Jump to content
Hundesonen.no

ElleBelle

Medlemmer
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ElleBelle last won the day on February 26 2021

ElleBelle had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About ElleBelle

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Papillon

Recent Profile Visitors

11251 profile views
 1. Hele januar og halve februar var det under -10 her. Ofte under -20. Gamlemor på snart 11 år og 5,3 kg har fått kortere turer med dekken og potesokker. Han på 4 år og 4,5 kg, har jeg ikke begrensa turmengden på. På med dekken og potesokker, og så har vi gått så langt som jeg har orket i kulda.
 2. I slutten av november 2018 var det ingen svulst i jurene. Slutten av desember 2018 oppdaget vi en kule på størrelse med en stor ert. Den var ikke jevn, men var veldig ruglete. Siden hun hadde så mye løst skinn på magen ble det bestemt at livmor og svulst skulle fjernes i samme operasjon. Hun ble kastrert for å minske sannsynligheten for flere svulster. Jeg var kjempe bekymra, og så for meg det verste. Men de fikk fjerna hele svulsten, og det var ingen spredning. Kunne endt annerledes om vi ikke hadde oppdaget den da vi gjorde. Den vokste fort! Bare fra undersøkelse den 27 desember til operasjo
 3. Ja Sjekker gjenværende jurlister hver uke. Ikke kommet noen svulst hittil.
 4. Januar 2019 opererte de vekk en jursvulst og bakre del av jurlista på tispa min. Hun ble kastrert i samme slengen. Det gikk fint. Svulsten var ondartet. Hun var på det tidspunktet nesten 9 år gammel.
 5. Med isofixløsningen, så er det enkelt å flytte fra bil til bil, men om du bruker setebelte, så er det vanskeligere. Til en så liten hund kan det nok bli litt stort med tanke på kollisjon. Min på 6 kg har greit med plass inni der. På nettstedet til produsent står det at det er kollisjonstestet, men finner ingen video eller annet bevis på dette.
 6. Sjekk ut 4pets caree. Kan festes i baksetet med isofix. For hunder opp til 8 kg. Har det selv til min hund. Jeg elsker det!
 7. Liker den veldig godt. Men vet flere har problemer med at den plutselig går opp i halsen. Har aldri opplevd det selv. Justerbar to steder. Hals og bryst.
 8. Du kan åpne gaven fra meg når som helst den dagen vi blir ultra, for jeg slutta å bry meg om xp da jeg nådde level 40 for en tid tilbake. Jeg er Rahkisvuohta og Leavdnja Har det ikke travelt med å bli level 40 på Leavdnja.
 9. Spiller litt hver dag. På travle dager blir det bare til at jeg snurrer en pokestop, fanger en Pokémon og fullfører en research task. Legg meg gjerne til 3577 2063 2372
 10. Kjøpte først i XS, men Bella har visst lagt på seg, så måtte kjøpe i en større størrelse... Kjøpte også et matchende halsbånd.
 11. Har en rosa sele i den minste størrelsen til salgs om det er noe interesse for det. Søk opp dog copenhagen på finn, så ligger den der. Kan strammes inn mer enn det størrelsen tilsier.
 12. Den nye sela fra dog copenhagen trenger ikke tas over hodet.
 13. Funker helt supert på min norfolk/papillon blanding. Får av masse pels på kort tid. Verdt prisen for min del. Måtte gi opp furminator, da den skrapte for hardt på huden til Bella. Har ikke det problemet med equigroomer.
×
×
 • Create New...