Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Poter

 1. Så godt at det kan ha ei sånn betydning for deg❤️ Kjenner det er ei slags trøst at han er hjemme igjen, selv om han jo ikke er det. Tror bare man må følge med i sorgens bølgedaler og ta det som det kommer❤️
 2. Har fått hjem Eine sin urne nå💔 Den står ved siden av Max sin, så nå er de sammen igjen❤️
 3. Tror det er korona som gjør det, det er ekstremt mange som vil ha hund nå og da er det vanskelig å nå frem. Dere må nok bare være tålmodige, ja.
 4. Fordi jeg ikke orket å bli trukket av en 30 kg sterk labrador 😄 Et jevnt trekk i sele og line er en annen sak, men brå rykk er ikke ønskelig. Derfor synes jeg det er fint at hunden kan gå pent, dvs uten å trekke, i halsbånd. I sele kan den få lov til å trekke. For meg er gå pent ikke det samme som å gå ved fot, men å gå med slakk line.
 5. På lørdag måtte jeg ta farvel med min elskede venn? Takk for alt, Eine❤️
 6. Poter

  Rutta

  Hun er så fin!
 7. Har sett siste episode nå og jeg må bare si for en god serie! Det var så bra det hun med Barack sa at med hund så er man ikke alene. Og yngste datteren i familien Lippestad som sa at hundetrening er å trene menneskene
 8. De var fine de i lær
 9. Jeg synes det er så bra at de viser den usikkerheten og utmattelsen det er i å ha en valp og at det er helt normalt å ha det sånn. Det er ikke bare kos og nussenuss, det er å gå ut på do med valpen om natta, følge med den som en smed på dagtid sånn at den ikke tisser inne eller tygger på noe den ikke skal, at den kanskje ikke er så kosete, men heller biter og at den får tuss minst en gang om dagen, gjerne før leggetid ?
 10. Så bra å høre at det har gått fint? Ja, det er nok et poeng å tenke på ved evt bilkjøp. Nå har jeg bil med automat, så sånn sett er det ganske greit (det er en «skilsmissebil», så jeg eier halve den). Akkurat nå har jeg bil med automat, en «sklismissebil» jeg eier halvparten av. Men er nok noe å tenke på ved kjøp av evt. ny. Jeg (eller da vi var vi) lånte en liten håndfull ganger, så det har vært heller sjeldent.
 11. Ser dere på valpeskolen? Hva syns dere? ?
 12. Når vi er inne på biler. Hvor stort er behovet for å kunne kjøre bil med gir? Har skjønt det sånn at det er rimeligere å kjøre opp til automatgir?
 13. Og her i Tromsø er det ingenting!
 14. Det beste oljetilskuddet jeg har gitt til ham (og meg!) er Calanus oil, men det ble for dyrt i lengden.
 15. De var veldig pene, da, det skal de ha!
 16. Med en ung hanhund vil jeg gjerne ha beskjed sånn at jeg kan legge opp treningen ordentlig (og rettferdig) for ham. Med en voksen hanhund, som jeg har fått trent godt med, forventer jeg at han skal kunne konsentrere seg bedre. Da kan jeg også, som oftes, se på ham om det er løpetid som forstyrrer eller noe annet og vite ut fra hans nivå og dagsform hvor jeg skal legge lista. Kommunikasjon er en fin ting?
 17. Min vil helst ha både dekken og pledd?? Men han har alltid vært en frysepinn. Det fine med dekken er jo at det ikke faller av?
 18. Godt nyttår! Her smalt det fra 14 til 02.30, så vi er begge ganske slitne i dag. Eine er redd for raketter og i år hadde jeg ordnet beroligende gelé i tilfelle, men slapp å bruke den da han roet seg veldig fint i bodområdet hvor det var helt stille. Skikkelig feiring det, å være i en bod? Men heller det enn vettskremt hund! Musikk på badet var nok store deler av dagen, men da det økte på utover kvelden, ble det for mye for ham, så da var det boden.
 19. Ta med et godt liggeunderlag, ja, og gjerne noe å legge over ham også. Du kan se at han fryser ved at han har vanskelig for å finne ro, at han skjelver, løfter på en labb eller er veldig kald på snuten. Du kan også kjenne på labbene om de er veldig kalde. Selv om han liker kulde, så er det greit å gi ham ekstra varme. PS. Skjerme ham fra vind er også viktig.
 20. Synes det er innafor ?? Er de som ikke tar hensyn. Er vel regler på at det skal være stille etter kl 23, spørs litt hvordan du bor. Men ja, en ok melding burde gå bra?
 21. Riktig god jul til dere alle sammen!
×
×
 • Create New...