Jump to content
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Content Count

  1068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Lillekrapyl last won the day on September 4

Lillekrapyl had the most liked content!

Community Reputation

3428 Excellent

About Lillekrapyl

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Puddel
 • Mine dyr
  Puddelen Mocca født mars 2014

Recent Profile Visitors

7717 profile views
 1. Så fin han er! Hvordan går det?
 2. Så fint dere har fått det @laikamor😍
 3. Er dere ferdige med oppussingen nå @laikamor? Var så gøy å følge med i denne tråden
 4. Deilig med helg 🥰 Finfin uke egentlig. Fast jobb etter 3 år og 3 mnd med vikariater. Fått tatt dose 2 av vaksinen, ble pfizer nå også. Kjøpt blomster til meg selv fra meg selv, og ny duk. Koselige planer for helga. God helg dere 🌺
 5. Har puddel. Ønsket en liten, familievennlig rase som ikke røyter. Stort pluss for at det er en lettlært rase.
 6. Ja, samme her. Lettere å ta ferja til Danmark enn å kjøre til mange steder i Norge. Da jeg kjøpte var det også et annet marked i Danmark, med kortere ventelister og lavere priser. Prisene har jo tatt helt avgårde i Norge.
 7. Jeg har, men det er 7 år siden. Den gang måtte jeg vente på rabiesvaksinering, så fikk ikke valpen hjem før hun var 3,5 mnd gammel. Men fornøyd med prosessen egentlig. Oppdretter bor i Hirtshals, så greit for min del å ta ferje Kristiansand - Danmark, kjøre 20 minutter, hente valpen og tilbake igjen. Godt mulig reglene er endret siden den gang da.
 8. Så nettopp på en annonse på en 5 år gammel puddel, hvor prisen er satt til 15 000,- Det synes jeg er en drøy pris, mer enn hva jeg ville betalt.
 9. Det er sant, en trenger jo ikke alltid ha med seg hunden.
 10. Så må jeg skyte inn at som nybakt mor, kan det være overveldende på mange måter. Så det kan være at ting kan gå seg til. Første gang vi fikk barn valgte vi å redusere antall hunder, og da vi fikk barn igjen var det en periode hvor jeg seriøst vurdere omplassering (hadde til og med annonse på finn), og jeg er glad for at jeg tok tida til hjelp og ikke omplasserte. Vanskelig situasjon. Ønsker deg lykke til!
 11. Eventuelt kan du jo høre med arbeidsgiver. Kanskje du kan få en dag velferdspermisjon? ❤️
 12. Nei, tenker at det ikke er et must. Men til det formålet vil jeg tro at det fungerer bra med varianten fra apoteket.
 13. Jeg eier puddel, men har aldri hørt om fettvatt. Måtte google, og ser en kan bruke det i ørene for å forhindre at hunden får vann inn. Jeg har aldri brukt noe slikt når jeg bader vår.
 14. Har endelig fått time til første vaksinedose 😄 Denne uka passer vi en hund, så nå er det full rulle her. Siste arbeidsdag i morgen, før fire uker ferie. 🌞
×
×
 • Create New...