Gå til innhold
Hundesonen.no

Shlush

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4,701
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    9

Shlush last won the day on 18. Juni 2020

Shlush had the most liked content!

2 følgere

Om Shlush

  • Bursdag 03/27/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.workingdalmatians.com/

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Molde
  • Interesser
    Hund, fotball, sport, dyr, fotografi og skole
  • Hunderase
    Rottweiler, Dalmatiner
  • Mine dyr
    Rottweileren Bronto og Dalmatineren Nico

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Shlush's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3.8k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har hatt hund med prolapser og punkt 1 er å dra til veterinær med kompetanse ? Anbefaler Tore Berg på Gjøvik
  2. Jeg håper dere får hunden tilbake og i deres eie. Høres ut som en meget useriøs oppdretter...
  3. Er nok ikke synlig før til våren tenker jeg. Evt sommer 2021 dersom ting begynner å normalisere seg
  4. Enge springer spaniel? Eller engelsk cocker spaniel? ? Litt pels, men skal være overkommelig
  5. Har dere prøvd å legge matta ute?
  6. Jeg hadde definitivt dratt til veterinær da strøm kan gi senskader
  7. Jeg kjenner til flere fine portiser, både med og uten bruksegenskaper ? Har også møtt noen gode lagottoer, men ikke like mange. Når det gjelder spansk vannhund så har jeg enda ikke møtt en stødig en desverre.
  8. Om dere kjøper valp så er det deres hund ? Da skal dere selvsagt ha betalt for evt kull dersom hunden egner seg til avl og noen vil bruke den. Pris er avhengig av rase og noe du som hannhundeier og tispeeier blir enige om (husk å signere kontrakt FØR) parring. Ikke signer en kontrakt med oppdretter som sier at oppdretter har rett på å bruke din hund i avl uten kostnader... Dersom oppdretter skal ha avlsrett på din hund skal det være foravtale (der antall kull er spesifisert). Dette bør dere drøfte med oppdretter ? Kan være oppdretter spurte fordi hun ville vurdere å selge dere en av de bedre hundene (utstilling og avlsmessig lovende)... Vite at den blir vist frem og evt tilgjengelig dersom den er bra og frisk som voksen. Men snakk med oppdretter ? Kan være misforståelse bare ??
  9. Man får vell ikke stilt i noen konkurranser med kupert hund, med mindre den er kupert av medisinsk grunnlag. Jeg ville vært forsiktig med å hatt tanker om å bruke en dobermann til beskyttelse av person og tomt. De kan utvikle et litt for godt volterinnstinkt og spesielt om du skal hente hund rundt om i Europa. Jeg ville helt klart kjøpt rasen fra noen av de nordiske landene og da hatt fokus på både helse og gemytt. Dobermann har dessverre en del helseproblemer som feks DCM (hjertet). Hundehold og oppdrett er annerledes i Norden vs rundt om i Europa og jeg hadde faktisk ikke hentet en dobermannvalp fra en oppdretter med kennelhunder... Man får de ikke inn i landet før nærmere 4 mnd pga rabiesvaksine. En dobermann som evt ikke har fått god nok sosialisering og miljøtrening før 4 mnd hadde jeg sett mørkt på ? Det avles på mye rart. Og dette med kupering er litt grotesk og ikke noe jeg hadde støttet. Du får kjøpt dobermann med naturlig stumphale, men ørene er jo avlet til å være hengeører ? Angående barn vs hund så er det vell ingen fasit på hva som er best. Men hvis dere er usikre på hvor mye tid dere kommer til å ha til hunden så tenker jeg barn først... Det er trossalt en krevende rase ?
  10. Den skal være over eller på høyde med albuene, ikke lengre ned. Ser bra ut synes jeg
  11. Jeg har problemer med planlagt blandingsavl... Ofte er det lite gjennomtenkt, hundene ekke testet, ingen vet om helsen som ligger bakover, det er fokus på å tjene penger, mye designeravl med "fancy" navn ??‍♀️ Jeg har ikke problemer med blandingshunder i seg selv og skjønner at tjuvparring kan skje og mener at disse valpene selvsagt fortjener gode hjem og et godt liv ?? Jeg har holdt en del valpekurs og har hatt doodler (nå kalles de australian cobberdog) på kurset. De fleste har vært trivelige hunder, pelskvaliteten har variert. De har dog jevnt over vært VELDIG energiske og ofte en liten håndfull for eier som ofte er uerfaren eller færsk hundeeier. Prisen er helt sinnsyk! Og når en deltaker sier at når hun tok kontakt på ett kull så var det spaniel/puddel-mix, noen uker senere var dette kullet plutselig australian cobberdog og oppdretter var plutselig i samarbeid med Norges største valpefabrikk ? Prisen deretter! Rart hvor raskt denne gikk fra blanding av puddel og spaniel til Australian cobberdog!! Kontraktene som disse hundene selges med er variable og ofte ugunstige mtp avlsrettigheter...
  12. Noen mobilbilder fra oss ? Vi har nettopp fått vinter egentlig ?
  13. Ting kan skje i kampens hete og mange hunder tenker ikke helt klart da ? De bare reagerer og da kan man risikere å bli bitt. Jeg hadde ikke gått videre med no, hadde regnet det som et uhell. Neste gang kan du prøve å lese situasjonen bedre og bryte av før ting går galt. Om det blir slosskamp er det lurt at man er flere sammen og tar hver sin hund ? Å dra 1 hund ut av en kamp er ikke noe som nødvendigvis fungerer da den andre hunden da kan gå etter hunden når den blir dradd unna, evt eieren i kampens hete.
  14. Evt gjøre som prikkedyret! Han ble dårlig i magen så han åpnet ytterdøra og gikk ut å dreit ?? Matmor hadde glemt å låse ??‍♀️ Heldigvis åpner han kun døra om han blir sjuk... Og han holder seg på eiendommen ? det var LITT kaldt inni huset når vi kom hjem og møtte glad prikk i hagen og åpen ytterdør
×
×
  • Opprett ny...