Jump to content
Hundesonen.no

Grim

Medlemmer
 • Content Count

  1552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Grim last won the day on April 4 2016

Grim had the most liked content!

Community Reputation

2080 Excellent

About Grim

 • Rank
  Blind in Texas
 • Birthday 10/04/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://sponk.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Tervueren og Pyreneisk Gjeterhund (FR)

Recent Profile Visitors

8830 profile views
 1. Det plager meg fremdeles at jeg ikke turte å si ifra når jeg var vitne til ufin trening av flatdekk for noen år siden. Hundens hode ble trykket hardt gjentatte ganger ned i bakken kombinert med kjeft hver gang den løftet hodet - noe den konstant gjorde fordi situasjonen var ubehagelig. Unghund attpåtil. Et menneske som var rimelig høy på seg selv, i samarbeid med en som var dommer - og min lave rang fordi jeg trente positivt og ikke hadde bc, gjorde at jeg ikke turte å gjøre annet enn å glo stygt på dem. Jeg tviler på at jeg hadde oppnådd noe annet enn å få kjeft og blitt fryst ut, men da hadd
 2. Jeg liker navn som ikke er på top 100. Ikke fordi det er om å gjøre å ha noe sært eller sjeldent, men fordi smaken min sjelden sklir inn der. Men Grim og Gru er ikke veldig vanlige navn, så jeg hadde nok rynket litt på nesa om noen bekjente hadde navngitt sine hunder med nettopp den kombinasjonen. Faktisk hadde jeg blitt sur. Med bekjente mener jeg forresten venner og familie. Utover det skulle jeg overlevd.
 3. På fôr og godis, nei. Desverre. Fôrer på Standhardt (svenskt), og vogh. På alt annet - ja. Kjøper ikke fra forhandlere jeg ikke vil støtte, og kjøper ikke produkter med skinn/pels/dun osv.
 4. Grim

  Grim & Gru

  Han elsker folk, men kan også fjollete litt (typisk pyrre, løpe i ring og bjeffe) og synes at enkelte mannfolk er litt skumle. Men det sitter ikke så dypt, og bare jeg bremser han sånn at han får hilst er det i orden. Ser på det som et ikke-problem. Vokser det nok av seg. Han elsker også alle hunder, og har et supert språk. Sånn bort sett fra at han ikke skjønner at det finnes noen her i verden som ikke elsker han like mye Så han må begrenses litt. Han har mye lyd. Bjeffer på hunder under passering fordi han vil hilse, og bjeffer også om de han omgås ikke gidder å leke. Lager genere
 5. Grim

  Grim & Gru

  Jeg digger han! Virkelig! Ja! Blir spennende å se om han beholder det grå eller går tilbake til mørkere. Snaua fjeset hans av nysgjerrighet for å se hvordan han ble da, og jeg liker det og.
 6. Grim

  Grim & Gru

  Gru har bikka året Neste uke skal vi ta røntgen, og jeg håper jeg finner en ledig plass på MH. Var alt for treg. Vi skal snart begynne å trene med klubb, og det blir spennende for oss begge. Ny klubb, jeg er rusten, og Gru er en høylydt propell.
 7. Solgte en Hurtta adventure sele til en med cocker, og hun er veldig fornøyd! Den laget ikke floker. Sett på den?
 8. MR kan man bestille i 15 mm og mener jeg å huske? 20 mm blir kanskje litt tungt.
 9. Man får forresten matskål for langøra hunder. Skulle jo tro de hjalp på det området? Sånn med tanke på pelsstell må jo labbe være noe av det enkleste - men søsterns røyter mer enn katten, pyrren og belgeren min tilsammen (alle de er langhåra). Ellers tenkte jeg å foreslå jakt cocker. De ser så herlige ut - sånn helt uten å kjenne rasen no særlig Den er kanskje litt liten igjen da, men tenkte jeg skulle kaste det ut likevel.
 10. Glad i MR, men kjøpte nylig baggen på grunn av ryggen, og jeg ELSKER det! Blir sikkert litt varmt på sommeren, men det anser jeg som en bagatell. Skikkelig godt for ryggen og armene mine. Bruker det forresten til pyrren (13 kg isj).
 11. Nå skjønner jeg den avhengigheten folk snakker om. Det gikk vel ca en uke fra jeg hadde fått Grim på armen til jeg begynte å spare til neste. Denne gangen blir det en ulv. Kommer til å bli så bra Har ikke bestilt time enda, spare mer først - men det blir ikke lenge til. "I'm not complete" (saksehånd) liksom Hvem flere skal ha tattoo i 2017??
 12. Valpen min er 10 mndr allerede Jeg vil ha en til.
 13. Kult! Skal sjekke henne ut Dødsfin!! Grattis!
×
×
 • Create New...