Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Wilhelmina last won the day on July 26

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

4361 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synes vel ikke hoftestatistikken var særlig pen... https://jalostus.kennelliitto.fi/frmTerveystilastot.aspx?R=38&Lang=en https://jalostus.kennelliitto.fi/frmTerveystilastot.aspx?R=39&Lang=en
 2. Kan absolutt anbefale svømming hvis dere har tilgang til hundebasseng, for å bevare muskelmasse. Svømming er også avlastende for leddene, og bygger jevn muskulatur. Ellers kan regelmessig massasje og laserterapi være fint for å få løst opp i vonde muskler og stive ledd.
 3. Tjaaa, hun blir såpass tørr at hun ikke fryser ihjel i bilen på vei hjem vinterstid i alle fall Dekkenet trekker absolutt til seg mye vann, produsenten reklamerer vel med at hunden blir 80% tørr på ti minutter, og det stemmer bra med min erfaring. Men dekkenet er veldig tykt og bruker en halv evighet på å bli tørt igjen.
 4. Jeg har det, godt fornøyd og synes det er verdt prisen til mitt bruk (hovedsakelig etter svømmetimer). Hadde nok ikke kjøpt et såpass dyrt tørkedekken kun til hjemmebruk.
 5. Du får oppdaterte vilkår tilsendt hvert år ved hovedforfall, evt. kan du logge inn på din kundeside hos Agria og lese de der.
 6. Jeg fikk i alle fall erstattet rehabilitering for min hund med D-hofter. De vilkårene du linker til er for øvrig fra 2016, og gjelder ikke lengre.
 7. Så lenge hunden er kjøpt og betalt på "vanlig måte", altså ikke forvertavtale eller lignende, har eier alle rettigheter. En hund er i så måte en vare på lik linje med en sofa, og oppdretter har ingenting hen skulle sagt. Så finnes det enkelte oppdrettere som prøver seg på tvilsomme kontrakter, men noe sånt vil omtrent aldri være juridisk gyldig ettersom man ifølge kjøpsloven ikke kan selge en vare med klausuler som er til ugunst for kjøper. Er det snakk om forvertavtale kommer det helt an på hva man har blitt enige om, men da er det i mange tilfeller oppdretter som står som eier, og som f
 8. Bil og innendørs er veldig forskjellig. Min har ingen problem med bilburet, der elsker hun å være (sikkert fordi hun elsker å kjøre bil), og det er ikke noe vi har trent på heller. Har jeg henne derimot i bur inne (når vi er på kurs f.eks.) er det et helsikes spetakkel og noe hun helt klart ikke liker, så det unngår jeg så mye som mulig.
 9. Endelig fått første vaksinedose! Hvis jeg rekker å bli fullvaksinert i sommer blir det kanskje, kanskje, kanskje Nosework-stevne i Sverige i september. Jeg reiser uansett ikke uten å ha fått andre dose, selv om det er "lov". Dessuten må smittetrykket både her og der være lavt, og SKK må åpne for påmeldinger fra utenlandske deltakere og vi må i det hele tatt få plass på stevnet Så det er mye som skal klaffe, men bare det ørlille håpet om å kunne konkurrere igjen boosta i hvertfall treningsmotivasjonen litt
 10. Jeg hadde kamera på min gjennom alenetreningen, men jeg gikk ikke lenger enn ut i hagen. Så snart jeg så antydning til at hun begynte å bli urolig gikk jeg inn igjen, jeg ville ikke at hun skulle få noen opplevelser med at det var ubehagelig å være alene. Da hun var et par år gammel flyttet vi til ny leilighet, og da brukte jeg også kamera den første tiden. Konstaterte at hun bare ligger og sover når hun er alene. Bjeffer eller piper aldri.
 11. Helsepersonell må uansett skifte når de kommer på jobb, så sånn sett spiller det liten rolle hvis hun skulle på vakt etter handleturen. Min mor jobba tidligere på sykehusapotek, og gikk hun ut av bygget i arbeidsklær måtte hun skifte når hun kom inn igjen, selv om hun aldri hadde pasientkontakt.
 12. Her i byen har vi allerede mange tilfeller av problematisk hundehold som følge av korona, men på en litt annen måte... En av bedriftene som driver med hundekjøring utplasserte hundene sine til "hvem som helst" for å slippe å avlive da inntektsgrunnlaget forsvant. Hunder som har stått på kjetting på landsbygda hele livet og aldri opplevd bymiljø ble altså midlertidig omplassert til folk midt i byen som aldri har hatt hund før, noe som har medført at det løper usosialiserte løse huskyer rundt overalt... Flere ganger i uka skjer det at disse "stikker av" på fjellet, noe om er ganske kritisk nå mi
 13. Nei, hun er ikke feit, men ettersom hun har HD tenker jeg at det er bedre for henne å ligge i nedre del av skalaen mtp. vekt. Fysisk er hun i god form og har god muskulatur, jeg blir bare litt stresset over at hun plutselig ligger litt over det jeg tenker er idealvekt... Men hun er jo blitt en eldre dame på 10 år, så det kan veldig godt hende at det bare er kroppen som forandrer seg litt med alderen.
 14. Prøver å slanke hunden litt, men så går hun heller opp i vekt Skjønner ikke at det er mulig. Vi går fem mil i uka og hun får ca. halvparten av den mengden mat hun skal ha ifølge foringsveiledningen, hvorfor går hun ikke ned Nesten så jeg begynner å få forståelse for at det er så mye feite cavalierer overalt...
 15. For noen (meg for eksempel) er titler motivasjonen til at man i det hele tatt gidder å trene.
×
×
 • Create New...