Jump to content
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Content Count

  3147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Ozzy last won the day on August 3 2020

Ozzy had the most liked content!

Community Reputation

11429 Excellent

1 Follower

About Ozzy

 • Rank
  =)
 • Birthday June 11

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Ingen

Recent Profile Visitors

15601 profile views
 1. Ja jeg tror også lab er et godt valg. Jeg er ekstremt ferdig med hunder som begrenser meg, rett og slett! Hvor er dine labber fra?
 2. Jeg heller nok mer og mer mot en Labrador tispe. Jeg elsker Toller, men er livredd for å få en som "ikke funker".. Jungelen av oppdretter er stor.
 3. Hva mener du med diller? Jeg liker labrador godt, så er en aktuell kandidat! Men trodde egentlig det var mer HD der enn hos golden.
 4. Hehe, ikke sånn kjedelige. Jeg bare orker ikke flere hunder som har "mye greier" hvis du skjønner?
 5. Jeg har blitt singel og har ingen hund i livet mitt for første gang siden jeg var 9 år. Passer ikke med hund nå, men om et år/halvannet regner jeg med at jeg har tid og mulighet til å kjøpe meg hund. Hvilken rase jeg vil ha, vet jeg ikke. Har tenkt litt på toller, har hatt en i oppveksten og jeg er fryktelig glad i rasen. Uansett, litt krav ogsånt. ? Lett å ha med å gjøre, dvs ikke samkjønnsagressjon, ikke ekstremt reservert eller lignende. Raser som er "kjent for" å ha seperasjonsangst er uaktuelt. Ønsker en sosial hund som kan tas med "overalt" med normal sosialisering. Frisk rase, ute
 6. Virker som om kjæresten til eier og en venninne har gått med hunden, den utagerte mot en forbipasserende hund, og eieren til denne forsøkte å ta kontroll over hunden da de som gikk med den ikke klarte det. Hunden fløy på dama også bare eskalere det. Står litt her fra en som var der https://www.hundendin.com/post/fire-personer-bitt-to-sterkt-nedkjøt Forferdelig sak, må ha vært ekstremt skremmende for de som var der. Håper alle kommer ut av det uten varige mén, og godt at hunden nå er avlivet..
 7. Siste episode er jo ute? På appen ihvertfall.
 8. Noen som har erfaring med å rapportere inn feilbehandling av hund? Sender man kun til veterinærmedisinske rettsråd? Hvordan foregår det og er det noen form for oppfølging? Eller sender man bare inn også får man ikke vite mer? Til info lever hunden, men har i følge spesialist fått feil og uforsvarlig behandling av veterinær som helt klart ikke visste hva han drev med.
 9. Kjempefin ble den, og fin plassering ❤️ kondolerer med faren din ?
 10. Supert, da prøver jeg den! ? Takk!
 11. Takk for svar. ? Tenker det er lettere å huske også. Trør jeg prøver det! @Stjerneskinn de fra europris er ok til hund selv om den er til mennesker? De skal jo ikke ha tran f.eks.
 12. Noen som bruker det til hund? Hvilken type? Er dritt lei fiskeolje, uansett om det er med eller uten pumpe så er det bare mas ?
 13. Stor klem til deg! Og en klapp på skulderen. Det krever mye å ta en slik avgjørelse, og det kan umulig ha vært lett. Men du skal ikke føle deg mislykket. En valp som det vil aldri bli normaltfungerende, rett og slett. Håper dere finner en ny, frisk valp ?
 14. Hund som tigger: Jeg vil se en hund som sover.
 15. Jeg har en lang regnjakke fra Helly Hansen som er varm. Innimellom for varm, spesielt på tur. ? noen år gammel, men mulig de lager lignende enda?
×
×
 • Create New...