Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Pixie

 1. Jeg ble sjarmert av krimserien Jahonen på Netflix!
 2. Sånn apropos sol og sommer? Noen som har tips om ålreit men rimelig ullundertøy? Superundertøyet mitt holder ikke i 20 minus, ullundertøyet jeg hadde hadde fått mugg i seg fra boden i gamle leiligheten... Lei av å fryse?
 3. Noen som har enkle oppskrifter på genser til hund? Er ordentlig amatør så helst ikke vanskelige mønstre?
 4. Enig med deg, pluss at jeg liker å kunne ta av broddene om jeg må innom en butikk. Så her går det i vintersko og enkle Europris-brodder å tre utenpå skoa. Det duger de fleste dagene.
 5. Spørs om prisforskjellen vil utjevne seg nå når det selges mindre og mindre nybiler med manuell giring?
 6. Pluss den som ønsker å kjøpe boxerpoo. Kjente jeg ble kald da jeg så det, regner med det finnes folk som ser en slik "ønskes kjøpt"-annonse som enda et marked de kan utnytte. Trenger jo bare en random boxertispe, det er flust av kyniske folk med pudler som har lagt ut parringsannonser med tekster som "skal vi lage en doodle?".
 7. Fant Doctor Who (sesong 5 og utover) på Prime... rart hvordan timene flyr? Ble bråstopp gitt, strømløst. Mye tung snø og knekte trær nå.
 8. De kommer på fredag og setter inn ekstra ventiler, og fikser ei dør som har slått seg og ikke kan lukkes? Håper det blir bedre?
 9. Ble plutselig vinter gitt. Gikk fra to til åtte minus over natta, så bare fortsatte det å synke. Nå er det 20 minus og sol. Og sammen med kulda kom problemet med dugg og is på vinduene? Huseier skal ta det opp med snekkerfirmaet som satte opp tilbygget, det er helt tydelig for dårlig ventilasjon her. Det ligger 4-5 cm brede striper med kondens i alle vinduer, jeg tørker bort vann hver dag. Det er verst på soverommet, der er ca 70% av vindusflaten dekket av dugg om morran og det ligger store dammer i karmen? Nå når kulda kom fryser jo deler av dette, så nå starter jeg dagen med å fjerne is. Det
 10. Finner ikke igjen annonsen nå. Sto ikke navn på hannen, men jeg tror det var samme som de parret med sist. Altså faren til Milla, valpen de beholdt. Men jeg tror ikke Milla var mer enn to år gammel? Mulig det står mer på insta-kontoen deres, jeg så bare Finn-annonsen!
 11. Det står ikke hvilken tispe de skal bruke, men de har så langt hatt ett kull på hver av tispene og beholdt en tispevalp fra kullet til Tesla. Det blir nok flere. Og ja, bedagelig? De er for det meste fornøyd med å sitte på trappen og speide ut over nabojordet ifølge annonsen!
 12. Selvsagt måtte det dukke opp blanding mellom storpuddel og borzoi også. Er det noe som ikke blir magisk av å blandes med puddel? Selvsagt allergivennlige, med uvanlig rolig og vennlig gemytt, er selskapshunder som krever lite, er lettlærte og sosiale, og har et "bedagelig" jaktinstinkt.
 13. Det ville ikke jeg gjort. Ben som er varmebehandlet har lettere for å splintres opp og kan gi skader, i tillegg til at selv utvanna pinnekjøtt er alt for salt for en hund.
 14. Negativ test! Litt kjipt å ikke være med familien likevel, men jeg er jo fortsatt ganske forkjøla så det er grunn greit. Blir fort sliten. Har vært på shopping i dag og sikra meg mat, et minijuletre og haugevis med garn så jeg kan strikke gjestetøfler til det her iskalde gulvet?
 15. 2-4 dager står det på lappen jeg fikk. Håper på negativ test såklart, men har en ekkel følelse av at ikke alle i familien tror på at jeg har symptomer eller forstår hvorfor jeg tar det alvorlig. Så sånn sett hadde det nesten vært greit med positiv test så de ikke tror jeg bare prøver å unngå å komme hjem til jul.
 16. Alltid like moro at utbetalingen kommer så sent på dag... Pinne i nesa var akkurat så ekkelt som jeg forventa.
 17. Teststasjonen er ikke åpen i helga, kan ikke engang ringe og bestille testing før mandag?
 18. Ja, skal det på mandag. Blir ikke hjemtur til jul. Var syk forrige jul også, så jeg håper familien skjønner at det er reellt... Føler meg mye bedre nå, bare litt sår hals. Regnes det som nærkontakt om jeg fikk skyss og dermed delte bil med en person i ca 20 min?
 19. Takk❤️ Er ikke veldig syk, bare sår hals, litt hes og litt feber. Blir bare litt ekstra var i disse tider. Enn så lenge er smakssansen som den skal, så jeg regner med det er bare en forkjølelse! Holder meg unna andre uansett, men må ta en kraftig risikovurdering gjennom helga på om det er lurt å dra hjem til jul.
 20. Neineinei kroppen, hør på meg nå. Det er HELT feil tid å bli syk på! Skjerpings!
 21. Ja, det hadde hjulpet mye å kunne holde 20-21 grader inne? Ullgenser og ullpledd i sofaen må til, det er jo stort sett når jeg sitter i ro at jeg begynner å fryse. I dag er det soool! Det er første gang på leeeenge?
 22. Her har det vekslet mellom snø og regn, så det er såpeglatt der det er brøyta og kladder som fy ellers. Flere strømbrudd siste dagene rundt om, var selv uten i ca en time i dag. Da fant jeg ut at i denne leiligheten er selv vannet avhengig av strøm? Så null vann i krana, innetemperatur som sank fra 19 til 17,5 grad på en time med alle dører stengt og ingen alternative varmekilder. Begynner å bli dritt lei av å fryse meg gjennom vinteren for å få strømregninger jeg klarer å betale?
 23. Noen her som har brukt tepper/gardiner til å dempe lyd ved dører? Leiligheten jeg leier er et påbygg til eksisterende hus, tiltenkt som generasjonsbolig med dør mellom enhetene. Denne døra er på kjøkkenet mitt og lyd bærer dessverre veldig godt gjennom den. Det kommer også en god del lukt, rommet på andre siden brukes til oppbevaring av klær/diverse og det lukter ganske sterkt og søtlig av vaskemidler/skyllemiddel. Jeg er nok mer enn vanlig sensitiv på lukt pga allergi, så jeg merker denne lukta veldig godt. Jeg tenkte først på å bare legge et håndkle eller noe ved lista i bunn av døra, men lu
 24. Flere hoteller har slike opplegg nyttårsaften. Det er lagt opp til at du f.eks. får mat opp til rommet istedenfor å gå ned til restauranten om du vil, det er gjerne en leke og noe godt til hunden og de har flere "dyrevennlige" rom enn ellers. https://www.nordicchoicehotels.no/blog/naere-hjertet/happy-dog-nyttar/
×
×
 • Create New...