Jump to content
Hundesonen.no

Symra&Pippin

Medlemmer
 • Content Count

  4781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Everything posted by Symra&Pippin

 1. Er det mulig å være så søt?
 2. Jeg har også en ac som ikke imponerer noe særlig for tiden. Er så spent på hva det vil koste å fikse. Å bare etterfylle gass koster vel ikke all verdens, men hvis den er gåen koster det 30 000 i følge Google!
 3. Det var et herlig bilde!
 4. Det er spennende! Jeg har vært i somalisk bryllup en gang. Veldig annerledes og fint!
 5. Gratulerer så mye @Absolute Entertainer, endelig fikk du babyen din! Selv om du har ventet og lengtet mer enn de fleste så skulle du nok gjerne ha ventet noen uker til. Men sånn ble det altså, og herfra går det bare oppover! Nydelige lille Leah!
 6. Jeg snubla over tørkestativet i gangen oppe i flere år før jeg kom på at jeg har et gjesterom der det kan stå.
 7. Jeg har tenkt samme tanken, sånn at jeg kunne kjøpe harehund. Men nå har jeg landa på at det er beardis som er rasen i mitt liv, så nå kan Tinder være Tinder. Symra ligger og slår frambeinet ned i sofaen mens hun stirrer på meg. Det betyr: Enten går vi tur NÅ, eller så kommer jeg og maseslikker på deg. Så da går vi tur.
 8. Noen hunder liker faktisk å ha en hule å ligge i, bearded collier er kjent for det. Men for øvrig er jeg enig i at en seng eller pute er finere, mindre ruvende liksom.
 9. Høres ut som en trivelig vårdag på gården! Vi har også vært ute nesten hele dagen, ryddet og ordnet i hagen. Symra ligger flatt på gulvet og sover, hun tror alltid at hun har gått lang tur når hun har vært noen timer i hagen.
 10. Men der tikket det inn en melding om at fødselen er i gang. Tre gutter og to jenter så langt. Da får jeg valp hvis ikke noe uforutsett skjer! Hurrrrraaaaaa!!!!!
 11. Jeg fikk en regning en gang på et medlemskap i ett eller annet som jeg absolutt aldri har vært medlem i. Fikk oppklart at det var en annen med samme navn som skulle ha regningen. Jeg kontakta stedet der jeg liksom skulle være medlem, og de forklarte at de ikke hadde den riktige adressen, derfor hadde de googla navnet. Kan det være noe sånt som har skjedd med din regning også?
 12. Nei, ingen beskjed om det i alle fall. Det kan jo være at oppdretter er opptatt med fødsel og ikke prioriterer å poste på FB eller sende sms. Dag 66 i dag, hvis jeg har telt riktig.
 13. Ja, navnet er klart. Jeg tror jeg skal avsløre det når jeg får vite at hun er født.
 14. Så kjempesøt MollyC! Her er det termin om en times tid (sånn i forhold til første parring)! Det kan vel fort tenkes at hun går noen dager over termin, så det er vel bare å prøve å slappe av. Og er det bare en tispe i kullet så må jeg begynne å lete igjen, det ville vært nedtur det.
 15. Har sett dem på Hund som hobby på Lade
 16. Jeg har litt mareritt om at det er bare hanner inni der, eller at oppdretteren, oppdretterens søster og oppdretters datter bestemmer seg for å beholde en tispe hver!
 17. Så spennende! Her er det et par uker til fødselen til den valpen jeg drømmer om!
 18. Hørtes veldig trivelig ut ja. Kanskje jeg skal rote fram grillen hvis været holder seg til helga.
 19. Nope. Men det er veldig kaos i kjøleskapet, kanskje jeg får lete enda bedre. Nå er jeg hjemme, og på veien hjem kjøpte jeg en ny kartong.
 20. Jeg kjøpte en liten kartong eplejuice på butikken for et par timer siden. Nå skulle jeg hente den i kjøleskapet, men der var den ikke. Heller ikke noe annet sted på personalrommet eller kontoret mitt.
 21. Jeg bor 50 meter fra fjorden, det hjelper veldig. Det kan fort være veldig mye snø i Bymarka eller i Mostadmark, selv om det er helt bart her. Edit: Omfeladels for dobbelpostinga.
 22. Symra spiser, og det betyr picnic. Hun henter en munnfull tørrfor fra matskåla på kjøkkenet, tar det med seg opp i sofaen på spisestua og knasker det i seg. Og så tilbake for å hente mer. Sånn har hun alltid gjort det. Våtfor betyr at døra til spisestua må være lukket, heldigvis er gleden over våtforet større enn frustrasjonen over at hun ikke får dra på picnic.
 23. Masse husarbeid og rydding unnagjort og Symra er børstet. Litt middag i skrotten, så skal vi gå oss en runde ut i våren etterpå.
 24. Johoho, hvis man hører på lokalradio i bilen så. Jeg trøster meg med Nea radio. Nyheter, musikk og reklame for Ivars bilverksted og flatbrødbakekurs på Svorkmo. Koser meg jeg.
×
×
 • Create New...