Jump to content
Hundesonen.no

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. En pekepinn er at tisper har nådd sin høyde idet de går inn i sin første løp (som regel vokser de altså ubemerkelig lite isåfall etter dette).
 3. Hvor stor er valpen din? (Eller hvor stor var valpen din om den er voksen nå. ) Høyde? Alder? Vekt? Hunderase?
 4. Hvor lenge vokser valpen? Små hunder? Mellomstore? Store? Ekstra store hunder? Siden det er forskjellig fra størrelse til størrelse hvor lenge valpen vokser.
 5. Today
 6. Tja, nei du må vel nesten bare google. Kommer jo an på målene og hvor i bilen du skal ha det (sånn med tanke på seterygg, hjulbuer, bur nr 1 etc). Lære seg å sveise så en kan lage selv😅
 7. Trenger et ekstra bur noen ganger, i bil ja, men skulle helst hatt skrå på alle sider for å få plass til et som er størst mulig. Har et stødigere bur til vanlig, dette er til de få gangene jeg skal ha en til med, eller på lengre treninger med mye venting i bil. Da er det godt med litt mer plass
 8. Hmm..Billige-hundebur.com? Ellers så er det vel de sammenleggbare nettingbura som er "laget" for bilbruk som en får på biltema etc..Artfex har vel kanskje noe. Skal du ha det i bil?
 9. Hei Lurer på om noen har sett bur hvor alle veggene skrår? Kvalitet er ikke så viktig, og kan godt være sammenleggbar type, men med god lufting. Dvs ikke bur hvor halvparten er tett. Har sett bur hvor to vegger skrår, men mangler liksom det siste 😅
 10. Tenk på at jobb og må med i regnestykket. .. For hundens del høres det best ut å vente til du ser hva du har kapasitet til i tillegg til det du ikke kan velge vekk? Da har du også mulighet til å velge voksen omplassering
 11. Yesterday
 12. Så fint at han er interessert i læringsteori og hvordan moderne forskning og kunnskap hjelper oss å få det bedre sammen med hundene våre! Kunne ønske flere var som han. Det er veldig mange som tenker at det de husker fra barndommen må være beste måten å gjøre ting på. Når det gjelder bestemt/streng, så er en fin huskeregel at dersom du må stramme musklene i ansiktet, kanskje også hals/nakke/skuldre, så er du unødvendig streng. Prøv å si "Nei!" strengt og kjenn etter hvordan musklene strammer seg. Også si "nei" i vanlig stemme, sånn som man snakker til folk. Og hunder leser/lytter til krop
 13. MollyC

  Tralle

  Tidligere brukte jeg burtralle, som jeg hadde stålbur oppå. Da var hundene i buret og alt annet fikk jeg plass til oppå. Det funket fint i alle år. Må stroppes fast. Nå har jeg den største strolleren og er superfornøyd, lett og kjøre og det er plass til alt oppå. Greit med trimmebord på toppen. Hvis hunden bryter seg ut av stoffbur, ville jeg valgt førstnevnte.
 14. Er det slik at du vurderer baby eller hund? Hvis du er usikker så finnes det organisasjoner som tar seg av den praten for å hjelpe deg❤❤ Jeg var nøyaktig som du, dyre glad og hadde ikke engang tenkt tanken om å få barn, men så poof ble jeg gravid. Jeg er fortsatt dyreglad og veldig lite begeistret for andre barn en mine. 😬😬😬 Glad i barna mine men det har ført til at jeg ikke har tid eller overskudd til hund, hvertfall ikke valp akkurat nå. Å ha depresjon, baby og valp kan på ingen måte være en god kombinasjon spør du meg.. det å ha baby som fratar deg søvn i flere måneder e ikke bar
 15. Olina

  Tralle

  Jeg synes det er vanskelig å vite hva som er best og hva slags tralle som er lettest? Hvordan tralle bruker dere? Og hvorfor liker dere akkurat den tralla best? Eller er det kanskje ikke så mye å si hva slags tralle som er perfekt?
 16. Er det noen som har stroller tralle her? Vurderer en sånn tralle. Men hundene mine ødelegger gitteret på tøybur. Hadde de da kanskje ødelagt gitteret på sånn tralle også? De bryter seg ut av vanlig tøy bur.
 17. Rocket

  Tralle

  En tohjulstralle vil nok hjelpe det også altså! Men ja definitivt enklere med en slik. Det vil variere fra utstilling til utstilling, men man finner alltids en løsning på det. De er jo sammenleggbare så de tar ikke så mye mer plass enn du ville gjort uten.
 18. Olina

  Tralle

  Takk. Har en annen tralle på to hjul. Med stropper. Men tenkte kanskje at en sånn tralle som dette her er enklere? Da kan man bare stappe alt oppi. Og slipper å bruke strikker rundt tralla på to hjul? Passer en sånn tralle også på inne utstillinger?
 19. Rocket

  Tralle

  Absolutt! Jeg er på jakt etter en slik selv. Selvom jeg bare har 1 hund så må du plutselig gå et stykke og har du med bur og stol, kanskje til og med stoler til deg og noen andre så blir det litt å bære på etc. Anbefaler noe med gode hjul, for du vet aldri hva slags underlag du må over for å kommer til utstillingsområdet. F.eks NKK kristiansand i år så var det rimelig grov pukk mellom parkering og hallen pga ombygging. Jeg har en kropp som ikke er 100% heller så skal lite til for å trigge en migrene etc. Så når jeg får skatteoppgjøret så blir det innkjøp av tralle.
 20. Olina

  Tralle

  https://www.bygghjemme.no/hage-och-utemiljo/garasje-og-verksted/tilbehor-garasje-og-verksted/presenning/presenning-green-it/p-1563942?gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnHwnxBPwoGzIEawWOjYIEh5vhpIur8w81yL7WEnwFcWILGg9M72uwgaAn4uEALw_wcB Linkene blir så lange hos meg.
 21. Olina

  Tralle

  https://www.coolstuff.no/interesser/camping-friluftsliv/outlust-sammenleggbar-vogn-pid-15786?utm_source=Google&utm_campaign=1044130707&utm_term=pla&utm_content=126306254763&gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnHbzWkYEAw-2FWVL3nR1udkev2vNYT1MCMZd3ekyLeHKuSUl7JQMqMaApl7EALw_wcB Er en sånn tralle lurt å ha på utstilling?
 22. Dersom den andre parten kan vise til å ha stått for vesentlige deler av hundeholdet, gjerne da både økonomisk og med andre ressurser bør det være mulig å få medhold i dette hvis man kommer i retten. Hund skiller seg ikke fra andre formuesgjenstander, eksempelvis vil ofte en bils verdi ende med å bli delt dersom begge har bidratt likt i bilholdet.
 23. Har hatt korthårede hunder bestandig, unntatt en rase og det var corgie. Høyde bør ikke være over 40 cm. og helst en rolig type. Likte før å oppdra hundene, men tenker litt på alderen min, disse gåturene kan bli litt vanskelige da jeg har prbl. med ryggen. Ellers kan jeg godt tenke meg å snakke med omplasseringshunder, som må være rolige, avbalanserte. Har barnebarn. bl.a. Småbarnsvennlig hundetype m.a.o. I mine unge år hadde jeg norsk buhund, labrador, en blandingshund, stor, og de siste var Corgie.
 24. Har du noe du foretrekker eller klarer av andre ting? Tenk type pelsstell, pelslengde, utseende, er bjeffing/varsling et problem? Vil du at hunden skal kunne ha potensiale til å kunne gå løs? Er det greit å måtte bruke dekken/klær på hunden? Hvor liten mener du? Type chihuahua eller er typ cavalier/liten terrier/bichon størrelse innafor?
 25. Tiden flyr, vi trener i rykk og napp, men det har ikke blitt så veldig mye målrettet dessverre. Fot og på plass kommer seg da. Det å holde kontakt under sånt arbeid er vanskelig da, hilsen frøken lett distrahert. I helga var vi på utstilling igjen, denne gang i virkelig strålende sol. Ble lettere solbrent på lørdag iom vi glemte solkrem. Søndag ble det faktor 50! På lørdag fikk Limit sin første blå/VG, men med fin kritikk! Det sies vel at en hver pen hund har en blå bak seg, så da har vi fått den også. På søndag hadde jeg mine tvil siden hannhunden vi kjenner ikke fikk CK, men til mi
 26. Jepp! Det hele er jo bare tragisk, uansett hva som er sant eller ikke. At det er åpent for allmennheten er nok strategisk, all pr er god pr eller noe. Ikke begynt enda, men det nærmer seg! Jeg bor i gåavstand til et vann, så blir nok noen turer med innlagt bading i sommer!
 27. Hei! Helt ny her, men er en dame i 60 årene og liker å gå småturer. Har hatt hund hele livet mitt, men har lyst på en liten hund grunnet helse. Er det noen som anbefaler en rolig og liten hund?
 28. Ja er blitt et sirkus, og en glemmer litt at midt opp i det hele står faktisk to mennesker som bretter ut livet sitt til en skuelysten verden. Har dere begynt å bade med hundene dere enda??
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...