Jump to content
Hundesonen.no

Symra&Pippin

Medlemmer
 • Content Count

  4781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Symra&Pippin last won the day on April 26 2018

Symra&Pippin had the most liked content!

Community Reputation

28375 Excellent

About Symra&Pippin

 • Rank
  Hundetante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hundhammeren i Sør-trøndelag
 • Hunderase
  Bearded collie
 • Mine dyr
  Beardisjenta Symra, født 07-03-07

Recent Profile Visitors

22012 profile views
 1. Er det mulig å være så søt?
 2. Jeg har også en ac som ikke imponerer noe særlig for tiden. Er så spent på hva det vil koste å fikse. Å bare etterfylle gass koster vel ikke all verdens, men hvis den er gåen koster det 30 000 i følge Google!
 3. Det var et herlig bilde!
 4. Det er spennende! Jeg har vært i somalisk bryllup en gang. Veldig annerledes og fint!
 5. Gratulerer så mye @Absolute Entertainer, endelig fikk du babyen din! Selv om du har ventet og lengtet mer enn de fleste så skulle du nok gjerne ha ventet noen uker til. Men sånn ble det altså, og herfra går det bare oppover! Nydelige lille Leah!
 6. Jeg snubla over tørkestativet i gangen oppe i flere år før jeg kom på at jeg har et gjesterom der det kan stå.
 7. Jeg har tenkt samme tanken, sånn at jeg kunne kjøpe harehund. Men nå har jeg landa på at det er beardis som er rasen i mitt liv, så nå kan Tinder være Tinder. Symra ligger og slår frambeinet ned i sofaen mens hun stirrer på meg. Det betyr: Enten går vi tur NÅ, eller så kommer jeg og maseslikker på deg. Så da går vi tur.
 8. Noen hunder liker faktisk å ha en hule å ligge i, bearded collier er kjent for det. Men for øvrig er jeg enig i at en seng eller pute er finere, mindre ruvende liksom.
 9. Høres ut som en trivelig vårdag på gården! Vi har også vært ute nesten hele dagen, ryddet og ordnet i hagen. Symra ligger flatt på gulvet og sover, hun tror alltid at hun har gått lang tur når hun har vært noen timer i hagen.
 10. Men der tikket det inn en melding om at fødselen er i gang. Tre gutter og to jenter så langt. Da får jeg valp hvis ikke noe uforutsett skjer! Hurrrrraaaaaa!!!!!
 11. Jeg fikk en regning en gang på et medlemskap i ett eller annet som jeg absolutt aldri har vært medlem i. Fikk oppklart at det var en annen med samme navn som skulle ha regningen. Jeg kontakta stedet der jeg liksom skulle være medlem, og de forklarte at de ikke hadde den riktige adressen, derfor hadde de googla navnet. Kan det være noe sånt som har skjedd med din regning også?
 12. Nei, ingen beskjed om det i alle fall. Det kan jo være at oppdretter er opptatt med fødsel og ikke prioriterer å poste på FB eller sende sms. Dag 66 i dag, hvis jeg har telt riktig.
 13. Ja, navnet er klart. Jeg tror jeg skal avsløre det når jeg får vite at hun er født.
 14. Så kjempesøt MollyC! Her er det termin om en times tid (sånn i forhold til første parring)! Det kan vel fort tenkes at hun går noen dager over termin, så det er vel bare å prøve å slappe av. Og er det bare en tispe i kullet så må jeg begynne å lete igjen, det ville vært nedtur det.
 15. Har sett dem på Hund som hobby på Lade
×
×
 • Create New...