Jump to content
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Content Count

  1061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Lillekrapyl last won the day on July 9

Lillekrapyl had the most liked content!

Community Reputation

3419 Excellent

About Lillekrapyl

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Puddel
 • Mine dyr
  Puddelen Mocca født mars 2014

Recent Profile Visitors

7490 profile views
 1. Nei, tenker at det ikke er et must. Men til det formålet vil jeg tro at det fungerer bra med varianten fra apoteket.
 2. Jeg eier puddel, men har aldri hørt om fettvatt. Måtte google, og ser en kan bruke det i ørene for å forhindre at hunden får vann inn. Jeg har aldri brukt noe slikt når jeg bader vår.
 3. Har endelig fått time til første vaksinedose 😄 Denne uka passer vi en hund, så nå er det full rulle her. Siste arbeidsdag i morgen, før fire uker ferie. 🌞
 4. En uke med jobbing før det blir ferie for min del. Men da skal jeg for første gang i mitt liv ha 4 uker sammenhengende ferie.
 5. Satt meg på reservelisten for koronavaksinen i dag. Nå kunne alle over 18 år sette seg på den. Satser på at jeg da kan få vaksine litt kjappere enn om jeg venter til min gruppe..
 6. Kanskje du har vært uheldig. Har du spurt veterinæren om årsaken? Jeg jobbet en periode på dyreklinikk og var med på endel avlivninger. Heldigvis bare rolige.
 7. En forferdelig tragedie rett og slett. Så er jeg enig med simira i at det må være noe her som har trigget hundene.
 8. Jeg har puddel, riktignok ikke storpuddel. Kjøpte maskin og blåser gjennom HundIHuset, og er kjempefornøyd. Jeg gikk for Andis AGCB 2 Speed klippemaskin. Kjøpte i tillegg en mindre, enkel for poter - men den har jeg knapt brukt. Bruker saks der det er vanskelig å komme til med andisen. Ansikt klippes med andisen, med et finere skjær (30). Ikke noe problem, selv på min lille puddel.
 9. Var streik for mange lærere denne uka.
 10. https://www.nrk.no/trondelag/misbrukte-hundene-sine-seksuelt-i-trondelag-_-mannen-ma-sone-16-maneder-i-fengsel-1.15519263 16 måneder! Altfor kort straff spør du meg..
 11. Vi mennesker er forskjellige, vi har forskjellige livssituasjoner og familier. Så jeg snakker ut fra min del. Jeg har hatt flere hunder opp gjennom, både hunder jeg har hatt fra de var valper og hunder som jeg har kjøpt voksne. For meg skal en hund være til mer glede enn besvær. Og for hunden selv - lever hunden et godt liv når den hele tiden er på "alerten" og kan snappe og bite til? Jeg hadde helt ærlig vurdert avlivning.
 12. Må legges til at de som passer vår hund er en familie, som gjør det da de ikke kan ha egen hånd akkurat nå. De har til og med spurt om å passe noen dager ekstra uten betaling, fordi det er så stas for barna. Så er det kanskje også et poeng at vi har en puddel på 4 kg, som ikke har noen spesielle behov (velfungerende på alle måter).
 13. Vi betaler 150,- per dag til vår faste hundepasser.
 14. Reklame for kaffekapslen.no og barneklær her, og skjønner hvorfor.
 15. Jeg har en liten puddeltispe på 7 år. Hun har vært forsikret i Agria siden hun var valp. Aldri vært syk eller skadet. I utgangspunktet fornøyd med Agria, men vurderer nå å bytte selskap grunnet en stadig økende årspris i Agria. Har alle andre forsikringer i Sparebank1, LO-favør. Noen som har erfaring med å bytte selskap på en godt voksen hund? Evnt erfaringer med Sparebank1 (Fremtind) forsikring?
×
×
 • Create New...