Jump to content
Hundesonen.no

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Takk! Jeg har kontaktet klubben for australsk gjeterhunder og skal få være med ei med kelpie på trening forhåpentligvis før nyåret. Helt enig i det du sier om å oppsøke typen jeg ønsker innenfor rasen. Skal forsøke å møte flest mulig og se hvor stor forskjell det er på individene:)
 3. Det er en border collie valp.. ! Rotrening for sånne er sitt og dekk, og kosestund. De skal ikke forsøkes passiviseres i den alderen i det hele tatt, mener nå jeg. Det er en arbeidshund. Rasen troner helt øverst på pallen som den mest heftige bruksrasen, og de skal bli klin koko av å ikke ha noe å gjøre. Utnytt tiden til å lære valpen hva den aktivt skal velge å gjøre i stedet for <uønsket adferd>, type «do this instead», og ikke prøv å passivisere den ennå. Å være rolig (sitt/dekk) er en mentalt krevende oppgave for rasen, ikke en passiv handling, og det må trenes inn i små porsjoner
 4. Åh Moro❤️ Fremdeles en kjekk mann😍
 5. Today
 6. Jeg forventer ikke at fagfolk skal kjenne til alle hunderaser, men jeg ville vel stusset litt på kompetansen til en instruktør som ikke har hørt om pinscher. Så veldig uvanlig er vel ikke rasen?
 7. Yesterday
 8. Ikke at jeg har kompetanse til fjerndiagnostikk av personlighetsforstyrrelser, men noe livserfaring og noen hyllemeter med Psychology Today og sånt har man jo under beltet, og det kan se ut som du har fått vaskeekte narsissister i nabolaget. Sånne har et svært forutsigbart mønster i romantiske relasjoner: idealisering — fra noen mnd til absolutt maximum 2 år. devaluering — de oppdager at partneren ikke er perfekt, og at det finnes bedre. ditching/vraking — når de har utviklet tilstrekkelig forakt og avsky mot det lavmålet av et uverdig menneske den andre er, og føler de har
 9. Jo jeg tar 3-4 turer om dagen hvor den ene turen er på minst 45 min. Samtidig repetere innlærte kommandoer, leker litt hver dag og lærer han nye triks. Men kan hende han ikke er fornøyd likevel🤔
 10. Tispa er sterilisert. Ja må få det sjekket. Det er en staffe. Han trives ikke så godt, da han er best å ha som alenehund. Ja, jeg går igjennom samlivsbrudd. Har også tenkt på det at alt det har påvirket han.
 11. Har ikke sjekket tenner og tannkjøtt, da skal jeg få gjort det fortest mulig. Og sjekke ut en kiropraktor. Takk for svar☺️
 12. Blir det ikke for mye kalsium og salt i valpefor? Den økte proteinandelen kan kanskje også være uheldig. Jeg er ingen ekspert eller engang lærd på ernæringsfysiologi til hund, men har litt biokjemi under beltet og fikk A i human fysiologi, så innbilder meg ut fra det at det både kan gi helsefarlige elektrolyttforstyrrelser og kan være belastende for nyrene å sette en voksen på valpefor. Det er jo en grunn til at det er forskjellig næringsinnhold, tilpasset vekstfase og vedlikehold. Sikkert tryggere å gå for høyenergifor som de andre sier.
 13. Golden retriever, men de bader i ALT, og ingen av dem er den virkelige lillebroren min (R.I.P.) Malionois, men den hadde stresset meg helseløs med det tempoet. Rottweiler, men folk er redde for dem, og korthår vever seg fast i alle tekstiler. Irsk ulvehund, fordi jeg ble preget på dem som barn, men de er ikke brukandes til noe av det jeg vil. Borzoi, fordi jeg pleide få gå tur alene med naboens «hest» da jeg var barn, men det er en mynde. Broholmer, fin som ****, men ubrukelig den også. En rekke andre korthårede mastiffer av doggetype, samme som over, pluss siklin
 14. Tenker dere at de som har hund som yrke burde kunne en del om hunderaser (de som er godkjente i landet man bor), eller tenker dere at det er helt vanlig at de ikke kan de særlig godt? Etter å ha havnet i flere situasjoner mtp min hund som er en pinscher som ansatte har misforstått rasen på (antatt at det skulle komme enten en dvergpinscher eller dobermann, og da noen ganger lagt opp til det), har jeg nå begynt å alltid skrive parantes mellomstor eller antall kg bak. 😅 (Ett eks er at vi ble satt i valpekursgruppe med dvergpuddel fordi instruktøren trodde de skulle være på samme str.)
 15. Moro blir 10 i november ❤️ fortsatt relativt sprek og fornøyd 😄
 16. Her brukes Adaptil i diffuser når frøkna har løpetid, for hun blir helt rabiat ellers. Men det er absolutt ingen mirakelkur. Dersom den fungerer så vil du se en liten endring, forhåpentligvis nok til å gi deg rom til å jobbe med problemet dere plages med. Jeg prøvde det på en fryktaggressiv hund også, men det hadde ingen effekt. Det er nok litt hit and miss, og du vil neppe få et godt nok svar uten å bruke penger på produktet, dessverre.
 17. 10,5 år og henger fortsatt med på fjelltur
 18. Har prøvd Pet Remedy, Adaptil, iHarmony og et annet jeg ikke husker navnet på, i ulike sammenhenger, uten effekt. Jeg tenker nok det kommer litt an på hunden, situasjonen, og hva annet man prøver/har prøvd.
 19. Jeg husker ikke merket dessverre, men prøvde halsbånd av et annet merke enn Adaptil en gang og hunden ble veldig oppkastsyk (tok selvfølgelig av med en gang vi merket hunden ble kvalm), tror ikke det var tilfeldig, men har ikke opplevd noe slikt med førstnevnte merke. Jeg har tro på Adaptil, men det er overhodet ingen mirakelkur som kan erstatte gradvis tilvenning/trening, men et lite hjelpemiddel i de situasjonene.
 20. Kom gjerne med andre sprayer om dere veit om noen. Legg gjerne med en link.
 21. Hei Er det noen som har prøvd sprayen som heter Pet Remedy: Beroligende spray 15ml . Er det lureri eller er det verdt å prøve?
 22. Omvendt her, sikler skikkelig på korthåret vorsteh, men jeg trenger ikke en «toppidrettsutøver».
 23. Jeg hadde "trengt" en vorsteh men kan ikke med utseendet mistenker at de har lite humor også . En podenco Ibicenco er egentlig en perfekt hund men den er jeg svært usikker på om jeg klarer å gjerde inne...
 24. Wow, så trist og fint samtidig!
 25. simira

  Pincher

  Anbefaler deg å søke på forumet her etter raser du er interessert i. Det er folk her som har hatt pinschere og dalmatinere og som har laget masse info både om rasene generelt og sine egne spesielt. Raseklubbene og NKKs rasestandard er også et godt sted å starte for informasjon om en rase. Ikke tro alt du leser på sider som "hunderaser123.com" og lignende, det er mye rart på disse sidene.
 26. Hvor er tispa i løpetidssyklusen? Han er jo typisk i en alder der det kan påvirke mer enn "normalt", også i forhold til den andre hannhunden. Jeg ville også ha sjekket munn, og hatt en fysioteraput på hunden. Hvilken rase er det? Får han passe med både fysisk og mental aktivisering? Trives han i hverdagen med de andre to hundene? Har det vært noen vesentlige endringer i hverdagen i det siste?
 27. Tenker at det kan være hormonelt og/eller usikkerhet i forbindelse med puberteten, men uansett kan det være en ide å få en gjennomgang av en fysioterapeut/kiropraktor dersom dyrlegen mener alt er OK. Antar at tenner og tannkjøtt også ble sjekket grundig?
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...