Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2795
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  100

Wilhelmina last won the day on November 19

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

4671 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mål 2023: - Konkurrere i Smeller (hvis det nye regelverket godkjennes) - Mellomtittel i Smeller Nei, dette ble det ingenting av. Det kom ikke noe nytt regelverk i Smeller, og starten på året ble vel dramatisk da frøkna endte opp innlagt med blodforgiftning etter at livmora sprakk. Hjertet hennes fikk kjørt seg skikkelig av dette, og hun ble satt på hjertemedisin, så vi kan uansett ikke konkurrere i noen offisielle grener lengre. Dermed konverterte vi til Nosework, som er uoffisielt i Norge. I sommer bestod vi LGT, og vi deltok også på et par merkeprøver. Mål 2024:
 2. Vi trener nosework Har deltatt på et par merker også, veldig gøy! Men sliter veldig med at hun har veldig utydelige markeringer, og vet ikke helt hvordan jeg skal komme videre med det. Vi har trent markering på mynt, og så var det jo meningen at hun selv skulle overføre det til praktiske søk, men det har hun visst ikke planer om å gjøre 😅
 3. Synes den artikkelen virker litt hysterisk. Man kan bli påkjørt av å krysse gata liksom... Hunden min har ganske sensitiv mage, og råfor er det hun fungerer absolutt best på. Men det kommer litt an på sammensetningen også. Min får Mush Wild (rein/elg/lam), varianter med storfekjøtt eller kylling blir hun løsere i magen av. Tørrfor får hun aldri. Hun får fire måltider om dagen, går hun for lenge uten mat spyr hun magesyre.
 4. Ariel 12,5 år har vært hos fotograf 🥰
 5. Er hun innenfor rasestandarden mtp. størrelse? Og pelsfarge? Isåfall synes jeg der er veldig rart at Sufficient-dommeren slår så hardt ned på det. De ser ut til å være enige i at hun er for kraftig og at hodet ikke er det beste, men når én dommer gir Excellent kan det da ikke være så mye å trekke for at hun havner på Sufficient...
 6. Jeg har heller ikke stilt så mye, men her har bedømmingen vært veldig konsekvent - hun har fått VG på hver eneste utstilling 😅 Å gå fra Sufficient til Excellent hørtes jo voldsomt ut. Hva står det i kritikkene da?
 7. Ja vi har vært hos veterinær, som forsøksvis ville sette henne på Neurontin mot antatte nervesmerter i ryggen. Men finner lite informasjon om denne type bruk av Neurontin til hund, så vet ikke helt hva jeg skal se etter mtp. effekt og bivirkninger.
 8. Noen som har erfaring med Neurontin som smertestillende? Frøkna på 12,5 år har blitt satt på det nå, fordi Metacam alene ikke ser ut til å lindre godt nok. Hvor lang tid tok det før dere så effekt? Hvilken dose? Opplevde dere bivirkninger?
 9. Jeg synes markedsføringen til Lildog fremstår som litt tvilsom, de påstår at én av tre hunder blir meldt savnet i løpet av livet, men de svarer ikke på spørsmål om hvor de har disse tallene fra Av alle mine hundevenner er det én hund som har vært meldt savnet i løpet av de siste 10+ årene, så dette høres ikke reelt ut i det hele tatt.
 10. En G går nok helt fint uansett klasse. Jeg stilte min kun for viltsporchampionat, og hun fikk VG selv med en halv kilometer overbitt 😅
 11. Ville stilt i veteran hvis det bare er utstillingskravet for rallychapionat som er målet. Det sagt så får du sannsynligvis oppfylt kravet i åpen klasse også, så hvis du har ambisjoner om mer enn excellent (eller hva nå enn kravet er) så kan du helt fint stille i åpen.
 12. En rasekatt uten stamtavle er en huskatt "på papiret", så du vil aldri kunne få noen stamtavle på avkommene nei.
 13. Jeg hadde nok først og fremst vært bekymret for saltinnholdet, fett og laktose ser jeg ikke på som veldig problematisk. Grunnen til at kvalitetsgodbiter fra dyrebutikken er priset som de er, er jo nettopp fordi de er fri fra ingredienser som ikke har noe i en hundemage å gjøre. Rene produkter blir nødvendigvis dyrere. Jeg ville tatt en tur i disken med datovarer på dagligvarebutikken, og kjøpt rent kjøtt som er nedsatt (kyllingfilet f.eks. finner jeg ofte der), kok og frys det så har du sunne godbiter til en billig penge .
 14. Det er vanligere å røntge rutinemessig før avl i Finland, og det ser ikke noe bedre ut der (ref. koiranet).
 15. Veldig fornøyd med kvaliteten! Såpass fornøyd at jeg faktisk har to bur (ett i hver bil jeg kjører). Det kunne nok vært litt mindre, men så vidt jeg vet er dette den minste størrelsen. Hun har god plass i hvertfall.
×
×
 • Create New...