Jump to content
Hundesonen.no

Grim

Medlemmer
 • Content Count

  1552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Grim

 1. Det plager meg fremdeles at jeg ikke turte å si ifra når jeg var vitne til ufin trening av flatdekk for noen år siden. Hundens hode ble trykket hardt gjentatte ganger ned i bakken kombinert med kjeft hver gang den løftet hodet - noe den konstant gjorde fordi situasjonen var ubehagelig. Unghund attpåtil. Et menneske som var rimelig høy på seg selv, i samarbeid med en som var dommer - og min lave rang fordi jeg trente positivt og ikke hadde bc, gjorde at jeg ikke turte å gjøre annet enn å glo stygt på dem. Jeg tviler på at jeg hadde oppnådd noe annet enn å få kjeft og blitt fryst ut, men da hadd
 2. Jeg liker navn som ikke er på top 100. Ikke fordi det er om å gjøre å ha noe sært eller sjeldent, men fordi smaken min sjelden sklir inn der. Men Grim og Gru er ikke veldig vanlige navn, så jeg hadde nok rynket litt på nesa om noen bekjente hadde navngitt sine hunder med nettopp den kombinasjonen. Faktisk hadde jeg blitt sur. Med bekjente mener jeg forresten venner og familie. Utover det skulle jeg overlevd.
 3. På fôr og godis, nei. Desverre. Fôrer på Standhardt (svenskt), og vogh. På alt annet - ja. Kjøper ikke fra forhandlere jeg ikke vil støtte, og kjøper ikke produkter med skinn/pels/dun osv.
 4. Grim

  Grim & Gru

  Han elsker folk, men kan også fjollete litt (typisk pyrre, løpe i ring og bjeffe) og synes at enkelte mannfolk er litt skumle. Men det sitter ikke så dypt, og bare jeg bremser han sånn at han får hilst er det i orden. Ser på det som et ikke-problem. Vokser det nok av seg. Han elsker også alle hunder, og har et supert språk. Sånn bort sett fra at han ikke skjønner at det finnes noen her i verden som ikke elsker han like mye Så han må begrenses litt. Han har mye lyd. Bjeffer på hunder under passering fordi han vil hilse, og bjeffer også om de han omgås ikke gidder å leke. Lager genere
 5. Grim

  Grim & Gru

  Jeg digger han! Virkelig! Ja! Blir spennende å se om han beholder det grå eller går tilbake til mørkere. Snaua fjeset hans av nysgjerrighet for å se hvordan han ble da, og jeg liker det og.
 6. Grim

  Grim & Gru

  Gru har bikka året Neste uke skal vi ta røntgen, og jeg håper jeg finner en ledig plass på MH. Var alt for treg. Vi skal snart begynne å trene med klubb, og det blir spennende for oss begge. Ny klubb, jeg er rusten, og Gru er en høylydt propell.
 7. Solgte en Hurtta adventure sele til en med cocker, og hun er veldig fornøyd! Den laget ikke floker. Sett på den?
 8. MR kan man bestille i 15 mm og mener jeg å huske? 20 mm blir kanskje litt tungt.
 9. Man får forresten matskål for langøra hunder. Skulle jo tro de hjalp på det området? Sånn med tanke på pelsstell må jo labbe være noe av det enkleste - men søsterns røyter mer enn katten, pyrren og belgeren min tilsammen (alle de er langhåra). Ellers tenkte jeg å foreslå jakt cocker. De ser så herlige ut - sånn helt uten å kjenne rasen no særlig Den er kanskje litt liten igjen da, men tenkte jeg skulle kaste det ut likevel.
 10. Glad i MR, men kjøpte nylig baggen på grunn av ryggen, og jeg ELSKER det! Blir sikkert litt varmt på sommeren, men det anser jeg som en bagatell. Skikkelig godt for ryggen og armene mine. Bruker det forresten til pyrren (13 kg isj).
 11. Nå skjønner jeg den avhengigheten folk snakker om. Det gikk vel ca en uke fra jeg hadde fått Grim på armen til jeg begynte å spare til neste. Denne gangen blir det en ulv. Kommer til å bli så bra Har ikke bestilt time enda, spare mer først - men det blir ikke lenge til. "I'm not complete" (saksehånd) liksom Hvem flere skal ha tattoo i 2017??
 12. Valpen min er 10 mndr allerede Jeg vil ha en til.
 13. Kult! Skal sjekke henne ut Dødsfin!! Grattis!
 14. Digg! Hvem er det? Jeg har allerede begynt å spare til neste. Jeg holder meg til Gunnar så lenge han har lyst
 15. Grim

  Akkurat nå -oktober

  Smil - det er helg
 16. Jeg elsker armen min Fikk jaggu sneket inn en liten Harry Potter referanse også. Verdens beste Grim
 17. Grim

  Grim & Gru

  Gru har blitt 8 mndr! 13,5 kg nå. Digger den fyren. Bildespam!
 18. En liten sneak peek
 19. Grim

  Akkurat nå -oktober

  Det blir Grim Har en pause nå, men er over halveis! Effektiv! Går veldig fint egentlig, men underarmen er jo ikke det verste stedet. Den blir helt mega
 20. Grim

  Akkurat nå -oktober

  Akkurat nå sitter jeg i en tattoosjappe.
 21. Saarlos, sibbe, malle, schäfer og borzoi tror jeg det må bli. Kommer helt ann på hvordan fremtidig hundehold ser ut om noen av de blir aktuelle. Jeg trives svert godt med terv og pyrre. Minst sannsynlig er mallen, med mindre jeg skulle ramle over en utypisk blomst til omplassering eller noe.
 22. Gratulerer med supre resultater! Nydelige hunder du har
 23. Pyrren blir tatt for å være terrier, doodle, ymse blanding, portugisisk vannhund, irsk ulvehund eller - trommesolo - terv valp. Yepp! Jeg fikk det klassiske spørsmålet om gutta mine var mor og barn.
×
×
 • Create New...