Jump to content
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AnkiogBonita last won the day on July 14 2020

AnkiogBonita had the most liked content!

Community Reputation

358 Excellent

About AnkiogBonita

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

5437 profile views
 1. Bruker hiiiiiiit på innkalling, og er det krise plystrer jeg 😅 og da kommer han som ei kule. Han blir merkelig nok utrolig klengete når han er løs, og må hele tiden komme inn til meg uten at jeg gjør noe for det.
 2. Godt med strengere krav. Men selv om man tar et sertifikat er det jo langt fra garantert ett godt hundehold i etterkant.
 3. Fikk høre det fra hundeskolen jeg var på valpekurs med min Border collie valp om 5 min for hver mnd valpen er. Så det nevnes nok ofte. Hadde jeg fulgt det hadde min vært umulig å ha i hus.
 4. Natural greatness sitt for består av nedspaltet kyllingfett og er derfor egnet til hunder som ikke tåler kylling. Han gikk fint på det, men må ha minst 500 gr helst mer for å holde vekta si. Det kommer mye avføring og han maser oftere om å må ut. Er en border collie hannhund på snart 13 mnd så han trenger en del siden han er en aktiv gutt 😅 Takk skal se på de du foreslo 😊
 5. Er det noen som veit om torrfor for aktiv hund uten noen form for kylling og laks? Veit Acana har singelprotein. Han går på den med lam nå, men syns han er litt tynn. Har brukt natural greatness med lam, men han må ha så mye. Og da er det tilsvarende som kommer ut. Han får vomboller i tillegg. Bytter på okse og and.
 6. Bonita, min første hund ble 16 år og noen mnd. Da hun ble 13 år begynte jeg på kveldene å skrive opp hvordan hun har vært den dagen mtp alt som kunne si noe om livskvaliteten hennes. For å kunne gå tilbake og gi en vurdering på når er det nok. Hun var i god form til den siste uka og dagen hun gikk bort villa hun ikke spise/drikke eller gå tur. Hadde bestemt meg for at hun skulle få slippe den dagen og hun sovnet inn av seg selv her hjemme. Men ser på bilder at hun var sliten og tenker jo litt på at hun burde sluppet tifligere. Vanskelig det der.
 7. Takk for tips. Begynn å få reaksjonene hans under kontroll. Men må unngå kylling og laks ser det ut som. Andre proteinkilder går det fint enn så lenge med. Når han gikk på valpeforet til Acana og vom og hundemat holdt han virkelig på å desperat klø seg ihjel både med munn og bakbeina. Så skifta jeg for og kløinga ga seg endel, men så prøvde vi Robur sensitiv laks. Da ble det utslag på ørene.
 8. Takk for det 😊 veterinæren gikk over hele han og hele han er i fin form 😊 men er jo greit å ha en mild ørerens i hus itilfelle det blusser opp igjen.
 9. Takk for tips 😊 husker ikke hva den heter den vi har. Ble kjøpt hos dyrlegen, men den lukter sterkt alkohol? syns jeg. Balder skal på 1 årskontroll i morra. Da skal vet få se nøye på ørene hans. Han sliter litt med reaksjon på kylling og nå også laks. Han fikk Robur sensitiv med laks og det likte visst ikke kroppen hans 🙁
 10. Nei, det har vi ikke prøvd. Er verdt ett forsøk å teste den ut.
 11. Hei. Noen som har forslag til en mild ørerens? Balder er plaget med ørene sine og må renses gjevnlig. Har ei flaske som er kjøpt hos dyrlegen, men den er tydeligvis for sterk til huden i ørene hans.
 12. Har en liten sekk (trur det er 3 kg) med monoprotein laks som gis bort. Gitt ett par hundre gr av det, og hunden min reagere tydeligvis på laks. Kan hentes i Trondheim 😊
 13. Balder setter seg med rompa oppå fotskammelen til mamma og kan sitte sånn lenge. Og så bruker han den ofte til å ta fart når han herjer med fleeceteppet sitt.
 14. Balder klør også når han får kylling ? og det er rimelig vanskelig å finne for uten kylling i.
 15. Balder begynn å bli kjønnsmoden ja. Markerer som en stor helt og er veldig opptatt av å lukte overalt. På tide når han er blitt ni mnd gammel. Grei hund men den gjetinga mot joggere, syklister og nå skifolk er en smule slitsom. Fokusere på alt som er bra med lillegutten så blir det vel bra til slutt ??
×
×
 • Create New...