Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by Poter

 1. Av de jeg kommer på er det: husky, irsk setter, gordon setter, eurasier, jack russel terrier, bichon frisé, shiba, pappillon, kleiner münsterlander og fransk bulldog.
 2. Ja, samme her, og man vet jo ikke hvem andre som kan være i risikogruppa eller ta med seg smitte videre.
 3. En ting er å gå ute med god avstand og munnbind, men noe annet er det vel å gå gjennom fellesarealer i blokka, selv med munnbind? Vet ikke hvor mye smitte man evt har med seg på klær og i hundens pels?
 4. Dere som har hatt Corona, hvordan har dere gjort det med lufting av hunden? Om man har enebolig eller bor på landet, går nok det relativt greit, vil jeg tror. Enn dere som bor i by, i blokk og har fellesarealer dere må igjennom for å komme ut? Hva om man blir så syk at man ikke greier lufte hunden, vil hunden kunne spre smitte til en evt. hundepasser/lufter? Jeg prøver å planlegge litt nå som det virker de fleste av oss kommer til å bli smitta😅
 5. Jaktlabradoren min ble etter hvert dusja/badet hver fjortende dag til en gang i måneden. Siden han en periode var besøkshund var det viktig at han var ren. Etter hvert begynte han å svømme jevnlig som rehabilitering og da ble det bad, dusj og føn. Han hadde veldig tynn pels med lite underull Jaktgoldentispa mi som jeg har nå, regner jeg med å dusje ca 1 gang i måneden foreløpig. Hun har underull og dekkhår i moderat mengde (tror jeg).
 6. Jeg tenker at så lenge hunden er godt smertelindra og har god livskvalitet, så går det bra. Og at det gjøres i samarbeid med veterinær. Der kan de både se hunden og høre dine refleksjoner rundt situasjonen, sånn at det blir et godt samarbeid.
 7. Takk, det er skikkelig koselig! Hun er fra Vårvindens kennel, men jeg har overtatt henne fra Soltrollets kennel.
 8. Takk! Jeg opplevde at min voksne hund rullet ut av senga på natta og skadet ryggen sin stygt. Han ble aldri helt bra etter skaden, dessverre. Så med valper etter det har jeg vært veldig nøye med å ha dem inn mot veggen og ikke tillatt noe leking eller herjing i senga. Har du evt mulighet å legge en madrasss på gulvet eller noe annet mykt?
 9. Tusen takk! Det virker som hun trives❤️ Tusen takk! Hun er nydelig både utenpå og inni😍 Tusen takk!
 10. Inn fra sidelinja kom denne fine gullklumpen! Hun er litt eldre enn det jeg i utgangspunktet så etter, men det var umiddelbar kjemi og hun har alt det jeg så etter og mer til😍 Lazy er en jaktgolden på 7 år som har opprykk til elite lp og er trent i jakt. En veloppdragen, gjennomtrent og så skjønn hund!
 11. Kan hun ha et ulldekken på seg når hun er alene? Med mulighet for å legge seg på noe varmt og mykt i gangen og et kjøligere sted om hun blir varm.
 12. Poter

  Møt Kenzi🥰

  Så enig! Kjempefin hund!
 13. Eine fikk stort sett ulike fiskeoljer opp igjennom. De siste årene delte vi på Omega-3 tablettene😄 Det både han og jeg hadde best effekt av var Calanus oil. Var bare så dyrt.
 14. Kanskje høre med Dyrebeskyttelsen om de har noen som kan passe? Evt. legge ut en forespørsel på Facebook på en av hundesidene i området ditt?
 15. Poter

  Amubullen Alvin

  Gratulerer så mye! Kjempebra jobba!!
 16. Jeg tenker at om du vil ha den med på løpetur, bør den ha litt lengde på beina sine😊 Dverg puddel og den størrelsen synes jeg blir for smått. De henger nok med, men de skal jo like det også. Mellompuddel og cocker spaniel størrelse er nok bedre sånn sett. Kommer litt an på hvor fort du løper også.
 17. Jeg er akkurat i starten på eksamenstida. En mnd nå med ekstra hardkjør, så blir det ferie. Har kjøpt meg dagslyslampe og håper det vil gjøre susen for energien og humøret!
 18. Så fin hun er! Morsom oppå stuebordet😄😍
 19. Jeg studerer spesialpedagogikk og ser etter en terapihund. Jeg har landet på retriever, spaniel eller puddel, men holder en knapp på labrador for egen del. Jeg har hatt aussie selv og når du har en usikker en, ville jeg vært svært nøye med å velge en rase som er solid og stødig sånn at den ikke blir påvirket av aussien. Særlig om du skal ha valp. Så kommer det an på hvor du jobber. Jeg vet en har jaktcocker i barnehagen pga hundens størrelse. Det blir vel generelt anbefalt at hunden ikke skal være i løftbar størrelse. Jeg vil anbefale deg å snakke med de du skal ta terapihu
 20. Kjenner flere som har tatt den og nå bruker hund i jobben sin. Jeg skal ta kurset kommende vårsemester😊
 21. Husker dere i Canis spede begynnelse når de hadde den chattetjenesten, eller hva jeg skal kalle det. Hvor man både kunne skrive og snakke live? Husker ikke i farta hva den het. Fikk flere venner der og to av dem har jeg fortsatt nær kontakt med😊 Jeg savner mer liv her inne. Det var jo f.eks veldig koselig med Hemmelig julenisse og adventskalenderen!
 22. Gratulerer så mye!! Så godt jobba!!
×
×
 • Create New...