Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Debbie last won the day on September 26 2022

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3907 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

14694 profile views
 1. Topp takk for info:) Skal vise til vetrinæren min idag.
 2. Føler meg lurt. Da jeg først hadde 1 sprøyte i fire uker, så ventet i to tre mnd. Så ny kur med 1 sprøyte hver 4 uke. Nå er det 6 mnd siden,og ho vil fremdeles ha meg på 1 sprøyte over 4 uker. Kan jeg nekte. Si at det holder med en??
 3. Jeg synes også det hørtes rart ut, ho mente det var legemiddelselskapet som ville ha det sånn. Jeg er mistenksom PS: ho fungerer knallbra på det, derfor jeg synes det er irriterende. Prisen har gått opp noe helt sykt på disse sprøytene
 4. Vet det finnes flere tråder om dette, men jeg finner ikke svaret mitt der. Hvor mange kurer hadde dere?? Fikk beskjed om at jeg først måtte ta en kur på 4 sprøyter over fire uker- så vente to -tre mnd- og gjenta det samme. Fikk så inntrykk av at etter dette kunne jeg bare ta en gang i halvåret eller året etter som vi trengte det. Men når jeg var hos dyrlegen nå, ville den igjen ha meg på 4 kurs sprøyter over 4 uker- IGJEN. Dette synes jeg er litt tullete. ER det virkelig sånn?? Da må jeg avbryte det blir rett og slett for dyrt med 4000,- på en mnd.
 5. Jeg håper de avliver hunden, enkelt og greit. Så brutal er jeg blitt etterhvert etter å ha sett hunder som tilslutt "utav det blå" biter og må avlives- eller eiere som har en hund som gjør livet vanskelig og utfordrende. Hvis du ikke er villig til å jobbe med det- avliv. Og hurra til de som vil og kan jobbe med det- men hvis ikke- vær ærlig med deg selv og gjør det beste utav situasjonen. Jeg har ligget syk i en uke og er mektig lei, vinteren er kommet og jeg vil ut å leke. Ellers vurdere jeg ny valp, fundere på hva lydighetsnorge egentlig ville med den posten de la
 6. fin artikkel. Men ser at flere og flere trener små valper på ganske heftig måte. Særlig folk som vil konkurrere. Det finnes flust av valper som kan innkalling med dekk når de er rundt 8 mnd. Og lineføring over lengere strekker har jeg observert fra 4 mnds alder. Ser også mange legger grunnlag for svinging, og felt på agility. Dette mener jeg er langt skadeligere enn litt for lang tur innimellom. Selv har jeg valpen mye i sekk frem til 4,5 mnds alder- og slipper den så løs i skogen der den går og surrer i sitt eget tempo. Men har sett mye forskjell på valpene jeg har hatt. Mange va
 7. Sjekk Godbit1, de har mye tygg i forskjellige hardhet.
 8. Prima har fått total avrevet lårmuskel. Heldigvis ikk i festene, så vi slipper operasjon. Men noen som har erfaring, og kan fortelle litt??
 9. Spennende å høre om erfaringene deres. Jeg kikket litt rundt bare for gøy på youtube- og sjekket ut store utstillinger, og utstillinger i USA og England. Det er dominert av etniske. Sjekket også lp og rally i flere land. Samme der. Skjønner ikke helt hvorfor. Og veldig enig i at hundeklubber desverre er veldig lukkede miljøer som like sine egne best, det er trist og gjør det vanskelig å rekruttere.
 10. Da tenker vi nok veldig likt.
 11. Det er snakket så mye om mangfold i samfunnet i disse dager, og jeg innser jo at på en måte er hundesport og hundeiere et svært mangfold. Men jeg har vel møtt en håndfull ikke- etniske norske?? Så da er spørsmålet mitt- har du samme erfaring??
 12. Jeg ønsket meg en friskere hund, hvor helse og gemytt sto i høysete- og ikke utstilling på rasen. Jeg har fått mye hund, har vært fornøyd- men er ikke sikker på at jeg skal ha samme rase neste gang. Selv føler jeg at mitt individ hadde ikke passet til å være familiehund, det er alt for mye hund i den kroppen. Nå på sine eldre dager, er hun fremdeles mer hund enn enn mer enn gjennomsnittelig aktiv labrador... Rasen er golden, jaktvarianten.
 13. Jeg svarer litt forskjellig. Er det noen som synes hunden har fin farge, eller har søte ører,så får de høre at hun er en blandingshund. Hvis noen mer fornuftige spør- så sier jeg at dette er ikke en rase jeg ville valgt om igjen- og at den er mer brukshund enn en border collie.
 14. Jeg ville vurderet Dancewood eller Flakkefossen, koselige oppdrettere med god fartstid. Fine, gode familiebikkjer
×
×
 • Create New...