Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Pixie last won the day on January 7

Pixie had the most liked content!

Community Reputation

3650 Excellent

About Pixie

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Recent Profile Visitors

4772 profile views
 1. Netflix har fjernet Sherlock Holmes🥺 Finner den ikke noen steder! Trenger en dose Sherlock😟
 2. Jeg ble sjarmert av krimserien Jahonen på Netflix!
 3. Sånn apropos sol og sommer? Noen som har tips om ålreit men rimelig ullundertøy? Superundertøyet mitt holder ikke i 20 minus, ullundertøyet jeg hadde hadde fått mugg i seg fra boden i gamle leiligheten... Lei av å fryse?
 4. Noen som har enkle oppskrifter på genser til hund? Er ordentlig amatør så helst ikke vanskelige mønstre?
 5. Enig med deg, pluss at jeg liker å kunne ta av broddene om jeg må innom en butikk. Så her går det i vintersko og enkle Europris-brodder å tre utenpå skoa. Det duger de fleste dagene.
 6. Spørs om prisforskjellen vil utjevne seg nå når det selges mindre og mindre nybiler med manuell giring?
 7. Pluss den som ønsker å kjøpe boxerpoo. Kjente jeg ble kald da jeg så det, regner med det finnes folk som ser en slik "ønskes kjøpt"-annonse som enda et marked de kan utnytte. Trenger jo bare en random boxertispe, det er flust av kyniske folk med pudler som har lagt ut parringsannonser med tekster som "skal vi lage en doodle?".
 8. Fant Doctor Who (sesong 5 og utover) på Prime... rart hvordan timene flyr? Ble bråstopp gitt, strømløst. Mye tung snø og knekte trær nå.
 9. De kommer på fredag og setter inn ekstra ventiler, og fikser ei dør som har slått seg og ikke kan lukkes? Håper det blir bedre?
 10. Ble plutselig vinter gitt. Gikk fra to til åtte minus over natta, så bare fortsatte det å synke. Nå er det 20 minus og sol. Og sammen med kulda kom problemet med dugg og is på vinduene? Huseier skal ta det opp med snekkerfirmaet som satte opp tilbygget, det er helt tydelig for dårlig ventilasjon her. Det ligger 4-5 cm brede striper med kondens i alle vinduer, jeg tørker bort vann hver dag. Det er verst på soverommet, der er ca 70% av vindusflaten dekket av dugg om morran og det ligger store dammer i karmen? Nå når kulda kom fryser jo deler av dette, så nå starter jeg dagen med å fjerne is. Det
 11. Finner ikke igjen annonsen nå. Sto ikke navn på hannen, men jeg tror det var samme som de parret med sist. Altså faren til Milla, valpen de beholdt. Men jeg tror ikke Milla var mer enn to år gammel? Mulig det står mer på insta-kontoen deres, jeg så bare Finn-annonsen!
 12. Det står ikke hvilken tispe de skal bruke, men de har så langt hatt ett kull på hver av tispene og beholdt en tispevalp fra kullet til Tesla. Det blir nok flere. Og ja, bedagelig? De er for det meste fornøyd med å sitte på trappen og speide ut over nabojordet ifølge annonsen!
 13. Selvsagt måtte det dukke opp blanding mellom storpuddel og borzoi også. Er det noe som ikke blir magisk av å blandes med puddel? Selvsagt allergivennlige, med uvanlig rolig og vennlig gemytt, er selskapshunder som krever lite, er lettlærte og sosiale, og har et "bedagelig" jaktinstinkt.
 14. Det ville ikke jeg gjort. Ben som er varmebehandlet har lettere for å splintres opp og kan gi skader, i tillegg til at selv utvanna pinnekjøtt er alt for salt for en hund.
 15. Negativ test! Litt kjipt å ikke være med familien likevel, men jeg er jo fortsatt ganske forkjøla så det er grunn greit. Blir fort sliten. Har vært på shopping i dag og sikra meg mat, et minijuletre og haugevis med garn så jeg kan strikke gjestetøfler til det her iskalde gulvet?
×
×
 • Create New...