Gå til innhold
Hundesonen.no

ostesmørbrød

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

ostesmørbrød's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips! Var vel egentlig den konklusjonen vi kom fram til og. Jaktlabradoren blir nok litt for mye hund. Har trent mye lydighet med huskyen vår, noe som er krevende da hun er lite mat/leke-motivert og mye ufokusert. Men det er utrolig gøy når de klarer det! Så en hund med litt mere fokus hadde vært å foretrekke i hvertfall😅 ser for meg at "flatten" hadde vært en fin mellomting! Litt vilter og ufokusert hund er en morsom utfordring!
  2. Litt forskjellige spørsmål. Har fóret katten vår Archimedes med eukanuba tørrfór siden han var liten. Når det gjelder våtfór derimot så har vi vært litt usikkre på hva som egentlig er 'bra nok' for han. Per i dag så får han 2x latz, 1 morgen og 1 kveld. Han har utrolig fin pels og god mage. Han har også pleid å få kyllingfilet (for katter, kjøpes på dyrebutikk) i ny og ne og kosttilskudd (antiplakk, lakseolje osv.). Vi er studenter så er greit om våtforet ikke er sånn alt for dyrt. også har vi et problem med at han åpner dører! Han kan både låse opp og lukle opp ytterdøren som er det største problemet her. Han har sluppett inn nabokattene utallige ganger, og er ute på natten, noe jeg personlig ikke liker. Kjøkkenskapene har vi barne sikret, men han åpner fortsatt fryser og kjøleskap😂 Noen tips? Går heller ikke ann å være på do uten at han åpner døren hahah. Er forøvrig ytterdøren som er verst da han åpner den når vi ikke er hjemme osv.😅 Han er en utrolig morsom og smart katt da i hvertfall. Aldri en kjedelig dag slik han holder på😂
  3. Hei! Jeg og samboeren min har begynt å diskutere å skaffe oss hund, noe jeg har gledet meg til leenge! Problemet for min del er at jeg synes det er så vanskelig å skulle velge en rase, når det er så mange jeg kunne tenkt meg😅 Jeg og min mor kjøpte en sibirsk husky sammen da jeg var konfirmant for mange år siden. Hun ble igjen hjemme da jeg flyttet ut for å studere. Men det er liksom den rasen jeg har mest erfaring med fra før. Ellers hadde vi en liten malteser mix, men liten hund vil jeg ikke ha. Pappa hadde støvere. Ellers har jeg vært mye hundepasser til alt fra alaska husky til border collie. På grunn av kronisk sykdom har jeg vært i tvil på å skaffe meg hund lenge, da jeg vet at formen min varier veldig, og jeg kan ha dårlige perioder. Men nå som samboeren min er like motivert som meg er vi endelig to om det! Raser vi har sett på er labrador, flatcoated retriver, golden retriver, toller (evt schæfer) osv.😊 Vi er også usikre på om dersom vi skulle gått for labrador om vi skulle valgt standard-variant eller jaktvariant. Vil gjerne prøve meg på agility og lydighet. Har trent lydighet med husky som er litt av en utfordring, men veldig gøy når det går! Og har allerede begynnerkurs i agility. Er det noen her som har erfaringer med noen av disse hunderasene, eller har anbefaling til andre raser? Og hvilket kjønn er det folk anbefaler. Har som regel bare hatt tisper gjennom oppveksten.
×
×
  • Opprett ny...