Jump to content
Hundesonen.no

SandyEyeCandy

Medlemmer
 • Content Count

  7931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

SandyEyeCandy last won the day on May 19 2016

SandyEyeCandy had the most liked content!

Community Reputation

15553 Excellent

About SandyEyeCandy

 • Rank
  Sirkusdirektør
 • Birthday 06/07/1980

Contact Methods

 • Website URL
  https://hoderynkekrem.blog

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Trollbolle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er derfor du ligger og skrever og kan holde igjen huden sjøl med måten du ligger på, holder igjen fra magen og ikke minst derfor de som vokser er ganske hands-on.
 2. Og så gjør det jo ikke særlig vondt etterhvert fordi hårrøttene blir slakkere.
 3. Ja, hvis det stedet du kontakter IKKE bruker hardvoks, så ikke gå dit!
 4. Det gjør jækla vondt, men så lenge du følger anbefalingene i min kjekke gjennomgang, så bør det gå greit. Det som betyr noe er jo hvor fint det blir etterpå.
 5. Kan nå melde om at det gikk supert med voksing hos ny vokser! Svært nøye, skikkelig hyggelig og proff. Jeg var litt «trendy» nå (jmf post lengre bak om at busken er på vei tilbake), så jeg var forberedt på lugging, og joda, de første flaka med voks fikk meg til å spontant svette, men ellers gikk det bra. Hvis du vil teste voksing og befinner deg i Kristiansandsområdet, så anbefaler jeg salongen Rett fra Rio. Jeg skjønner ikke at folk som allerede velger å fjerne hår ikke vokser, jeg. Det er SÅ tidsbesparende, er SÅ lettvint (gud bedre som jeg hater å sitte på huk i dusjen og nærmest
 6. Jeg har ikke vært her på mange måneder, så jeg aner ikke hva dere snakker om når dere snakker om «siste runde», «det som har skjedd» eller «oppvask», så jeg svarer på det med ignorering og at folk som blir ignorert skal få varsel om det: Jeg har ei rekke folk på ignoreringslista mi. Det har ALDRI vært folk jeg er uenig med, men er folk jeg anser for å være så irriterende at jeg får lyst til å riste dem, som feks skriver repetitive innlegg, som aldri tar til seg innspillene de får og som virker helt ubehjelpelige. SELVSAGT vil jeg ikke at disse skal få vite at jeg har ignorert dem! Hva g
 7. Inspirert av å måtte gjenleve skrekkopplevelsene mine og hvor mye moro som fulgte med, har jeg nå bestemt meg for å ta en for laget og vokse meg mens jeg er på påskeferie i Kristiansand. Rapport følger!
 8. For meg hadde det selvsagt ikke hatt noe å si, for det har uansett ikke noe å si for meg hva slags kjønn et menneske har for at jeg skal bli tiltrukket av vedkommende. Det viktigste er at vedkommende er heit, smart, synes jeg er fantastisk og at vi ler masse sammen. Og at vi deler de samme verdiene og tankene om hvordan vi ønsker å leve og hvordan verden bør være organisert. Jeg er ei enkel jente fra Rælingen på akkurat det punktet, ass.
 9. Jeg deler gjerne! Jeg har hatt to helt ekstremt kjipe opplevelser som gjorde at jeg holdt meg langt unna alt som hadde med voksing å gjøre i mange år, og som har lært meg hva som funker og hva en bør se etter: 1) Første gang jeg prøvde fikk jeg utdelt ei engangstruse som hun som voksa meg flytta rundt på underveis, noe som gjorde at hun jo aldri fikk helt oversikt, brukte fryktelig lang tid, og ga et resultat som minte mest om Skalle-Per fra Ronja Røverdatter. I tillegg brukte hun strips. 2) Gikk til en veldig lekker klinikk i Oslo og møtte ei søt og ung dame som skulle vokse
 10. Jeg elsker at jeg etter et fravær fra sonen siden før jul, møtes med dette når jeg kommer på at jeg vil vende tilbake. Det eneste jeg bruker penger på av grooming av egen kropp, er Monica, min polske voksevenninne som har sett meg i mer uverdige stillinger enn samtlige sexpartnere gjennom snart 38 år. Svaberg all the way.
 11. Dealbreaker: Hunder som ikke oppfører seg som Aiko. Neida! Jeg orker ikke lyd, og jeg vil ikke ha hunder som ikke er trygge og glade i mennesker. De må også være håndterbare, jeg orker ikke drama og dritt (og dette kommer fra en shibaeier). Jeg vil heller ikke ha hunder som er så idioter at de løper bort til andre for å banke dem opp. Jeg vil heller ikke ha et hundehold hvor hunder må holdes adskilt.
 12. «Slips» er en betegnelse på et kort bånd hunden går med hele hele tida så det er lett å få tak dem uten å måtte være helt innpå. Det er helt likegyldig om hun kjefter ved vinduet fordi hun er redd eller fordi hun vil passe på. Ingen av delene er nødvendige, og er det første riktig, så gjør du henne en tjeneste ved å ikke la henne jazze seg opp og forholde seg til noe hun synes er ubehagelig. Er det andre greia, gjør du deg sjøl en tjeneste ved å ikke måtte høre på gnålet og ved å frata henne ansvaret.
 13. Det enkle er ofte det beste: Ta på bikkja «slips» og bare led henne unna vinduet når hun begynner å jazze seg opp. Da slipper du å ta på henne og hun slipper å ta stilling til at noen ødelegger hennes livsviktige oppgave med å være kjeftesmelle. Idet hun snur seg mot deg og kommer, kan du være pedagogisk og hyggelig og snakke med blid stemme, så det å komme til deg blir mer stas enn å stå i vinduet. Eller du kan bare ta henne vekk og be henne legge seg uten noe dikkedarer. Jeg hadde nok gått for det siste.
 14. Jindoer er nok ganske like sånn shibaer på landsbygda i Japan fortsatt er, og sånn de første som kom til Skandinavia var. Personlig kjenner jeg veldig igjen beskrivelsen av atferd og personlighet, og med unntak av skepsisen mot fremmede, som færre og færre shibaer har, og det med at en må være bevisst på hvordan en oppfører seg rundt egen hund (som også er tilfelle med noen shibaer, men da altså bare de en egentlig ikke vil ha i hus), så høres det ut som en hvilken som helst primitiv spisshund fra Asia som fortsatt kan jaktes med, verken mer eller mindre.
 15. Jeg ville starta med å finne ut hva slags hund du ønsker deg, jeg, og så begynt å teste ut fra det. Utover det kunne dere lånt Aiko any day for et par uker for å sjekke den typen pels (strie dekkhår, uhorvelig mengde underull og uforbederlig røyting), som for mange allergikere (som meg sjøl) oppleves som vesentlig lettere å takle enn korthårspels eller retrieverpels. Har dere mulighet til å ha utehund? Det løser jo situasjonen veldig...
×
×
 • Create New...