Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5730
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Poter last won the day on June 17

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3781 Excellent

About Poter

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  På leting

Recent Profile Visitors

14311 profile views
 1. De skal hvertfall fylle kravene raseklubben og NKK har til avl og det er det greit at en oppdretter gjør😊 Listen der er også laget ut fra fylker, så det er lett å finne noen i ditt område. Et tips er å se i hele landet (nabolandene går også), sånn at du har et større utvalg.
 2. Har dessverre ingen tips. Jeg har selv hatt jaktlabrador og kjenner bedre til de oppdretterne. Jeg regner med du har sjekka Retriverklubben sin oppdretterliste?
 3. I forhold til golden va labrador, tenker jeg at om du ikke har noen spesielle preferanser, så er det litt hipps om happs hvem du velger. Selv har jeg hatt labrador og foretrekker den enkle pelsen. Et tips vil være å finne oppdrettere på begge rasene og velge den oppdretteren du får best kjemi med og valp fra den hunden du liker best/de hundene du liker best hos oppdretter. Som førstegangseier er det veldig greit å finne en oppdretter du klikker godt med sånn at du har en å spørre om tips og råd. Dette kan fort bli en person du har kontakt med i 10-15 år fremover, om du ønsker
 4. Så utrolig frekt og slemt av dem!! Håper de ble satt på plass av andre i kommentarfeltet. Stakkars dame som måtte få det slengt i fleisen midt i sorgen. Det høres utfordrende ut❤️ Håper du snart blir helt frisk igjen og at tiden til å tenke fører noe bra med seg. Noen ganger trenger man å ta noen runder med seg selv, men kan være vondt og tungt, ja. Om du er deprimert, har du noen du kan snakke med?
 5. Jeg har også fått time til vaksinering🤩
 6. Hei! Jeg leter etter en voksen hund som kan egne seg til å bli terapihund til bruk i min kommende jobb som spesialpedagog. Til høsten starter jeg på NMBU sin utdanning innen dyreassisterte intervensjoner. Jeg er blitt anbefalt å finne en voksen som kan testes sånn at man vet om den egner seg. Alder mellom ca 2-5 år. Størrelse ikke av de minste rasene og ikke av de største. Jeg har i utgangspunktet lyst på en retriever, men puddel og spaniel kan også vurderes. Om det rette individet skulle vise seg å være en annen rase, kan jeg være åpen for det. Valp kan vurderes om foreldrene er trygge o
 7. Ja, de gjør det for meg også, selv om jeg ellers synes de er trivelige hunder Det hadde nok vært annerledes om de bodde sammen med katt. Jeg er også blitt skikkelig sjarmert av bishon-rasene! Jeg synes de er så skjønne, milde og herlige vesen! Høres lurt ut å ikke velge whippet med tanke på jaktinstinkt, ja. Det hadde sikkert vært noe annet om hunden din bodde fast sammen med katt, men når det ikke er sånn er det nok greit å ikke ta den sjansen Bedre å gjøre det enkelt for seg selv Bichon havanaise har jeg vurdert selv som neste rase (men nå er de for små til mitt bruk).
 8. Hva med papillon/phalene? Mitt inntrykk er at de er sosiale og omgjengelige med lite jaktinstinkt. Usikker på lydnivået. De brukes mye i agility. Bør børstes jevnlig. Bichon havanaise er også trivelige hunder. De røyter ikke, så blir mer pelsstell med klipping. Sosiale og glade hunder dette også med lite jaktinstinkt. I nogenlunde samme gate er löwchen, de må klippes de også, men kule hunder! Som førstegangseier ville jeg gått for naturlig sosiale hunder som like «alt og alle». EDIT: Whippet kan kanskje være verdt å sjekke ut? Vet ikke hvordan de går overens med andres kat
 9. Det var en av de ansatte sin valp som var på kontoret der😊
 10. Var hos tannlegen i dag og fikk etterpå kose med denne søtnosen😍 Han var så skjønn! All stress bare forsvant med en gang. Så kult å kjenne på effekten selv i en sånn type situasjon! Også ble jeg såååå valpesyk!!
 11. Konkrete kjøp/omplasseringer :)
 12. Vurderte legge ut en tråd hvor jeg leter etter en egnet hund som kan godkjennes til terapihund, men visste ikke helt i hvilket underforum?
 13. Ikke lønnsomt sånn at jeg kan tjene masse penger på det, men såpass at lønnen står høvelig til innsatsen og energien som legges inn i det. Fint å høre at det ikke bare er meg 😅
 14. Pawshake virka bra! Særlig med at de betaler veterinærutgifter om dyret blir syk. Men jeg fant ikke noen priser der? Ok, for meg ville det ikke vært lønnsomt. Kan jeg spørre om du gjør dette helt privat eller gjennom ordninger som Pawshake?
 15. Har tenkt på om jeg skulle gjøre det, så hadde det vært fint å ta litt betalt (student...). Tro hva som er passelig nivå å legge seg på?
×
×
 • Create New...