Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Debbie last won the day on September 30

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3886 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

13940 profile views
 1. Og der gikk jeg amokk på WSDogshop igjen, de har så mye fint:) Imorra skal vi endelig på tur igjen, gleder meg. Har noen sett den siste James Bond filmen- hva synes dere?? Hva tror dere blir neste 007??
 2. Åh det har jeg ikke tenkt på en gang. Genialt. Kan noen si hva godbitene til Musti heter, så kan jeg kjøpe når jeg får inn.
 3. Ang sort hund, så har jeg erfart selv at sort hund ikke er positivt i forhold til andre hunder. Og jeg merket stor forskjell når jeg gikk fra sort pointerblanding/rottis til dalmis- da unngikk ikke folk meg lenger😀 Og det er kjempevanskelig å ta gode bilder av sorte hunder, så jeg skal ikke ha sort hund. Hvis det ikke absolutt er drømmevalpen da...😍
 4. Vær dønn ærlig, og konstruktiv- ha dokumenter på alt av helse på hunden. Du kan også kontakte raseklubben.
 5. Jeg hadde dalmatiner, ville ha en sunnere hunderase. Skulle egentlig ha labrador, og da jaktvarianten. Men på tiden ville ikke oppdrettere selge til deg, hvis du ikke skulle jakte. Jeg kunne ikke love det, og ble dermed avist. Og med litt hopp og sprett, livets krumspring- så ble det jaktgolden. De er enkle skapninger, ikke verdens smarteste- men det tar de igjen med iver og treningsglede. De elsker vann, gjørme alt som er vått. De tar lang tid å bli voksne, både fysisk og psykisk. De er kjærlige og kosete inne, full fyr ute. De er store nok til å brukes til det mes
 6. Debbie

  Dalmatiner

  Det er en sterk rase med masse egenvilje, og intelligens. Den røyter VANVITTIG mye, hele året. Det er desverre litt for mye avl som går på utseende, og ikke gemytt eller helse. Vær ekstremt nøye med linje og oppdretter. Jeg ville kikket mot Sverige og Danmark.
 7. Og der blir alt utsatt et år, kanskje like greit.
 8. Hvis alt ble perfekt kunne jeg ønske meg: smartheten til dalmis, driven til å jobbe fra en jaktgolden, kroppen en blanding av jaktlabrador og dalmatiner- og brindlet farge fra boxer feks. Ellers skulle gemyttet være som en labbis. Og helt perfekt helse selvfølgelig.
 9. Her har vi leker inne som bare er hennes, og bare til kos. Ute leker i hagen, som aldri kommer inn. Og treningsleker som aldri lekes med utenom trening. Inkl dummyer.... gjett om jeg var litt irritert når familien hadde klart å ødelegge/leke i stykker 4 nye apporter jeg hadde kjøpt... Ellers synes jeg programmet er fint, det er mer trening av folk enn hunder- og det er jo det som trengs.
 10. Enig med det dere skriver. Men når jeg ser på sosiale medier at hunder skal klare å lage setninger som: Lola dog, Karen human, Karen dog? Karen No? Lola human?? Hvor Lola er hund, og Karen er mennesket, så blir ikke dette fornuftig for meg. Jeg er enig i små setninger som: Mat, tisse, leke, trøtt, kos osv. Men at de fundere over slike ting finner jeg hardt å tro på. Men jeg har bestilt en bok om emne.
 11. Vært fin helg, med bøstafeiring og god mat. Fint sommervær og bading. I dag må nok av hundevennene våre si farvel- like vondt hver gang. Synes det er i går vi møtte ho. Og Prima har det fint, men er jo litt åtte, så jeg tenker jeg har seniorhund- Prima tror ho er valp.
 12. Tips: Godbit.no har masse salg nå.
 13. Hvordan bestiller man det? Er det via noe, eller helt egen streamingside??
 14. Her går det ikke kronologisk, for jeg må finne de forskjellige plasser. Trenger den siste Endgame , og den siste i Thor - de finnes hverken på Hbo eller Netflix, ei heller canal digital...ja ja. Jeg kan alltids låne de via biblo.
×
×
 • Create New...