Jump to content
Hundesonen.no

Tekopp

Medlemmer
 • Content Count

  1325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tekopp last won the day on December 15 2014

Tekopp had the most liked content!

Community Reputation

2376 Excellent

About Tekopp

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 10/13/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Narvik
 • Interesser
  Hund, strikking, tattoveringer, bøker/film, mat og mye mye mer.
 • Hunderase
  Eventyrmix
 • Mine dyr
  Iria = 5 år gammel blandingstispe, liten og brun.

Recent Profile Visitors

3699 profile views
 1. http://help.fitbit.com/?l=en_US&cu=1&fs=ContactUs Sendte mail til de med bilde av problemet, utveksla to-tre mail med de og fikk ny i posten ett par uker senere.
 2. Jeg har en av de tispene som hannhunder blir så betatt av. Vil anbefale å ikke gi han muligheten til å begynne å jukke på disse tispene, for når han knekker den koden og finner ut at det er mulig, så blir han veldig slitsom. Noen hannhunder blir bedre, noen blir nesten verre etterhvert som de blir skikkelig voksne, veldig individavhengig. Og ikke noe gøy for tispene som er mottakerne for denne "kjærligheten"/"forelskelsen".
 3. Har sittet og lest litt om folka som blogger de siste dagene, fotballfrue, mammaentilmichelle, villa paprika osv... de er kjendiser fordi de utleverer seg selv (og barna sine) på nett, snikreklamerer for alt mulig drit mens de later som det ikke er reklame og lever veldig turbulente liv. Også er nesten alle bloggerne gravide nå, det er vist en trend... mens de deler mer om barna sine til hele landets befolkning enn folk flest ville delt med sine beste venner /endrant
 4. @Ozzy derfor må man ha fysiske hindringer på sånne veier, en låst bom eller en stor betongblokk feks (de kan flyttes om man må bruke veien, det er bare stress å gjøre det).
 5. Skal/kan man nekte de å røre beina når det er en så stor glede? Her spiser uansett ikke frøkna de, bare tar endel seiersrunder med det/spankulerer stolt rundt, før det graves ned på "en lur plass". Veldig søtt
 6. Viste den til typen, tror vi så en episode, han mente den viste fram hvor kjipt og vanskelig det var med barn, mens jeg syns den var superkoslig. Tror sånne programmer kan være en "verpesjuktest" i så måte
 7. virkelig. jeg gjorde masse av de oppgavene, sånn at jeg kom innenfor garantien deres. Tror det var 10 beståtte tester hos dem. Når jeg tok teorien på trafikkstasjonen var det mange flere av de enkle spørsmålene, noen enkle om trafikkskilt og striper og sånt. På teoritentamen er alle spørsmålene de vanskelige. Tror jeg fikk 1 feil, noe om forsikring som var et ordkløyverispørsmål. Brukte såpass kort tid på prøven at dama som holdt oppsikt over meg reagerte på det, var jo så enkelt at jeg bare surfa gjennom det Driver du med teoritentamen nå, anbefaler jeg virkelig at du haker
 8. Teorien var kjempeenkel sammenligna med teoritentamen.
 9. Syns du mangler en purreløk
 10. skade = forstyrre, i endel sammenhenger. I endel tilfeller tar dyr direkte skade av å bli forstyrret, spesielt når de yngler. Huska litt feil, trodde forstyrre sto i lovteksten, er nesten et helt år siden sist jeg leste den. Kanskje det var i min kommunes forskrifter de snakket om forstyrring (vi fikk relativt nylig kommunalt regelverk på båndtvang her).
 11. fra dag 8-9 og til nest siste dag av løpetida. Husker ikke helt hvor mange dager det er, men det kjennes ut som ei evighet.
 12. Men opprettholder man lovens intensjon ved å la bikkja vase fritt med langline etter seg? Om bikkja forstyrrer vilt (trenger ikke drepe viltet, loven snakker om å forstyrre) bryter man den. og det kan man få til med en lang fleksiline eller langline. Så litt avhengig av hvordan forvalteren av loven tolker den kan du få bot for å bryte båndtvang selv i et for langt bånd.
 13. Det snør og i dag prøver jeg å jobbe meg gjennom migrene (har tatt piller), så langt er jeg ikke overbevist om at det er en god ide. Så da håper jeg @Sagaa poster noen valpebilder senere, trenger en humørboost.
×
×
 • Create New...