Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3,207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    38

Ozzy last won the day on 31. Oktober 2023

Ozzy had the most liked content!

1 følger

Om Ozzy

  • Bursdag 11. Juni

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Vestfold
  • Hunderase
    Labrador

Nylige profilbesøk

18,138 profilvisninger

Ozzy's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11.5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ozzy

    Lotta

    Heldigvis er vi tilbake til normal aktivisering nå, utenom at hu ikke flyr like mye løs. To mnd uten å gå løs gjør noe med lydigheten hennes ? Hun får vondt når hun slår halen hardt, og hvis hun smeller den mye borti ved logring kan huden sprekke opp men vi er så og si i mål ?
  2. Ozzy

    Lotta

    Lenge siden oppdatering nå. Siste månedene har vært preget av uflaks og mye kjipt. Halve sommeren forsvant pga et skjell på stranden som snittet en tredepute i to, som var drit å få til å gro. Så i september ble Lotta passet av min søster, som klarte å lukke døren på halen hennes. Så siste 6 ukene har vært ekstremt krevende, med hormonell tenåring, komplikasjoner og en veldig veldig lei eier. Har hatt så mye dårlig samvittighet, har grått mye og jeg har vært sint. Ikke fordi hun har amputert deler av halen, men fordi livet vårt har bare dreid om den. Har gått utover jobb, privatliv, aktivisering og hverdagen har vært preget av at hun ikke skal være glad. Noe som er vanskelig med en ekstremt glad og lykkelig Labrador.. Dyrlege tre ganger i uken, våteksem, infeksjon, smerter. Hun har vært (og er) helt fantastisk, hun omstilt seg SÅ fint og hun har vært fantastisk hos dyrlegen. Har virkelig fått en super hund, for det her tror jeg hadde vært vanskelig for mange.. Nå ser vi omsider ende på det, så vi gleder oss til en vanlig hverdag med tur, lek og ting som er GØY. Slenger med litt bilder fra siste tiden (før og etter operasjonen ?)
  3. Ozzy

    Lotta

    Glemt tråden litt, så en liten bilde-oppdatering! Lotta ble 11 mnd i går, hun veide 21,4kg for halvannen uke siden. ?
  4. 1. Hvor ofte kjøper dere mat til hunden(e) deres? og hvor lenge varer hvert innkjøp? - Kjøper tørrfôr ca hver tredje mnd, VOM når det er tomt. Har ikke helt oversikt. 2. Sekkene med mat kan være store og tunge, er det tungvint for deg/dere å dra for å kjøpe? - Tørrfôr bestiller jeg levert på døren. VOM kjøper jeg maks 15kg av gangen, og det er ikke veldig stress med bil. 3. Er fór-merket viktig for deg? - Ja og nei. Ville aldri kjøpt Royal Canin, men det er pga innholdet, ikke merket. 4. Hvor mange kg kjøper dere om gangen og hvor mye koster det? - Kjøper som regel 20x0,5kg VOM for 400, og 12 kg tørrfôr for 900 ish, men den kjøper jeg kun på tilbud. Kunne fått VOM billigere et annet sted, men velger å støtte en lokal selvstendig butikk fremfor stor kjede.
  5. Ozzy

    Lotta

    Lotta er litt over 7mnd, veier 20,3 kg. Ikke noen løpetid enda, ene søster har fått så er vel rundt hjørnet! Dagene fyker avgårde, føler ikke det er så mye å oppdatere da. Men har masse bilder, så da oppdaterer jeg likevel ? Planen var å starte i hundeklubb nå på nyåret, men av div årsaker blir det ikke før ca midten av februar. Men vi trener hjemme, selv om det selvsagt ikke blir like lange økter. Bør skjerpe meg litt, fått litt skeiv utgangsstilling ? Jobber med søk flere ganger i uka, og hun er helt rå så gleder meg til vi finner et kurs når været er litt bedre! Forsøker å gjøre det vanskeligere for henne, så nå vet hun ikke hva hun skal finne i forkant og jeg har også byttet etter første funn uten å gi beskjed. Øver også på å søke veldig nært, og langt unna så hun ikke blir vant til at det alltid er ca samme avstand. Ander ikke om det har mye for seg, men vi koser oss og har det gøy ? Hun er fortsatt søtete enn sukker, alt for glad i mennesker og litt tulling. Er litt redd innimellom at hun skal få for lite stimuli, men tror jeg overtenker litt i perioder. Men jeg tror hun er veldig rett hund til å bo med en singel person uten et liv ? Har blitt en fin duo, og har våre greier her hjemme. Hun er litt utspekulert og har meg tvinnet rundt lillefigneren, men prøver å være sterk ? Jeg gikk fra å ikke skulle ha hu i senga, til å skulle ha hu i senga innimellom ved spesielle anledninger, men nå har hun sovet i senga i hele 2023. ?
  6. Får vurdere det, men føler jeg må prøve alternativer før jeg kjører 50 min en vei for en leke, når bikkja har tusen leker ?
  7. Jaaa, også VET jeg at Lotta kommer til å elskeeee den ??
  8. Tror den heter dette, men trykker jeg på linken kommer jeg bare til oversikt. Sikkert fordi de er utsolgt.
  9. På nett? Vet noen musti har på tilbud, men ikke musti ved meg. Begge sier også det er tomt hos leverandør.. Hvis noen evt har hos sin lokale og vil sende i posten blir jeg glad!
  10. Takk for svar. Får se hva vi gjør, har fortsatt litt igjen av valpeforet.
  11. Ozzy

    Lotta

    Det gjør jeg helt sikkert ?
  12. Ozzy

    Lotta

    Lotta er på vei inn i tenåra, merker at hun glemmer litt hva hun heter innimellom. ? Hun er også litt frekkere, men som regel når jeg ikke ser. ? Konsentrasjonen dog er topp når vi trener, og hun er en maskin når hun søker. Hun er da også flink til å finne ting jeg har oversett hjemme aleine, og hadde senest idag klementinfest mens jeg var avgårde (super ball forresten!). Hun er 19kg og 6,5mnd.
  13. Supersøt, og fantastisk rase med rett oppdragelse! Min var Hunden med stor H.
  14. https://www.nrk.no/innlandet/kvinne-domt-til-fengsel-i-seks-maneder-etter-at-hunden-hennes-drepte-barnebarnet-1.16212573
×
×
  • Opprett ny...