Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Debbie last won the day on September 26 2022

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3910 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

15235 profile views
 1. Holy shit!!! Jeg hadde tenkt å legge meg på ca 200 kr timen, og da mener jeg 50 minutter.
 2. Når dere har instruktører hvor mye tar de per time. Tenker mest på de som tar privat timer. Og er det sammenheng med utdannelse og timebetaling? Hvor lenge er en time?
 3. Topp at det blir avslørt. Men tviler på at hun får mer enn en smekk på fingeren, og krast svar fra hundeelskere. Om noen måneder er hun nok på ann igjen.
 4. Catch ??? Canis Stavanger???
 5. Har hatt en diskusjon ang treningstimer en trenger å legge inn i hva en konkurrerer i. De som går LP mener jo at det er mye vanskeligere, og må legge inn mye mer trening hvis du vil satse. Rally er for de som ikke gidder å legge inn treningen det trengs. Rally folket mener jo at de trener masse, og at det er like vanskelig som LP Så dere som trener Rl eller LP Hvor mye trener dere pr uke?
 6. Takk for svar- masse hjelp i det.
 7. Fin tråd, men litt gammel kanskje?? Er folk mer opptatt av noe annet nå??
 8. Jeg skal sette opp valpekurs, men hva er viktig for dere som har valper å få trent på. Hva synes dere er viktig?? 1. Hvor lange skal kursene være?? 2. vil dere ha ren lydighet, feks: gå pent, passering, osv 3. har dere lyst til å bli introdusert og sjekket ut andre sporter??? 4. Vil dere ha mer turer- og hvilke turer?? 5. Annet som dere synes er viktig. Hilsen ho som ikke har hatt valp på 10 år, og ikke hatt valpekurs på 8.:)
 9. Topp takk for info:) Skal vise til vetrinæren min idag.
 10. Føler meg lurt. Da jeg først hadde 1 sprøyte i fire uker, så ventet i to tre mnd. Så ny kur med 1 sprøyte hver 4 uke. Nå er det 6 mnd siden,og ho vil fremdeles ha meg på 1 sprøyte over 4 uker. Kan jeg nekte. Si at det holder med en??
 11. Jeg synes også det hørtes rart ut, ho mente det var legemiddelselskapet som ville ha det sånn. Jeg er mistenksom PS: ho fungerer knallbra på det, derfor jeg synes det er irriterende. Prisen har gått opp noe helt sykt på disse sprøytene
 12. Vet det finnes flere tråder om dette, men jeg finner ikke svaret mitt der. Hvor mange kurer hadde dere?? Fikk beskjed om at jeg først måtte ta en kur på 4 sprøyter over fire uker- så vente to -tre mnd- og gjenta det samme. Fikk så inntrykk av at etter dette kunne jeg bare ta en gang i halvåret eller året etter som vi trengte det. Men når jeg var hos dyrlegen nå, ville den igjen ha meg på 4 kurs sprøyter over 4 uker- IGJEN. Dette synes jeg er litt tullete. ER det virkelig sånn?? Da må jeg avbryte det blir rett og slett for dyrt med 4000,- på en mnd.
 13. Jeg håper de avliver hunden, enkelt og greit. Så brutal er jeg blitt etterhvert etter å ha sett hunder som tilslutt "utav det blå" biter og må avlives- eller eiere som har en hund som gjør livet vanskelig og utfordrende. Hvis du ikke er villig til å jobbe med det- avliv. Og hurra til de som vil og kan jobbe med det- men hvis ikke- vær ærlig med deg selv og gjør det beste utav situasjonen. Jeg har ligget syk i en uke og er mektig lei, vinteren er kommet og jeg vil ut å leke. Ellers vurdere jeg ny valp, fundere på hva lydighetsnorge egentlig ville med den posten de la
×
×
 • Create New...