Jump to content
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AnkiogBonita last won the day on July 14 2020

AnkiogBonita had the most liked content!

Community Reputation

357 Excellent

About AnkiogBonita

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

4667 profile views
 1. Har en liten sekk (trur det er 3 kg) med monoprotein laks som gis bort. Gitt ett par hundre gr av det, og hunden min reagere tydeligvis på laks. Kan hentes i Trondheim 😊
 2. Balder setter seg med rompa oppå fotskammelen til mamma og kan sitte sånn lenge. Og så bruker han den ofte til å ta fart når han herjer med fleeceteppet sitt.
 3. Balder klør også når han får kylling ? og det er rimelig vanskelig å finne for uten kylling i.
 4. Balder begynn å bli kjønnsmoden ja. Markerer som en stor helt og er veldig opptatt av å lukte overalt. På tide når han er blitt ni mnd gammel. Grei hund men den gjetinga mot joggere, syklister og nå skifolk er en smule slitsom. Fokusere på alt som er bra med lillegutten så blir det vel bra til slutt ??
 5. Balder makulerte ene piggskoen min for to uker siden og jeg håper ikke det kommer værskifte før jeg har fått mitt nye par i hus ? føler meg litt naken uten på tur ?
 6. Juleferie i 3 dager ? Pynting av juletre i kveld og er litt spent på hvordan Balder tar det ? og så pøsregner det ute. Men vært bortskjemt med nydelig vær i trøndelag i det siste.
 7. Brukte tabletter til min forrige hund. Nå på valpen/unghunden får han pasta. Følger anbefalt ormekurprogram til valp/unghund.
 8. Mål 2021 Komme i gang med Balder. Håper å få meldt oss på i kurs i rallylydighet og agility for så å mote oss å starte litt. Og komme igang med smellertreningene igjen og så starte smått i konkurranse der. Pluss hive oss med på kurs innen spor osv. Alt i alt ser jeg frem til ett år med mye hundemorro ?
 9. Glemt Smeller ? Kjempegøy ??
 10. Kjøpte ett svært bur til min border collie hannvalp før jeg hentet han. Med tanke på å ha han der når jeg var borte. Men enda har det ikke vært behov for å stenge han inne. Vi er kommet opp i nesten 3 timer alene hjemme, og finner han oppi senga når jeg kommer hjem. Vi bor i ei hybelleilighet, og han har tilgang til alt bortsett fra badet.
 11. Balder er i gang med tannfellinga og jeg finner tenner overalt. Han plages litt av at det klør og alt er sårt å tygge på. Tyggeleker, mykt tyggebein og fryst bløtt håndkle er heller ikke noe særlig. Han er seg selv, men plages litt med munnen. Ikke doble tenner men litt sårt i tannkjøttet der jekslene har falt ut. Tannkjøttet er litt rødt der jekslene var, men ser ikke betent ut. Er dette noe å oppsøke veterinær for? Ellers er han helt seg selv. En liten håndfull. Spiser godt, like ivrig på å trene og kosete. Ser frem til ei langhelg med smellerkurs neste helg.
 12. Nå er jo guttungen bare 4,5 mnd. Men trur nok hund nr 3 blir nok en border collie ? vi får se når den tid kommer.
 13. Bonita adopterte mobilen min ? hver gang den ringte ble hun helt på styr.
×
×
 • Create New...