Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Debbie last won the day on September 26

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3903 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

14547 profile views
 1. Spennende å høre om erfaringene deres. Jeg kikket litt rundt bare for gøy på youtube- og sjekket ut store utstillinger, og utstillinger i USA og England. Det er dominert av etniske. Sjekket også lp og rally i flere land. Samme der. Skjønner ikke helt hvorfor. Og veldig enig i at hundeklubber desverre er veldig lukkede miljøer som like sine egne best, det er trist og gjør det vanskelig å rekruttere.
 2. Da tenker vi nok veldig likt.
 3. Det er snakket så mye om mangfold i samfunnet i disse dager, og jeg innser jo at på en måte er hundesport og hundeiere et svært mangfold. Men jeg har vel møtt en håndfull ikke- etniske norske?? Så da er spørsmålet mitt- har du samme erfaring??
 4. Jeg ønsket meg en friskere hund, hvor helse og gemytt sto i høysete- og ikke utstilling på rasen. Jeg har fått mye hund, har vært fornøyd- men er ikke sikker på at jeg skal ha samme rase neste gang. Selv føler jeg at mitt individ hadde ikke passet til å være familiehund, det er alt for mye hund i den kroppen. Nå på sine eldre dager, er hun fremdeles mer hund enn enn mer enn gjennomsnittelig aktiv labrador... Rasen er golden, jaktvarianten.
 5. Jeg svarer litt forskjellig. Er det noen som synes hunden har fin farge, eller har søte ører,så får de høre at hun er en blandingshund. Hvis noen mer fornuftige spør- så sier jeg at dette er ikke en rase jeg ville valgt om igjen- og at den er mer brukshund enn en border collie.
 6. Jeg ville vurderet Dancewood eller Flakkefossen, koselige oppdrettere med god fartstid. Fine, gode familiebikkjer
 7. Er også her med ujevne mellomrom. Akkurat nå nyter jeg frisk hund, soppturer og høsten i det hele.
 8. Det er så mange nettbutikker for hund der ute, at jeg går helt i surr. Men jeg husker at det var noen jeg burde holde meg unna pga feks, : Dårlig service Hadde hundeoppdrett av doodler, og var generelt elendige på service De som aldri sendte, eller sendte veldig sent. Vil gjerne vite om nettbutikker dere ikke er fornøyd med uansett grunn.
 9. Tømmerrenna i Vennesla er fantastisk, du har også Kongeveien ved Grimstad som går til Lillesand.
 10. Ja er blitt et sirkus, og en glemmer litt at midt opp i det hele står faktisk to mennesker som bretter ut livet sitt til en skuelysten verden. Har dere begynt å bade med hundene dere enda??
 11. Helt enig, og jeg har vel hatt stor tro på at dette går Depp sin vei. Men etter intervjuet til Ambers søster er jeg mer i tvil- hun var et troverdig og godt vitne. Personlig tror jeg at Amber taper anseelse og tillit i denne saken, men jeg tror også at Depp har svingt hånda en gang eller to. Men at han kanskje har vært et offer i dette ekteskapet har jeg tro på. Ellers er det mye jobb her, og rolige dager for bikkja. Men jeg nyter våren til fulle, men fy så fort mai har gått.
 12. Heisann Mai Her var det dødt gitt:) Her går dagene med stevner, trening, sol og mye Johnny Depp rettsak. Så hva tror dere?? Hva synes dere om saken?? Har også vært på valpebesøk, og helledussen en blir jo helt klein:)
 13. Trist opplevelse, men ikke uvanlig. Men hva gjør dere hvis dere får en hund som dilter etter dere, og ikke hører på eier. Bare går dere?? Eller venter dere såo eier kan ta igjen hunden?? Da tenker jeg på steder hvor det faktisk er litt farlig, som i nærheten av bilvei osv. Synes det er litt frekt å bare gå, men samtidig er jeg så forbanna lei av disse hundene
×
×
 • Create New...