Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2769
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Debbie last won the day on November 12 2021

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3894 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

14392 profile views
 1. Ja er blitt et sirkus, og en glemmer litt at midt opp i det hele står faktisk to mennesker som bretter ut livet sitt til en skuelysten verden. Har dere begynt å bade med hundene dere enda??
 2. Helt enig, og jeg har vel hatt stor tro på at dette går Depp sin vei. Men etter intervjuet til Ambers søster er jeg mer i tvil- hun var et troverdig og godt vitne. Personlig tror jeg at Amber taper anseelse og tillit i denne saken, men jeg tror også at Depp har svingt hånda en gang eller to. Men at han kanskje har vært et offer i dette ekteskapet har jeg tro på. Ellers er det mye jobb her, og rolige dager for bikkja. Men jeg nyter våren til fulle, men fy så fort mai har gått.
 3. Heisann Mai Her var det dødt gitt:) Her går dagene med stevner, trening, sol og mye Johnny Depp rettsak. Så hva tror dere?? Hva synes dere om saken?? Har også vært på valpebesøk, og helledussen en blir jo helt klein:)
 4. Trist opplevelse, men ikke uvanlig. Men hva gjør dere hvis dere får en hund som dilter etter dere, og ikke hører på eier. Bare går dere?? Eller venter dere såo eier kan ta igjen hunden?? Da tenker jeg på steder hvor det faktisk er litt farlig, som i nærheten av bilvei osv. Synes det er litt frekt å bare gå, men samtidig er jeg så forbanna lei av disse hundene
 5. Ok takk for svar. Da ser jeg an, og antar det er løpetid.
 6. Den med lus høres litt vilt ut. Men det andre tror jeg fullt og fast på. Og at de bytter hunder under HD for å få bedre svar, og dermed kan avle. Litt lettere før ID merking. Siste dag med frihet, og det har trolig hele hundenorge fått med seg, for herregud det kryr av hunder uten kontroll i dag. Helt grei med løs hund, men ha et minimum av kontroll. Idag var det tredje carprophen injeksjon, og jeg synes jeg merker forskjell:) Lurte på om noen av dere har vært på Geilo, og hvordan er det nå i påska. Er det mulig å gå noe tur hvis en ikke kan gå på ski?? Og er det andre ting
 7. Hun er sjekket hos vetrinær, alt er ok. Men hvor vanlig er det at løpetiden forandres når de blir eldre?? Min begynte å blø for tre dager siden, og så ingenting- men hun oppfører seg som hun har løpetid- men ikke noe blod. Dette er en hund som vanligvis blør mye. Så vil gjerne ha deres erfaring med eldre tisper med løpetid. Og når skal jeg starte å telle?? Fra første dag med blod, eller når det er blod over flere dager?? Hva gjør dere?? Vetrinæren mente at det kunne komme pauser, men utover det var det lite info.
 8. Er det noen som kan vise meg til sider el som kan gi meg et KLART svar på dopingregler på cartrophen. Sendte mail til NKK, men de var lite behjelpelige og den dopingsiden er jo bare en vits.
 9. Er det andre serier eller filmer om hunder på tv som man burde se?? Hilsen sengeliggende
 10. Bare et lite spørsmål til. Jeg synes det er så vanskelig å lete seg frem i NKK, og deres utrolig dårlig dopingregler. Hvor ligger Cartropen som doping, og hvor lang karens tid er det??
 11. Jeg vet, helt sykt at jeg ikke har gjort det. Kunne jo sikkert kjøpt meg en fint hus også:) Så forleden en annonse blanding av jamthund og rr- det er en blanding jeg ikke ville hatt. Den ble annonsert som fin familiehund.
 12. Helt enig, vært en fantastisk serie:) Håper det kommer mer.
 13. Jeg har blitt spurt 4 ganger om min 9 årige tispe kan tenke seg å ha et kull.. med puddel selvf. Blir helt svett.
 14. Drar opp tråden da jeg vurdere det, men er det noen som vet noe om prisen nå??? Hørte om et nytt middel, men det var jo over 3000 for 1 sprøyte- det har jeg ikke råd til rett og slett.
 15. Dette er skummelt og trist. Særlig fordi det ofte er sånn det ender opp, eller at hannhund eier bor nærme, eller at de tar lavere pris, eller bare liker utseende. Ser at retrieverklubben kommer til å stemme nei til vedtak om å få ned innavlsgraden i rasene- det gjør meg bekymret. PS: at en hannhund på to år ikke er brukt før, er bare et pluss. Men på den andre siden ville jeg kanskje valgt en hannhund som kunne vise til avkom.
×
×
 • Create New...