Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Poter last won the day on December 21 2021

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3817 Excellent

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Jaktgolden

Recent Profile Visitors

14619 profile views
 1. Jaktlabradoren min ble etter hvert dusja/badet hver fjortende dag til en gang i måneden. Siden han en periode var besøkshund var det viktig at han var ren. Etter hvert begynte han å svømme jevnlig som rehabilitering og da ble det bad, dusj og føn. Han hadde veldig tynn pels med lite underull Jaktgoldentispa mi som jeg har nå, regner jeg med å dusje ca 1 gang i måneden foreløpig. Hun har underull og dekkhår i moderat mengde (tror jeg).
 2. Jeg tenker at så lenge hunden er godt smertelindra og har god livskvalitet, så går det bra. Og at det gjøres i samarbeid med veterinær. Der kan de både se hunden og høre dine refleksjoner rundt situasjonen, sånn at det blir et godt samarbeid.
 3. Takk, det er skikkelig koselig! Hun er fra Vårvindens kennel, men jeg har overtatt henne fra Soltrollets kennel.
 4. Takk! Jeg opplevde at min voksne hund rullet ut av senga på natta og skadet ryggen sin stygt. Han ble aldri helt bra etter skaden, dessverre. Så med valper etter det har jeg vært veldig nøye med å ha dem inn mot veggen og ikke tillatt noe leking eller herjing i senga. Har du evt mulighet å legge en madrasss på gulvet eller noe annet mykt?
 5. Tusen takk! Det virker som hun trives❤️ Tusen takk! Hun er nydelig både utenpå og inni😍 Tusen takk!
 6. Inn fra sidelinja kom denne fine gullklumpen! Hun er litt eldre enn det jeg i utgangspunktet så etter, men det var umiddelbar kjemi og hun har alt det jeg så etter og mer til😍 Lazy er en jaktgolden på 7 år som har opprykk til elite lp og er trent i jakt. En veloppdragen, gjennomtrent og så skjønn hund!
 7. Kan hun ha et ulldekken på seg når hun er alene? Med mulighet for å legge seg på noe varmt og mykt i gangen og et kjøligere sted om hun blir varm.
 8. Poter

  Møt Kenzi🥰

  Så enig! Kjempefin hund!
 9. Eine fikk stort sett ulike fiskeoljer opp igjennom. De siste årene delte vi på Omega-3 tablettene😄 Det både han og jeg hadde best effekt av var Calanus oil. Var bare så dyrt.
 10. Kanskje høre med Dyrebeskyttelsen om de har noen som kan passe? Evt. legge ut en forespørsel på Facebook på en av hundesidene i området ditt?
 11. Poter

  Amubullen Alvin

  Gratulerer så mye! Kjempebra jobba!!
 12. Jeg tenker at om du vil ha den med på løpetur, bør den ha litt lengde på beina sine😊 Dverg puddel og den størrelsen synes jeg blir for smått. De henger nok med, men de skal jo like det også. Mellompuddel og cocker spaniel størrelse er nok bedre sånn sett. Kommer litt an på hvor fort du løper også.
 13. Jeg er akkurat i starten på eksamenstida. En mnd nå med ekstra hardkjør, så blir det ferie. Har kjøpt meg dagslyslampe og håper det vil gjøre susen for energien og humøret!
×
×
 • Create New...