Jump to content
Hundesonen.no

Zitka

Medlemmer
 • Content Count

  4343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Zitka last won the day on April 22 2017

Zitka had the most liked content!

Community Reputation

15102 Excellent

About Zitka

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Recent Profile Visitors

13556 profile views
 1. @Annik; hvilke farger har du på resten av gulv og interiør? Hvis du feks har lun farge på gulvet, ville jef ha valgt den blå.. har du kald, så mynte.. interiøret har også mye å si.. samme om det er gråtone i fargene eller ikke.. det ser på bokstaven bakerst på fargekoden mener jeg..
 2. Fagfolk har vel ikke lov å fjerne det...?
 3. Hva med katt da? Noen tettsittende sorte klær, katteører og Evt en hale? Siden du er så opptatt med å være ordentlig liksom ??
 4. Keiseren i sine nye klær, fra eventyret vet du ?
 5. Kan du ikke få legekontoret til å bestille en taxi for deg eller Evt forklare saken?
 6. Mange av tingene jeg hadde valgt hadde nok vært smykker og lignende, bilder, minner fra barna osv..
 7. Vet du hvilken eller hva garnet heter?
 8. Hvor garnet var kjøpt hen?
 9. @Debbie var det du som la ut et bilde av en regnbuegenser her tidligere?
 10. @Artemis på en eller annen merkelig grunn, så tenkte jeg på Fetter da jeg så denne
 11. Nope eller, det er vel faktisk ikke evnene det nødvendigvis stopper i. For jeg vet hva man bør gjøre osv. Jeg bare gidder ikke men igjen; det er mye sært stell også på plantene da jeg har ironisk nok jobbet flere år på Felleskjøpet, og hadde faktisk litt opplæring av slikt av en gartner. Jeg pleide dog å spøke om at jeg hadde steinen jeg
 12. Kan også være stor forskjell på konkurransen innad i kjønnene hvis man ser på utstilling.. feks på whippet, så er det vesentlig enklere å nå opp med en god hannhund enn ei god tispe, fordi det er så veldig mange som stiller tisper og kvaliteten er generelt god..
 13. Litt raskt telling her gav meg et resultat på 3 planter, og de blir dårlig vannet.. jeg kan ikke kalle de blomster engang, for det er bare noe grønne greier
 14. Mange hunder er rolige, så lenge de får nok aktivitet. Nesten hvilken som helst rase klarer å være med en langtur jevnlig i løpet av uka. Det finnes flere raser som passer dere, men jeg vet ikke om noen som er store.. for store raser har jo gjerne blitt brukt til vokting og har dette i seg.. en langhåret collie eller feks en golden vil muligens være mer passende som gårdshund sånn sett..
×
×
 • Create New...