Jump to content
Hundesonen.no

Mardina

Medlemmer
 • Content Count

  1858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mardina last won the day on June 4 2019

Mardina had the most liked content!

Community Reputation

2821 Excellent

1 Follower

About Mardina

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/11/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Fiskum
 • Hunderase
  Blandingshund

Recent Profile Visitors

11048 profile views
 1. Fikk melding om vaksine i dag. Men i min gamle bokommune... 🤔 Må prøve å finne ut av det. Samboer fikk sin første dose på fredag og skal ha 2 dose i september en gang 😊
 2. Ny mnd ja og nytt bosted ? Gleder meg til å innrede og komme i orden her ?
 3. Når man nesten har ny leilighet i boks og så får beskjed i dag at leieboeren hos utleier ikke vil flytte likevel.... Den følelsen... den er ikke god... ☹️Nå håper jeg bare at vi kan finne oss et nytt sted å bo kjappere enn kjappest... ?
 4. Jeg har det jo i bakhodet, nå som hunden min snart blir 11 år. Han er heldigvis fortsatt frisk og rask og viser ikke noen aldersdomstegn enda. Jeg håper å få beholde han i et par år til. Men det er jo klart at man kanskje blir litt mer hønemor når hunden blir eldre og vet at den kanskje ikke har så lenge igjen ? Så du er nok ikke unormal som tenker sånn... ?
 5. Det er blitt februar ?
 6. Jeg har hatt hannhund i 10 år nå. Nå, i en alder av snart 11 år, skal bikkja mi begynne å reagere på løpetiden til naboen sine tisper... River av meg håret snart... Why?!?!
 7. Skjønner hva du mener, men jeg må si at jeg har fått en helt ny hverdag, etter at jeg fikk piggsko ? Spesielt på tur med bikkja ? Vet jeg at jeg skal innom en butikk etterpå, så tar jeg bare med skoskift i bilen ?
 8. Eller enda bedre; piggsko ?
 9. Godt nyttår ? Her i huset bryr ikke hunden seg noe særlig om fyrverkeri ? Han var litt våken akkurat rundt de høyeste smellene, men sovnet fort igjen ? Veldig deilig å ha en hund som ikke er skuddredd ? Min forrige hund, Dina, var nemlig livredd, men heldigvis ikke helt panisk ? Men om det smalt når vi var ute på tur, så skulle hun hjem igjen med en gang ☹️
 10. Man kan da aldri få for mange halsbånd ? ? Min har i hvert fall 5 forskjellige ?
 11. Mardina

  Beagle

  Med de kriteriene der hadde ikje jeg anbefalt eller kjøpt Beagle. De er svært aktive hunder, med mye jaktinnstinkt (vanskelig å ha den løs på tur) og konstant sulten ?
 12. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver ☹️ Jeg er inne i en prosess hvor man skal vurdere om jeg har krav på noen andre rettigheter hos NAV. Har heldigvis en fantastisk veileder i det tiltaket jeg er i, som har hjulpet meg masse ? Men det er vanskelig å komme seg ajour med regninger og den slags, når "inntekt" ikke står i forhold til utgifter ☹️ Jeg har heldigvis en veldig snill samboer, men er jo ikke rettferdig at alt av utgifter skal falle på han... ☹️ Håper det ordner seg for deg også snart ? Noe må vi jo være brukanes til... ?
 13. Har vel vært jobbsøker i mange år nå. Søker og søker, men får ikke napp noe sted ? Tror alderen spiller litt imot meg ? Var innom et lokalt firma på arbeidstrening i juni. Gikk ut på ferie i juli og ikke vært der siden. De er dessverre hardt preget av Korona'n ☹️ Har permittert stort sett alle ansatte. Jeg og min veileder undersøker nå om jeg kan ha andre rettigheter hos NAV.
 14. Jeg gjør det om jeg er i min egen kommune (Øvre Eiker) og i Drammen (som jo sliter veldig med Korona om dagen). Det er uansett påbudt i butikk, om det er vanskelig å holde 1 meter avstand. I den andre nabokommunen (Kongsberg) er det ikke samme påbudet, så der vurderer jeg det alt etter hvilken butikk jeg skal innom ?
×
×
 • Create New...