Jump to content
Hundesonen.no

Mud

Medlemmer
 • Content Count

  11162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Mud last won the day on January 22 2019

Mud had the most liked content!

Community Reputation

25329 Excellent

About Mud

 • Rank
  Bikkjeskrulle
 • Birthday 07/04/1976

Contact Methods

 • MSN
  skrullahansen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Puli, Alaska Husky

Recent Profile Visitors

21767 profile views
 1. Ok. Hundene mine sover jo bare de... Det er dems hverdag liksom. Det er sånt man ikke tenker over før man har snappen ??
 2. Får ikke til å legge meg inn, men jeg kan ta lørdag hvis ingen andre vil. Har ikke noen store planer da.
 3. Mud

  Shiri & Naya

  Det er så artig og se de 3 huskyrumpene sammen. Her har tydeligvis Shiri noe på gang og de andre følger ivrig med ?
 4. Mud

  Shiri & Naya

  Vi koste oss skikkelig! Stakkars fleskeberget mitt måtte ut på 4 1/2 times skogstur med "onkel " rett etterpå. Han har knapt hentet seg inn enda ?
 5. Jeg vet. Fikk med meg når den ble lagt ut i går. Fin og oppklarende
 6. Det er vel bare sånn ca juryen og kjører som vet hva som har skjedd her. Folk reagerer på at han ble disket på sjekkpunkt etter at veterinærene ga han klarsignal på å kjøre videre. Men ingen av oss andre vet begrunnelsen for disken.
 7. Jeg er her. Bare ikke så aktiv for tiden
 8. Jeg er også her fortsatt har ikke så mye å skrive om da. Annet enn at neste hunden min nok blir fra Ikea ?
 9. Så på superhundene med poden og han ble så inspirert at huskyen til slutt gikk å gjemte seg ? Han skjønner sitt på en god dag liksom, og når han plutselig får klikk og godbit helt random ( i hans hode ) og det slenges en matte rundt på gulvet så blir det mer enn hva hans enkle hjerne kan prossesere. Poden fikk en kjapp lærdom i forskjellen på gjeterhunden og trekkhunden i hus da ? Edit : Jeg synes det er helt topp at det ikke blir for mye hundetrening i programmet. Mye av det som vises er så enkelt og lett forståelig at det vil inspirere Ola Nordmann til å prøve med familiehunden
 10. Vi bor i lier. De som eier stallen? Det hadde aldri gått uten dem. Vi hadde jo ingen steder å oppbevare en elg liksom . Men sambo kjente ei som hadde en stall og var gal nok til å ta den inn ? De gjorde en kjempejobb med å ta seg av han!
 11. Hmm ? Feil tråd? Vi har ikke likt utvalg på alt fordi nettbutikken ligger i Danmark
 12. Det var en elgkalv som mistet moren sin ved jobben min som vi fanget inn siden viltnemda ikke ville skyte den før etter stengetid som ville vært 18 timer etter moren døde. Den bodde på stallen til noen snille mennesker frem til den fikk lov til å flytte til langedrag etter mye frem og tilbake og mediekjør. Vi leverte han der oppe på åpningen av elgenes stall og nå er han pappa til to tvillingkalver og er supersosial kjendiselg. De prater b.la om han på Elgorado på NRK . Han heter Raptus. Vi besøker han en gang i året ca
 13. De lever fortsatt selv om tråden har vært død . Toddy er mye bedre. Mye takket være kovestad hundepark hvor han får gå løs i mange mål inngjerdet skog. Vi elsker den parken ! Det skjer ikke så veldig mye nytt hos oss. Toddy har blitt kjemisk kasterert i håp om at vi alle overlever neste løpetiden til Nico, ellers er det den normale galskapen. Virkningen er ikke helt på topp enda tror jeg. Han fikk chippen for ca 3 uker siden og det tar opp til 6 uker for full effekt.
 14. Man kan ikke sammenligne jrt og bedlington..De er to helt forskjellig type hundetypene, merkelig nok. Jacken vår ( hannhund) gikk løs overalt frem til han ble så gammel døv og blind at det ble skummelt. Han ble 18 år da. Med overalt mener jeg overalt. Han levde mesteparten av sitt liv på Grønland/Tøyen i Oslo og båndet var sjeldent i bruk. Bedlissen jeg hadde (tispe ) hadde mye større radius faktisk. Men hun var omplasseringshund så jeg fikk ikke trent henne på det fra hun var valp. Uansett er det så store individuelle forskjeller innad i en rase på slike ting, og mitt inn
×
×
 • Create New...