Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Poter last won the day on April 19

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3769 Excellent

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

14163 profile views
 1. Ja, det er helt sprøtt hvordan markedet er! Jeg leter etter en voksen hund som kan egne seg som terapihund og de voksne som er, blir solgt på et øyeblikk. Må bare smøre seg med tålmodighet.
 2. Så godt at det kan ha ei sånn betydning for deg❤️ Kjenner det er ei slags trøst at han er hjemme igjen, selv om han jo ikke er det. Tror bare man må følge med i sorgens bølgedaler og ta det som det kommer❤️
 3. Har fått hjem Eine sin urne nå💔 Den står ved siden av Max sin, så nå er de sammen igjen❤️
 4. Tror det er korona som gjør det, det er ekstremt mange som vil ha hund nå og da er det vanskelig å nå frem. Dere må nok bare være tålmodige, ja.
 5. Fordi jeg ikke orket å bli trukket av en 30 kg sterk labrador 😄 Et jevnt trekk i sele og line er en annen sak, men brå rykk er ikke ønskelig. Derfor synes jeg det er fint at hunden kan gå pent, dvs uten å trekke, i halsbånd. I sele kan den få lov til å trekke. For meg er gå pent ikke det samme som å gå ved fot, men å gå med slakk line.
 6. På lørdag måtte jeg ta farvel med min elskede venn? Takk for alt, Eine❤️
 7. Poter

  Rutta

  Hun er så fin!
 8. Har sett siste episode nå og jeg må bare si for en god serie! Det var så bra det hun med Barack sa at med hund så er man ikke alene. Og yngste datteren i familien Lippestad som sa at hundetrening er å trene menneskene
 9. De var fine de i lær
 10. Jeg synes det er så bra at de viser den usikkerheten og utmattelsen det er i å ha en valp og at det er helt normalt å ha det sånn. Det er ikke bare kos og nussenuss, det er å gå ut på do med valpen om natta, følge med den som en smed på dagtid sånn at den ikke tisser inne eller tygger på noe den ikke skal, at den kanskje ikke er så kosete, men heller biter og at den får tuss minst en gang om dagen, gjerne før leggetid ?
 11. Så bra å høre at det har gått fint? Ja, det er nok et poeng å tenke på ved evt bilkjøp. Nå har jeg bil med automat, så sånn sett er det ganske greit (det er en «skilsmissebil», så jeg eier halve den). Akkurat nå har jeg bil med automat, en «sklismissebil» jeg eier halvparten av. Men er nok noe å tenke på ved kjøp av evt. ny. Jeg (eller da vi var vi) lånte en liten håndfull ganger, så det har vært heller sjeldent.
 12. Ser dere på valpeskolen? Hva syns dere? ?
×
×
 • Create New...