Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Wilhelmina last won the day on November 19 2022

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

4595 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøper hundemat ca. en gang pr. mnd. Varer ca. 6 uker. Jeg råforer min hund, så store/tunge tørrforsekker kjøper jeg aldri. Det er helt avgjørende at det er naturlig råfor, utover det er ikke merket så viktig. 3 kg, koster rundt 400,-.
 2. Jeg hadde ikke latt en hund ligge 30 minutter i -14 nei. Kunne evt. vurdert å kjøre en lang tur først og varme bilen skikkelig opp, og så satt den i et parkeringshus e.l. der varmetapet ikke skjer like raskt.
 3. Ifølge min veterinær var dette med månedlige injeksjoner en relativt ny behandlingsprotokoll, men skulle jo tro det er dokumentert noe sted...
 4. Såpass Ja jeg aner ikke hva jeg betalte for Librela, glemte å få kvittering Red: Ringte likesågodt og spurte, 488,- betalte jeg for Librela.
 5. Hvorfor koster det 4000,-? Da min fikk Cartrophen kosta det 4-500,- per sprøyte og hun fikk en sprøyte i måneden. Vi har også gått over til Librela nå, men enn så lenge har vi bare tatt en sprøyte så det er litt tidlig å si om det fungerer her.
 6. Følger opp denne i tilfelle noen googler seg inn på tråden Det viser seg at frøkna mi ikke har anemi allikevel, men at cavalier-blod må analyseres manuelt fordi det har større blodplater enn "vanlig" blod, så maskinanalyse vil kunne vise anemi selv om hunden ikke er blodfattig.
 7. Lite karbo og mye kjøtt bør vel være hovedkriteriene hvis testen skal ha noen verdi.
 8. Det er ikke uvanlig at oppdretter ønsker forkjøpsrett ved omplassering, men det er på ingen måte lovfestet og vedkommende skal selvfølgelig betale for hunden.
 9. Frøkna mi er på kronisk diett så matinntaket har vi redusert til et absolutt minimum, men hun får en tyggelapp etter frokost så det er kanskje en slags dessert
 10. Jeg er medlem fordi jeg ønsker å støtte den lokale hundeklubben, og fordi jeg tidvis deltar på kurs, fellestreninger og konkurranser. Cavalierklubben ønsker jeg derimot ikke å støtte lengre så den har jeg meldt meg ut av.
 11. Det stemmer. Men min erfaring er at hunden er roligere hvis du bare lar den ligge i fred under setet hele turen, enn å drive med en masse frem og tilbake og opp og ned og hit og dit med baggen.
 12. Katten til søsteren min døde av det samme, akutt nyresvikt helt ut av det blå. Det går utrolig fort og kan ikke behandles.
 13. Enig med samboer, jeg hadde omplassert, og jeg hadde gjort det umiddelbart. Ikke nødvendigvis pga. baby, men fordi den andre hunden skal slippe å måtte forholde seg til en som angriper. Det kan godt være at ressursforsvar mellom hunder vanlig, men da kan de jo ikke bo sammen.
 14. Rally i dag er noe helt annet enn da jeg var aktiv (jeg sluttet å konkurrere i 2016). Nå synes jeg det har utviklet seg mye mer i retning lydighet mtp. presisjon, og ikke minst opplever jeg at mye av det "positive samspillet" eller hva det nå var rally ble fundert på er borte. Jeg var tilfeldigvis innom en rallytrening tidligere i år, og der virket det som oppførsel som i "gamle dager" ble bedømt KH var helt standard og tilsynelatende uproblematisk. Rally slik det fremstår i dag er ikke noe jeg ville drevet med.
 15. Mål 2023: - Konkurrere i Smeller (hvis det nye regelverket godkjennes) - Mellomtittel i Smeller
×
×
 • Create New...