Jump to content
Hundesonen.no

Mentha

Medlemmer
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mentha last won the day on March 3 2022

Mentha had the most liked content!

Community Reputation

378 Excellent

About Mentha

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Amerikansk bulldog

Recent Profile Visitors

3599 profile views
 1. Som nevnt tidligere i tråden: Sorg og hvordan man sørger er veldig individuelt og privat. Jeg kan forstå ønsket om å ha asken til kjæledyret sitt i ei fin urne ett sted i boligen. For meg blir det å ha urna med aske hjemme på peishylla en konstant påminnelse om at der ligger hjertehunden min som jeg aldri får møte igjen. Så å ha urna hjemme kommer bare til å være trist og veldig deprimerende. Helt uaktuelt med andre ord. Vet ikke om jeg kommer til å ha bilder hengende av han heller, trur det bare kommer til å være sykt sårt og vondt å ha en konstant påminnelse om at han er borte for alltid..
 2. Jeg bor i Porsgrunn, så er litt kjent! Jeg har trent mye på Solum, parkerer på parkeringsplassen til kirken. Der er det helt OK sporterreng. Hvis du vil gå litt roligere turer kan du kanskje gå i fritidsparken? Eventuelt om du vil gå ut ett spor på Solum, gå tur til Piggen (https://www.titoppern.no/topper-2022/piggen) også gå sporet etterpå? Parkeringsplassen til Piggen og Solum Kirke ligger to minutter kjøretid fra hverandre 😊 nå kan dette være ganske populære turområder da, vil du helst være ett sted med mindre mennesker?
 3. Men det her er ikke mye stimuli? helt gjennomsnittlig for det en hund av denne type skal ha etter min mening. Jeg ville begynt å trene spor- og søksøvelser med henne også. Godbitsøk i hagen, feltsøk og spor eller blodspor er noe ESS er skapt for! Meld dere inn i den lokale hundeklubben eller se på nettet etter lokale kurs dere kan bli med på Ett annet tips er også å trene med henne til å gå fint i bånd. Så får du med kontakt/relasjonstrening også.
 4. Så bra at dere slapp keisersnitt! Gratulerer med fint kull valper 😍
 5. Min største skuffelse er at de avler på hunder som ikke er fysisk eller mentalt gode nok. Moren til Alvin er en veldig redd hund som absolutt ikke burde hatt kull. Alvin (og også noen av søsknene) er allergiske, men de velger likevel å avle videre på disse linjene. du kan godt sende en PM her inne til meg, så slipper tråden å bli moderert. det er ikke rettferdig å spy ut galle så "alle" kan lese uten at oppdretteren det snakk om får mulighet til å forsvare/forklare valgene som er gjort.
 6. jeg har hund derfra. det første kullet. hva lurer du på? han blir sju til høsten. Jeg hadde ikke valgt fra den kennelen igjen om jeg skulle hatt ny hund. Ville ikke valgt å kjøpe hund derfra i det hele tatt om jeg hadde visst det jeg vet nå. men, gjort er gjort og det har blitt en fin hund av Alvin 🙂
 7. Mentha

  Amubullen Alvin

  Jeg er på leit etter en hund som jeg kan snørekjøre og sykle osv. med også. Han jeg har nå hater det, med mindre han er løs. Jeg får mer og mer sans for labradorer jo mer jeg ser på oppdrettere. Godt jeg har mange år til å bestemme meg på 😂
 8. Mentha

  Amubullen Alvin

  Er dette fra jaktlinjer eller fra utstillingslinjer? Mange som bommer på Alvin sin vekt også. Han veier 32-33 kilo, og folk gjetter alltid nærmere 40 kilo Så jeg skjønner greia med at synet kan bedra 🙂
 9. Mentha

  Amubullen Alvin

  Det er det jeg er "redd" for 😂 Jeg har møtt og sett flere gjennom NRH som er rundt 20 kg. De ser sånn ut i hvert fall kan være øyemålet mitt som er dårlig, men hadde blitt overraska om de hadde vært mye over 20.
 10. Mentha

  Amubullen Alvin

  Nå skal Sigerdriva ha nytt kull til høsten/våren 2023. går det an å spørre om å komme innom på valpebesøk, uten å skulle ha valp? 😅😍 Ja, det hadde vært veldig fint å få hilst på 🤩
 11. Samme gjelder blandinger med amerikansk bulldog. Fatter ikke at folk tar sjansen. Det var en periode jeg kjørte med stamtavla til Alvin i bilen fordi jeg var redd for å bli anklaga for å ha en ulovlig hund "overalt" jeg gikk..
 12. Jeg har erfaringer fra individer av rottweiler og staffe, og en blanding av disse er noe jeg ikke ville gått god for. Personlig hadde jeg stått over. På grunn av helsa til alle innblanda rasene, gemyttet til rasene som innblanda.
 13. Har ingen erfaringer, men hvis du søker her inne på forumsiden kommer det noen tråder opp. Denne, for eksempel. Det er gammel tråd, men fortsatt relevant, kanskje?
 14. Mentha

  Amubullen Alvin

  Mudi er noe jeg kunne tenkt meg. Eneste som skremmer meg litt er at de er veldig bjeffete. Jeg er vant med en hund som bjeffer kun hvis det skjer noe mistenksomt utenfor huset, og det holder i massevis Har vært inne på hjemmesiden til @Pingoog de hundene hennes er sååå vakre.
 15. Mentha

  Amubullen Alvin

  Ja, det hadde vært koselig og hjelpsomt å få hilse på dine! Er spesielt kelpien jeg er nysgjerrig på, siden jeg har aldri har møtt en før 😄 @Pingo bor cirka 30 minutter unna - har nemlig undersøkt mudi jeg også. den står på lista Jeg er bosatt i Porsgrunn, Pingo i Skien.
×
×
 • Create New...