Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Debbie last won the day on July 13

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3878 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

13692 profile views
 1. Her er det fullstendig dødtd, har ingen planer... og er totalt utslitt. Gruer meg til NM i rally, og vurderer å droppe det. Akkurat nå ser jeg på dressur fra OL. Og det er mye lekkert. Men den posisisjonen på hode/nakke kan jo ikke være godt?? Lurer på hvor mye "dyremishandling" som foregår i hestesporten... Venter på nytt tordenvær, var helt vanvittig i går- litt gøy au.
 2. Og det er vel akkurat det med disk jeg synes er dumt. synes det er mer realt med en skikkelig disk istedenfor trekk. Men gøye nye skilt da. Veteranklassen er jeg veldig negativ til, tror ikke det gagner sporten.
 3. hva synes dere om høringsutkastet??
 4. en mengde av folk på nettet eier ikke folkeskikk m.m. Her ligger jeg syk på tredje uka, negativ coronatest for 3 gang, men har alle symptomene.. dritt lei. Der forsvant den sommeren liksom.. Hva tenker jeg på: Skal jeg droppe rally NM blir jeg frisk Burde jeg bytte rase, og i tilfelle prøve å finne nye oppdrettere allerede er 8 år gammelt, burde jeg lete etter ny arvetager har tatt en skikkelig oppvask med meg selv, og innser jeg er virkelig sliten og lei.. trolig deprimert. det hjelper ikke å være sjuk.
 5. Er interessert i flere av bøkene bla annet: Love has no age limit Millers anatomy akupressur på hund Er interessert i fitbone også, men vil gjerne vite str.
 6. Tar ikke med hund, siden jeg har hørt at de ikke har hundeparkering, og vil ikke ha hunden i bilen. Takk for tips, gleder meg litt. Er det mulig å få bilder av feks ulver, rever osv uten å være inne hos de??
 7. Når det er ferietid, så alt tar litt lengere tid. Men 2-4 dager?? Skal på ferie snart, har tenkt oss innom Langedrag, er det noe mer spennende eller interessant i område?? Tips til hva som er lurt mht Langedrag??
 8. http://www.saulessimetrija.site/index-lit.html Det er denne kennelen det er snakk om. Ho skal sjekke med mattilsynet.
 9. Har en kollega som har tinget valp i Litauen, virker som en seriøs oppdretter. Men kollegaen min lurer på ting jeg faktisk ikke vet svaret på. Så jeg spør her: Siden Litaue er EU land, trenger en noe spesielt for å importere?? Foreldrene hennes bor i Litauen, kan de betale for valpen- og gi den til henne som gave- så slipper hun toll m.m når hun skal inn i Norge etter å ha levert valpen??
 10. Det er aberet med brukshunder, de er ikke bruk for de lenger. Men er det verdt å redde de?? Vet ikke, er delt i dette spørsmålet.
 11. Alt for varmt for meg, og mye pollen. I dag har jeg hatt hviledag, og det har Prima også er det noen som vet om gode, grei pris på massasjepistol? og har noen brukt det på hundene sine?
 12. Jeg er blitt så gammel, at jeg orker ikke bry meg mer. Prøver heller å være positiv til de som faktisk har et fornuftig hundehold. Men merker jo at hundehatet har økt merkbart de siste 20 årene jeg har hatt hund, det er en trist utvikling. Ellers er sommeren/våren kommet, så jeg nyter heller hengekøyelivet ute:)
 13. Njei. Vil tro du må spesialbestille. Men har du sjekkt divinedog??
 14. Jeg ser begge sider, og ser både fordeler og bakdeler. Jeg tror på sikt at dette vil føre til mindre rasevariasjon i de høyere klassene, slik som i LP og AG. Jeg ser at det nevnes veteranklasse, men hva som ligger i det ønsker jeg mer info om. Selv går jeg i Elite, og må trene inn alt på nytt- kjempegøy utfordring og med gammel hund trolig ikke sikkert vi klarer det. Husker det var like mye bråk om de forrige regelendringen, og folk kom seg igjennom med de nye også- så tror dette vil løse seg. Personlig vil jeg heller ha en ren disk enn masse poengtrekk, føler det er mer rett. S
 15. Godbit1 selger slike. Jeg har også en venn som har rett og slett kjøpt en bilmatte, og delt i biler til sin irske ulvehund.
×
×
 • Create New...