Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Debbie last won the day on October 23 2020

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3867 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

13133 profile views
 1. Så forleden en annonse om to foreldre som begge var raser som lett tippet over 4okg som voksne. I annonsen sto det at valpene ville bli søte og ca opp mot 15-20 kg som voksne. Den matta skjønte jeg ikke. Og det er så utrolig mange: hunden min ønsker å bli mamma/pappa, utrolig teit...
 2. Har ikke korona, men føler meg som veislakt... Prima er Prima selv om det betyr rolige dager. Heldigvis kan hun sole seg på verandan, som egentlig er en altan.
 3. Er det noen som har vært borti de? Er de dyktige? Får ikke helt tak på hvordan de trener og instruere utfra hjemmesiden. Blir takknemlig for mer info.
 4. Spennende diskusjon, og jeg er vel egentlig enig. Jeg synes ofte det behandles over en lav sko. Jeg ser jo også at dyremedisinen er kommet mye lengere, med kreftbehandling, amputasjon, og vi har jo også utenlandske dyrleger som går i mine øyne alt for langt. Selv er jeg blitt mer kynisk til dyrlegene, og føler vel ofte at profitten ofte går bekostning av fornuft. Men har en redde dyreeiere kan en gå langt.
 5. Nyter påsken. Går i turer her, og nyter vårværet vi har:) https://prima.sysrq.info/index.php/2021/04/01/ut-pa-tur/
 6. Ble forandret her ja.. Jeg har vært inaktiv selv i to dager, nå har jeg dårlig samvittighet. Håper koronatesten er negativ. Men jeg har nå fått dilla på Criminal Minds, er på fjerde sesong allerede. Finnes det andre serier jeg burde se?? Hvis dette blir langvarig karantene??
 7. Personlig bare som trekkbelte- jeg jogger ikke. Så sverger jeg til BAGGEN sitt. Synes ikke Nonstop sitt når opp. og jeg synes låsingen av beltet er tungvinn. Det nye Hurrta jeg så på, slik som dette: https://www.divinedog.se/hundutrustning/hurtta-outdoors-hiker-belt Ser ikke så verst ut synes jeg.
 8. Noen som har vært borti magebelte fra Hurrta/hurtta og har noen erfaringer??
 9. Jeg er ikke ute etter en tung, grovbygd tung golden, jeg vil ha en jaktgolden med korrekte vinkler gjennom hele kroppen- som gjør at den i hardt arbeid har større sjanser for å klare jobben uten skade over lengere sikt.
 10. Nå svarer jeg bare kun subjektivt på de bildene som ble lagt ut. Og selv om showgolden er den klart den tyngste, er det også den som er mest korrekt bygget. Det er det jeg vil frem til. Kan man ikke få golden som er begge deler?? Jeg ser mange jaktvarianter av flere raser, og mange av dem, er så trist bygget at jeg får frysninger. Krokete ben, steile skuldre, dårlig vinklet, flate poter osv. Det er det jeg synes er trist. Skal en hund fungere i terreng, må de også ha kropp som fungerer.
 11. Takk for mange svar. Begrunnelsen at man ikke stiller jaktvarianten med at det ikke er gøy å få dårlig plasseringen synes jeg er dårlig unnskyldning for en oppdretter. Man får gjerne at de er lette, og smale, men man får også kritikk på hvordan hunden er bygd- og det er det som er viktig.
 12. Hei Jeg har en venninne som lurer på labrador eller golden. Men hun lurer på om hvordan de er i lp ringen. Selv må jeg innrømme at jeg har sett lite til de i lp ringen, og da mener jeg de vanlig retrieverene. Noen som har andre input?? Og hun lurer også på hvorfor det er så få dual proposal dogs på utstilling. Og hvorfor det er så få oppdrettere av jaktlinjer som ikke stiller ut hunden sin? Selv om det står i retningslinjene til begge rasene?? 
 13. Hei Jeg har en venninne som lurer på labrador eller golden. Men hun lurer på om hvordan de er i lp ringen. Selv må jeg innrømme at jeg har sett lite til de i lp ringen, og da mener jeg de vanlig retrieverene. Noen som har andre input?? Og hun lurer også på hvorfor det er så få dual proposal dogs på utstilling. Og hvorfor det er så få oppdrettere av jaktlinjer som ikke stiller ut hunden sin? Selv om det står i retningslinjene til begge rasene??
 14. Jeg er valpesyk, samtidig er det deilig å kjenne på det båndet man får med en moden voksen hund. men nå får jeg hive meg rundt, skal på fest:) PS: klarte LGT testene:) https://prima.sysrq.info/index.php/2021/02/06/nosework-2/
×
×
 • Create New...