Jump to content
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Content Count

  1051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Lillekrapyl last won the day on January 29

Lillekrapyl had the most liked content!

Community Reputation

3414 Excellent

About Lillekrapyl

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Puddel
 • Mine dyr
  Puddelen Mocca født mars 2014

Recent Profile Visitors

6928 profile views
 1. Leser det du har skrevet på "about me", men stusser litt på det du skriver. Er det seriøst ment? En smule passiv aggressiv..
 2. Har ikke latt meg lure i dag. Fin dag i sola da Vært på påskevandring, og deretter en tur på kafé og sett på dyrene de har der. Så klekket det tre kyllinger i dag, helt perfekt start på påska. Mann og sønn har tatt med hunden på overnattingstur i skogen.
 3. Er så nydelig med vår! Gikk en times tur i sola rett etter jobb i går, og kom hjem til at middagen var klar. Nå er jeg på hjemmekontor og kjenner at det frister å komme seg ut i sola etterhvert. Godt det snart er helg.
 4. Ønsker meg voksen hund neste gang jeg Har tidligere kjøpt voksne hunder fra oppdrettere, og vært veldig fornøyd med det valget. Synes valpetida er rimelig slitsom ? selvom de er utrolig søte da. Hunden vi har nå fikk vi som valp, og hun fyller 7 år om 2 uker. Tida flyr..!
 5. Kjøpt meg felleski i dag! Gleder meg så til å prøve de ?
 6. Vår dvergpuddel - ca 4 - 4,5 kg er ute på tur hver dag. I dag er det -8 grader her.
 7. Definitivt et marked her ja, om en er den typen ??
 8. Og jeg som har puddel kan vel pare med hva som helst - men helst ikke puddel. Alle mulige mix-varianter koster jo mye mer enn renrasede pudler ??
 9. Nå i disse tider er det mye hjemmekontor for vår del. Når vi fikk hunden, hadde jeg henne med på jobb første tida (jobb på kontor). Har 7,5 timers arbeidsdag, med drøye 20 minutter kjørevei per vei. Er jeg på kontoret, er hunden alene hjemme til sønnen vår kommer hjem fra skolen.
 10. Nei og nei så kjedelig Håper snekkerfirmaet kan ordne opp, snarest mulig!
 11. Mannen min sendte en sms i dag. Hunden bjeffet og ulte 01:15 i natt.. ? Veldig slitsomt. Føler med deg, og du/dere bør nok sende en melding dere også - men kjenner på det med konfliktskyheten da
 12. Det sitter veldig langt inne, kjenner på angst bare ved tanken på å skulle oppsøke en nabo..
 13. Har en nabo (nærmeste nabo) som har to hunder. Disse luftes i hagen på kveldstid, og den ene av de bjeffer veldig. Dette skjer ofte etter vi har lagt oss (etter 2230) og tidvis også veldig sent, over midnatt - slik at vi blir vekket. Jeg er veldig konfliktsky, og har derfor ikke tatt det opp. Men jeg har også stort søvnbehov, og nå lurer jeg på om det er innafor å sende en sms og be dem om å lufte hundene litt tidligere på kvelden.. Hva tenker dere?
 14. Ja, kjør på! Så gøy med symaskin da!
×
×
 • Create New...