kan trekkes litt med. 😊
 16. Hva slags type hund kunne du tenke deg da? Jeg søkte på finn, alle raser, under 10.000 i områdene vestfold, viken, oslo, agder, vestland og innlandet. Det er 500 treff. Noen få er valper, noe er hundeutstyr men resten er hunder i alle aldere i mange størrelser og fasonger. Luker du ut huskyer så er det fortsatt mange hunder som trenger et hjem. Alt fra en Jack Russel terrier på 1,5 år til nakenhund på 6 år.
 17. Ozzy

  Lotta

  Hyggelig at du henger her enda også! 😊🥰
 18. Ozzy

  Lotta

  Hvordan det går med de vet jeg ikke, da eksen ble veldig sint når jeg gikk. Så der er jeg dessverre ganske blank, men jeg tror ihvertfall Damir fortsatt lever. Ihvertfall på dogweb.. Men inni hodet mitt har de begge det supert og er lykkelige!
 19. Ozzy

  Lotta

  Usikker på hvor aktiv jeg blir denne runden, men egen tråd må frøkna ha! Hils på Mioamor's A Hurricane Hint Celia. Eller Lotta da som hun heter her hjemme. Lotta er en jaktlabrador, er 12 uker gammel idag og hun er selvfølgelig verdens søteste. Vi skal drive med litt av hvert, men usikker på om vi kommer til å konkurrere pga nervene mine 😂 Men kurs, treninger og mye gøy skal det bli.
 20. Trodde forumet døde for et par år siden jeg, men jaggu er det liv her enda!
 21. Ja jeg tror også lab er et godt valg. Jeg er ekstremt ferdig med hunder som begrenser meg, rett og slett! Hvor er dine labber fra?
 22. Jeg heller nok mer og mer mot en Labrador tispe. Jeg elsker Toller, men er livredd for å få en som "ikke funker".. Jungelen av oppdretter er stor.
 23. Hva mener du med diller? Jeg liker labrador godt, så er en aktuell kandidat! Men trodde egentlig det var mer HD der enn hos golden.
 24. Hehe, ikke sånn kjedelige. Jeg bare orker ikke flere hunder som har "mye greier" hvis du skjønner?
 25. Jeg har blitt singel og har ingen hund i livet mitt for første gang siden jeg var 9 år. Passer ikke med hund nå, men om et år/halvannet regner jeg med at jeg har tid og mulighet til å kjøpe meg hund. Hvilken rase jeg vil ha, vet jeg ikke. Har tenkt litt på toller, har hatt en i oppveksten og jeg er fryktelig glad i rasen. Uansett, litt krav ogsånt. ? Lett å ha med å gjøre, dvs ikke samkjønnsagressjon, ikke ekstremt reservert eller lignende. Raser som er "kjent for" å ha seperasjonsangst er uaktuelt. Ønsker en sosial hund som kan tas med "overalt" med normal sosialisering. Frisk rase, ute
×
×
 • Create New...