Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Pixie

 1. I et av de tidligste intervjuene sto det at da hun fant hunden var den søkkvåt, full av grums og luktet vondt. Jeg kan forstå at hun har trodd at den har vært ute på vift lenge. Bare se på rescue- programmene det er masse av på YouTube, noe av det første de gjør er ofte å snauklippe hunden mens de snakker om hvor godt det blir for hunden å bli kvitt alle flokene. For en som aldri har sett en puli før er det nok ikke lett å se forskjell på en våt og skitten puli-pels og en veldig tovet våt og skitten pels!
 2. Siden jeg har googla og googla uten å finne noe særlig: er det noen som har en enkel og grei oppskrift på knekkebrød uten frø? Havregryn er fint, men omtrent alle oppskriftene jeg finner har massevis av andre greier jeg ikke vil ha🙃
 3. Ang det å ikke hilse på andre, jeg så forleden dag en som har fullstendig misforstått det begrepet. Godt voksen kar som har hørt det en gang på et hundeprogram. har sett ham på tur rundt her med først en liten valp som lykkelig og glad logra mot alle både firbeinte og tobeinte, mens eieren bare dro ham videre og skulte på alle han møtte. Så vokste valpen og ble unghund som var litt mer avventende men fortsatt løfta hodet og logra med fint kroppsspråk når han så dyr eller folk, mens eieren fortsatt dro han unna og skulte. Jeg passerte dem og sa hei, først til eier og så til hunden med glad stem
 4. https://www.disneyplus.com/nb-no/welcome?&cid=DSS-Search-Google-71700000072291413-&s_kwcid=AL!8468!3!494679126166!e!!g!!disney&gclid=CjwKCAjwsNiIBhBdEiwAJK4khk4nVan7iDTnbU7eczhrNOdSmOuOIbix-aiKgh8ccAb7LQIKeRjDihoCaYwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sette opp konto her, finne app på tv, logge inn🙂
 5. Glad jeg har Disney+, der ligger alle unntatt Spiderman.
 6. Forresten, dere som ser på Marvel: kronologisk eller spaghetti order?
 7. Jeg ser på Thor: Ragnarok nå😂
 8. I disse dager med munnbind og håndsprit, er det egentlig innafor å gå på shopping i arbeidsklær når du er helsepersonell? Var på et stort kjøpesenter i dag og ble overrasket da jeg så ei ung dame i hvite arbeidsklær, med søsterur og alt, som rusla rundt med handleposer fra tre forskjellige klesbutikker og hadde god tid... Jeg er ihvertfall ganske sikker på at jeg selv ville brukt privatklær uansett om jeg nettopp var ferdig på jobb eller skulle på jobb etterpå.
 9. Lokalavisa her (Oppland Arbeiderblad) har selvsagt dekket dette, men fokuset har vært på at dette er et tragisk uhell. Prosten i lokalmiljøet har gått ut og minnet om å ikke fordele skyld, det er intervju med hundetrener som sier mye klokt om hvorfor sånt kan skje og i stor grad tilbakeviser mytene om rottweiler som aggressiv rase, men at hunder må vurderes på individnivå ikke dømmes etter rase. Og siste artikkelen nå etter opprettelse av siktelse har også fokusert på at hundeeier siktes delvis fordi vedkommende får en del rettigheter som siktet, bl.a. rett til en forsvarer og andre prosessuel
 10. Jeg har allerede blitt en av dem🙈
 11. Netflix har fjernet Sherlock Holmes🥺 Finner den ikke noen steder! Trenger en dose Sherlock😟
 12. Jeg ble sjarmert av krimserien Jahonen på Netflix!
 13. Sånn apropos sol og sommer? Noen som har tips om ålreit men rimelig ullundertøy? Superundertøyet mitt holder ikke i 20 minus, ullundertøyet jeg hadde hadde fått mugg i seg fra boden i gamle leiligheten... Lei av å fryse?
 14. Noen som har enkle oppskrifter på genser til hund? Er ordentlig amatør så helst ikke vanskelige mønstre?
 15. Enig med deg, pluss at jeg liker å kunne ta av broddene om jeg må innom en butikk. Så her går det i vintersko og enkle Europris-brodder å tre utenpå skoa. Det duger de fleste dagene.
 16. Spørs om prisforskjellen vil utjevne seg nå når det selges mindre og mindre nybiler med manuell giring?
 17. Pluss den som ønsker å kjøpe boxerpoo. Kjente jeg ble kald da jeg så det, regner med det finnes folk som ser en slik "ønskes kjøpt"-annonse som enda et marked de kan utnytte. Trenger jo bare en random boxertispe, det er flust av kyniske folk med pudler som har lagt ut parringsannonser med tekster som "skal vi lage en doodle?".
 18. Fant Doctor Who (sesong 5 og utover) på Prime... rart hvordan timene flyr? Ble bråstopp gitt, strømløst. Mye tung snø og knekte trær nå.
 19. De kommer på fredag og setter inn ekstra ventiler, og fikser ei dør som har slått seg og ikke kan lukkes? Håper det blir bedre?
 20. Ble plutselig vinter gitt. Gikk fra to til åtte minus over natta, så bare fortsatte det å synke. Nå er det 20 minus og sol. Og sammen med kulda kom problemet med dugg og is på vinduene? Huseier skal ta det opp med snekkerfirmaet som satte opp tilbygget, det er helt tydelig for dårlig ventilasjon her. Det ligger 4-5 cm brede striper med kondens i alle vinduer, jeg tørker bort vann hver dag. Det er verst på soverommet, der er ca 70% av vindusflaten dekket av dugg om morran og det ligger store dammer i karmen? Nå når kulda kom fryser jo deler av dette, så nå starter jeg dagen med å fjerne is. Det
 21. Finner ikke igjen annonsen nå. Sto ikke navn på hannen, men jeg tror det var samme som de parret med sist. Altså faren til Milla, valpen de beholdt. Men jeg tror ikke Milla var mer enn to år gammel? Mulig det står mer på insta-kontoen deres, jeg så bare Finn-annonsen!
 22. Det står ikke hvilken tispe de skal bruke, men de har så langt hatt ett kull på hver av tispene og beholdt en tispevalp fra kullet til Tesla. Det blir nok flere. Og ja, bedagelig? De er for det meste fornøyd med å sitte på trappen og speide ut over nabojordet ifølge annonsen!
 23. Selvsagt måtte det dukke opp blanding mellom storpuddel og borzoi også. Er det noe som ikke blir magisk av å blandes med puddel? Selvsagt allergivennlige, med uvanlig rolig og vennlig gemytt, er selskapshunder som krever lite, er lettlærte og sosiale, og har et "bedagelig" jaktinstinkt.
 24. Det ville ikke jeg gjort. Ben som er varmebehandlet har lettere for å splintres opp og kan gi skader, i tillegg til at selv utvanna pinnekjøtt er alt for salt for en hund.
 25. Negativ test! Litt kjipt å ikke være med familien likevel, men jeg er jo fortsatt ganske forkjøla så det er grunn greit. Blir fort sliten. Har vært på shopping i dag og sikra meg mat, et minijuletre og haugevis med garn så jeg kan strikke gjestetøfler til det her iskalde gulvet?
×
×
 • Create New...