Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor ofte skifter dere vannet til hunden/e?


Renate A
 Share

Recommended Posts

Hver dag. Fordi de drikker mye etter aktivitet. Og hvis jeg syns vannet ser ekkelt ut. Har 7-liters vannskål stående på kjøkkengulvet, rett ved vasken, så fort gjort å skifte okke som. Jeg fyller den ganske full, for jeg har en ide om at mye vann gir bedre smak enn om der bare er en skvett oppi som raskt blir "tam og ekkel".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 51
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mange ganger i løpet av dagen. Har bartehunder! Hvis vannet ikke er rent og friskt blir Pippin stående ved siden av skåla og småknurre!

Bytter vann veldig ofte her i huset. Guttene slever mye når de drikker, og frøkna synes det er veeeeldig ekkelt Så sikker 5-6-7 ganger om dagen

Da ser det ikke ut som jeg er helt på jordet med skiftingen min da, det er jo viktig at de får friskt og godt vann så det er innbydende å drikke. Nå er Chicka veldig flink til å drikke, hun drikker v

Jeg gir nytt vann når jeg går om morran, og utover det trenger jeg ikke bytte så mye. Fyller selvsagt opp om det blir litt skrantent, men det er så sjelden. Mine, spesielt Aiko, elsker også sølepytter og vanndammer og kan stå uti en sånn lenge og kose seg. :wub: I tillegg er de flinke til å drikke av bekker når vi er på tur.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Timmy og pus drikker av vannfontene, der fylles det på ved behov, som er ca hver dag, og alt vannet skiftes 1 gang pr. uke.

Timmy har en liten skål med vann på soverommet, der bytter jeg vannet når det er tomt.

Erica har en stor skål i stua, og en på soverommet, og der byttes vannet ut 1-2 ganger pr. dag. De har ikke rukket å bli i nærheten av tomme enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hver gang jeg gir de mat. Dvs to ganger om dagen.

Samme her. Da blir gammelt vann hellt ut, skålen skylt/vasket og det fylles på nytt. Jeg bytter også ut hvis jeg ser det begynner å bli tomt.. men ser jo tydelig på vannskåla at jeg er mer fiksert på innsiden enn utsiden - den er støvete utenpå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3-5 ganger daglig. Som et minimum gir jeg henne rent vann før jeg går om morgenen, skifter ut vannet når jeg kommer hjem fra jobb og igjen til kveldsmaten. Skifter oftere ved behov - dvs. når det er tomt, rusk/slev oppi vannet eller at det har stått så lenge at det er bobler på :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Når den er tom.

Og den vaskes når den ser ekkel ut og jeg husker det :aww:

Hund og kanin byttelåner vann hele tiden , så det varierer hvor fort den blir tom etter hva de har "dilla" på. Mono sin er mindre. Vanligvis foretrekker de skåla som er mest skitten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...