Jump to content
Hundesonen.no

SoppenCamilla

Medlemmer
 • Posts

  6372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

SoppenCamilla last won the day on April 2 2017

SoppenCamilla had the most liked content!

About SoppenCamilla

 • Birthday 02/27/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

23058 profile views

SoppenCamilla's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare

Recent Badges

7.9k

Reputation

 1. Sier du, du la jo ut et gammelt bilde av deg selv.
 2. Kondolerer så mye, @Raksha!
 3. Hei. Jeg har akkurat overtatt en Ca de bau som heter Pippi.  Kommer fra Horten.  Hørt noe om henne

  1. SoppenCamilla

   SoppenCamilla

   Hei, nei, kan ikke si at jeg gjør det. Men hun kommer nok fra samme oppdretter som hun jeg hadde. :)

  2. Hobøl

   Hobøl

   Tommy heidenberg 

  3. SoppenCamilla

   SoppenCamilla

   Ja, det er samme. 

 4. HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHA, men dere to telles ikke, for dere er vel fra Bergen og sier "sne".
 5. HAHAHAHAHA, skriver folk det? "Se på hamsteret mitt?"
 6. Enkelt og greit, da gitt! Takk! Det er permanent, ja. Jeg ville ikke at noen nye skulle bli kjempeglade i hundene og så måtte gi dem tilbake når det passer meg. Det var veldig tungt, men samtidig har jeg hatt så mye dårlig samvittighet for dem, at det var litt deilig også. Nå vet jeg de har det bra. Herr Hu er tilbake hos sin gamle familie, og Skip flyttet til et par i Halden. Jeg fikk jobb i sommer, hvor jeg jobber 3 dager i uka. De dagene jeg jobber er jeg borte fra 05.45 - ca 16.00, fordi bussen tar i underkant av en time hver vei. Og når jeg kommer hjem, så må jeg jobbe med skole, og/eller sove. Det er ikke noe liv for en hund. Så jeg passer hunder av og til, og stirrer veldig masse på de jeg møter på gata (jeg har en skikkelig sperre mot å stoppe folk for å spørre om å hilse på hunden deres, men jeg syns det var helt greit da folk gjorde det med meg da jeg hadde de, haha), men det er deilig å slippe å tenke på at jeg MÅ hjem rett etter jobb, og ikke kan feks dra på 4,5 timers mattekurs på kvelden (fyfader, det var slitsomt, haha).
 7. God morgen, og long time no see, sonen! Jeg er bare kjapt innpå fordi jeg ikke utsetter eksamenslesing, hehehehehehehhehehehehheheheh. Bare lurte på en ting.. Hva er snapchaten til sonen? Sikkert noe så enkelt som "Hundesonen", men jeg fant det ikke umiddelbart ut fra de to trådene jeg så. Jeg vil bare ha litt daglig hund, siden jeg er hundeløs selv nå (ikke noe dramatisk, jeg bare har så mye med jobb og studier at jeg ikke hadde samvittighet til å ha hunder som er aleine mesteparten av dagene. Jeg har en litt over middels bortskjemt hamster da, så nå har jeg blitt en av dem som faktisk har begynt med hamster istedet). (Det er en hamster, ser dere vel) Åja, det var det med å pugge til eksamen, ja. Heh. Premie til den som sender MEG snap med hva Hundesonensnappen er. Ja, ellers da? Har alle det bra? Er det noen som kjenner noen italienske mynder (entall går også bra) i Vestfold som kan få de til å komme på besøk til meg? Jeg har såååå lyst på litt iggiskos! Mest iggis, men egentlig hva som helst, så lenge det er en hund og den kan kose. Jeg bor sånn ca i Tønsberg sentrum! Jeg vil ha pelsterapi, eksamensstresset spiser meg opp fra innsiden! Ja, nei, jeg skal gå. Hadesålenge!
 8. Tester ut om jeg klarer å gjøre det på en enkel måte, eller om jeg må bruke hjerneceller. Edit: Hjerneceller it is!
 9. Tror selen er strl 4? Skal dobbeltsjekke når jeg kommer hjem. Skip er... Ehm... Innafor standarden, tror jeg? De forventer å få inn den andre selen jeg skal bestille i løpet av uka. Hvis det gir mening på norsk. Det er mandag.
 10. Jeg liker den! Syns den sitter mye bedre enn webmaster-sela, som hele tida sklir ned på sida. MEN jeg har tenkt til å kjøpe Y-sele fra houseofdogs.no til begge bikkjene når de får de inn igjen (den gamle Y-selen ikke den nye som har kommet nå), så da kan du jo kjøpe den Skip har på der, rimeligere enn ny pris?
×
×
 • Create New...