Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2735
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Debbie last won the day on October 23 2020

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3870 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

13267 profile views
 1. Hos dalmatineren er det krysset inn engelsk setter og det har det vært delte meninger om. Jeg synes det er positivt. Men det er jo flere raser som har dette problemet. Vi har jo også blundehund her i Norge. Og setter krysninger. synes også det er snakk om at det er noe med Mops i England. Jeg synes hvertfall det er positivt.
 2. Debbie

  Instagram! ?

  Vet ikke om jeg har svart her, men følg meg gjerne på insta: gyldenlykke.fieldgolden
 3. Godt jeg ikke er alene. Ang stevner, det er nesten umulig å få plass på noen stevner for tiden- og de fleste blir jo avlyst. Krysser alt jeg har for at det blir NM. Ang rotrening, jeg skjønner ideen- men jeg synes det kan bli i overkant mye. Jeg har lurt på om arbeidshunder kan møte veggen slik som oss mennesker?? De fleste virker jo som de klikker pga understimulering.
 4. Da har galskapen meldt seg på NM i rally- herregud hva har jeg gjort... og hvordan reklame får dere på disse sidene?? Jeg får for ørevoks, og jeg fatter **** ikke hvorfor... Nei, kanskje vi bare får se litt tv, og spise litt snop- det føles som en sånn dag i dag.
 5. Det er blitt vannvittige priser på forsikring nå. Jeg har noen venner som har stått to år på valpeliste på retriever, de har lest seg opp, de har gått gjennom retrieverklubben for å finne oppdretter. De har pratet med oppdretter underveis, og hun har vært på med at alt er som retrieverklubben vil. Valpene er nå født, og de fikk epost med kontrakt og de skulle lese igjennom, og godta. Siden det var via klubben, og oppdretter vil følge alle regler til klubben hadde de tatt det for gitt at valpene ville ligge på 18000 som er prisen som står på klubben sine sider. Gjett om de fik
 6. Så forleden en annonse om to foreldre som begge var raser som lett tippet over 4okg som voksne. I annonsen sto det at valpene ville bli søte og ca opp mot 15-20 kg som voksne. Den matta skjønte jeg ikke. Og det er så utrolig mange: hunden min ønsker å bli mamma/pappa, utrolig teit...
 7. Har ikke korona, men føler meg som veislakt... Prima er Prima selv om det betyr rolige dager. Heldigvis kan hun sole seg på verandan, som egentlig er en altan.
 8. Er det noen som har vært borti de? Er de dyktige? Får ikke helt tak på hvordan de trener og instruere utfra hjemmesiden. Blir takknemlig for mer info.
 9. Spennende diskusjon, og jeg er vel egentlig enig. Jeg synes ofte det behandles over en lav sko. Jeg ser jo også at dyremedisinen er kommet mye lengere, med kreftbehandling, amputasjon, og vi har jo også utenlandske dyrleger som går i mine øyne alt for langt. Selv er jeg blitt mer kynisk til dyrlegene, og føler vel ofte at profitten ofte går bekostning av fornuft. Men har en redde dyreeiere kan en gå langt.
 10. Nyter påsken. Går i turer her, og nyter vårværet vi har:) https://prima.sysrq.info/index.php/2021/04/01/ut-pa-tur/
 11. Ble forandret her ja.. Jeg har vært inaktiv selv i to dager, nå har jeg dårlig samvittighet. Håper koronatesten er negativ. Men jeg har nå fått dilla på Criminal Minds, er på fjerde sesong allerede. Finnes det andre serier jeg burde se?? Hvis dette blir langvarig karantene??
 12. Personlig bare som trekkbelte- jeg jogger ikke. Så sverger jeg til BAGGEN sitt. Synes ikke Nonstop sitt når opp. og jeg synes låsingen av beltet er tungvinn. Det nye Hurrta jeg så på, slik som dette: https://www.divinedog.se/hundutrustning/hurtta-outdoors-hiker-belt Ser ikke så verst ut synes jeg.
 13. Noen som har vært borti magebelte fra Hurrta/hurtta og har noen erfaringer??
 14. Jeg er ikke ute etter en tung, grovbygd tung golden, jeg vil ha en jaktgolden med korrekte vinkler gjennom hele kroppen- som gjør at den i hardt arbeid har større sjanser for å klare jobben uten skade over lengere sikt.
×
×
 • Create New...