Jump to content
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Content Count

  1054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Lillekrapyl

 1. Reklame for kaffekapslen.no og barneklær her, og skjønner hvorfor.
 2. Jeg har en liten puddeltispe på 7 år. Hun har vært forsikret i Agria siden hun var valp. Aldri vært syk eller skadet. I utgangspunktet fornøyd med Agria, men vurderer nå å bytte selskap grunnet en stadig økende årspris i Agria. Har alle andre forsikringer i Sparebank1, LO-favør. Noen som har erfaring med å bytte selskap på en godt voksen hund? Evnt erfaringer med Sparebank1 (Fremtind) forsikring?
 3. Har alltid hatt minst to, men etter at vi måtte avlive en av hundene høsten 2018, har vi bare hatt en hund. Trives med det nå, og kommer til å bare ha en hund fremover. Har nå en puddel på 7 år.
 4. Leser det du har skrevet på "about me", men stusser litt på det du skriver. Er det seriøst ment? En smule passiv aggressiv..
 5. Har ikke latt meg lure i dag. Fin dag i sola da Vært på påskevandring, og deretter en tur på kafé og sett på dyrene de har der. Så klekket det tre kyllinger i dag, helt perfekt start på påska. Mann og sønn har tatt med hunden på overnattingstur i skogen.
 6. Er så nydelig med vår! Gikk en times tur i sola rett etter jobb i går, og kom hjem til at middagen var klar. Nå er jeg på hjemmekontor og kjenner at det frister å komme seg ut i sola etterhvert. Godt det snart er helg.
 7. Ønsker meg voksen hund neste gang jeg Har tidligere kjøpt voksne hunder fra oppdrettere, og vært veldig fornøyd med det valget. Synes valpetida er rimelig slitsom ? selvom de er utrolig søte da. Hunden vi har nå fikk vi som valp, og hun fyller 7 år om 2 uker. Tida flyr..!
 8. Kjøpt meg felleski i dag! Gleder meg så til å prøve de ?
 9. Vår dvergpuddel - ca 4 - 4,5 kg er ute på tur hver dag. I dag er det -8 grader her.
 10. Definitivt et marked her ja, om en er den typen ??
 11. Og jeg som har puddel kan vel pare med hva som helst - men helst ikke puddel. Alle mulige mix-varianter koster jo mye mer enn renrasede pudler ??
 12. Nå i disse tider er det mye hjemmekontor for vår del. Når vi fikk hunden, hadde jeg henne med på jobb første tida (jobb på kontor). Har 7,5 timers arbeidsdag, med drøye 20 minutter kjørevei per vei. Er jeg på kontoret, er hunden alene hjemme til sønnen vår kommer hjem fra skolen.
 13. Nei og nei så kjedelig Håper snekkerfirmaet kan ordne opp, snarest mulig!
 14. Mannen min sendte en sms i dag. Hunden bjeffet og ulte 01:15 i natt.. ? Veldig slitsomt. Føler med deg, og du/dere bør nok sende en melding dere også - men kjenner på det med konfliktskyheten da
 15. Det sitter veldig langt inne, kjenner på angst bare ved tanken på å skulle oppsøke en nabo..
 16. Har en nabo (nærmeste nabo) som har to hunder. Disse luftes i hagen på kveldstid, og den ene av de bjeffer veldig. Dette skjer ofte etter vi har lagt oss (etter 2230) og tidvis også veldig sent, over midnatt - slik at vi blir vekket. Jeg er veldig konfliktsky, og har derfor ikke tatt det opp. Men jeg har også stort søvnbehov, og nå lurer jeg på om det er innafor å sende en sms og be dem om å lufte hundene litt tidligere på kvelden.. Hva tenker dere?
 17. Ja, kjør på! Så gøy med symaskin da!
 18. Koselig jul, men nå kjente jeg det var godt med en rolig dag uten planer! Vært på Elkjøp og returnert en gave, og har bestilt ny el-tannbørste på nett. Måtte innom 4 dagligvarebutikker for å få tak i kalkun, var tomt over alt. Så fikk jeg kjøpt 3 brett med brus. Hadde planer om å gå en tur, men for et drittvær med dette regnet.
 19. En hund og et halsbånd her i hus ? Et orange enkelt et med reflex.
 20. Vært og shoppet i flere timer i dag. Fått ordnet de siste julegavene nå. Mangler å handle inn mat og drikke, satser på å ta det på dagtid i morgen. Har åpnet en donutssjappe her, så i dag var jeg innom der og kjøpte med seks donuts. ? Så fikk jeg karakter på hjemmeeksamen, ble en B. Hadde aldri trodd det skulle gå så bra!
 21. Men godt når den kom! Får handle inn i morgen Godt du fikk tid til test i dag. Er det i morgen du får svar? *krysser fingrene for deg*
 22. Fått gjort masse hjemme i dag, så det er godt. Venter veldig på utbetaling av dagpenger. Trenger penger for å handle inn mat og drikke til jul. Skal også fikse de siste små julegavene, som er til hunder og katter i nærmeste familie. Veldig mildt vær her i sør, ikke mye julestemning. Men i dag har sola tittet frem, og det er deilig. Kom nettopp inn fra tur langs stranda med hunden.
×
×
 • Create New...