Jump to content
Hundesonen.no

Perfect Image

Medlemmer
 • Content Count

  1241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Perfect Image last won the day on November 5 2017

Perfect Image had the most liked content!

Community Reputation

11218 Excellent

5 Followers

About Perfect Image

 • Rank
  Husvarm

Recent Profile Visitors

12519 profile views
 1. Hei! Du er hjertelig velkommen på besøk til oss om du bor i passelig avstand for å hilse på Korthåret Collie og kjenne på om det er rasen for dere. Røytingen er nok noe labrador light ja, godt beskrevet.
 2. Sophia har disse https://www.horze.no/vinterridebukser-til-dame/horze-vinter-ridebukse/36550.html?color=BL og noen thermoridestøvler. Vi har alltid sånn varme hotspotposer til tærna, da det fort blir kaldt her. Begge kjøpt brukt forresten, knapt tatt på før så det var kjekt Jaran har noen halvhøye vinterridestøvler han har arvet fra Sophia, de er ganske gode og i str 29 så burde gå å finne i 28.
 3. Hun er så ufattelig søt assa.
 4. Vi har vedovner i alle husets etasjer. Vi har 4 1000 liters dunker stående med vann og sikkert nok ved til 2090 selv om hele nabolaget får Ingen mat stående klart, men har tenkt flere ganger å ta noen kurs på ulike metoder å konservere mat (ikke fordi jeg tror dommedagen vil komme, men fordi jeg synes det er spennende.) men vi er bønder og samboer er jeger så liker å tro vi hadde klart oss bra. Over en lengre krise måtte vi ha tatt endel av hundene og sluppet kuene fri regner jeg med, men kjekt å ha hest når man til slutt går tom for diesel. Vi har forøvrig egen dieseltank også, og endel agg
 5. Hvis jeg først skal begynne å preppe så er det dopapir jeg kommer til å hamstre. Mengder av! Undervurdert ass.
 6. Jeg synes forrige uke med stabil -17 var himmelsk. Nå med 0 temperatur har jeg mest lyst til å grave meg under dyna og bli der. Gjørme overalt.
 7. Samboer importerer en cattledog, til/igjennom gården til å jobbe med på kveg. Lille Fiery (evnt Fyrig ikke bestemt oss.)
 8. Ingen håp om fraviksbehandling.
 9. Nei, denne. Vi var på markede på søndag, to collievalper som satt med ungene og så på skuespillet var mine også var samboeren min der med den blå dølen vår, med sønnen min på toppen.
 10. Ser ikke på det, men deltatt på markedet noen ganger, med valper og hester
 11. Deleide hundene mine i sverige gikk MH igår '' SÅ deilig å være ferdig med det med dem Ferdig røntget også, så korning neste. Nå skal jeg lage litt frokost, før vi skal kose oss ute. Nydelig vær idag!
 12. Og begge oppdretterene du anbefaler, OG den du evnt skulle ønske en valp ifra, har like mange slektninger med den du også hadde, sånn for å nevne det også, siden de driver med bunn og grunn samme linjer som jeg har, den hunden du presiserer ovenfor alle sammen bare litt generasjonsforskjeller og litt andre ledd Det ER mye av de samme hundene i stamtavlen, og derfor gjelder det å høre litt rundt med oppdretterene om tidligere kull- hva har de av tilbakemelding der? Er det noen med forallergier eller vet dem ikke? Har de noen gang spurt? Er det noen som har dødd tidlig, og hvorfor? Epilep
 13. Småjentene mine er så fine De er en stor del av hverdagen vår på jobb, så uredde, nysgjerrige og kontaktsøkende småtroll. Veldig lettlærte og valpetreningen går som en drøm.
 14. Akkurat nå har vi: Ivy Ronja Pippi Arya Millie Ayla Kenza Sansa Aimée Aurelia Grey Belle Carisma Tidligere(enten bor hos noen andre/forvert): Leah Simi Oliver Emmy Stella Essie Oreo Fenris
×
×
 • Create New...