Jump to content
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AnkiogBonita last won the day on July 14 2020

AnkiogBonita had the most liked content!

Community Reputation

358 Excellent

About AnkiogBonita

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

4807 profile views
 1. Bonita, min første hund ble 16 år og noen mnd. Da hun ble 13 år begynte jeg på kveldene å skrive opp hvordan hun har vært den dagen mtp alt som kunne si noe om livskvaliteten hennes. For å kunne gå tilbake og gi en vurdering på når er det nok. Hun var i god form til den siste uka og dagen hun gikk bort villa hun ikke spise/drikke eller gå tur. Hadde bestemt meg for at hun skulle få slippe den dagen og hun sovnet inn av seg selv her hjemme. Men ser på bilder at hun var sliten og tenker jo litt på at hun burde sluppet tifligere. Vanskelig det der.
 2. Takk for tips. Begynn å få reaksjonene hans under kontroll. Men må unngå kylling og laks ser det ut som. Andre proteinkilder går det fint enn så lenge med. Når han gikk på valpeforet til Acana og vom og hundemat holdt han virkelig på å desperat klø seg ihjel både med munn og bakbeina. Så skifta jeg for og kløinga ga seg endel, men så prøvde vi Robur sensitiv laks. Da ble det utslag på ørene.
 3. Takk for det 😊 veterinæren gikk over hele han og hele han er i fin form 😊 men er jo greit å ha en mild ørerens i hus itilfelle det blusser opp igjen.
 4. Takk for tips 😊 husker ikke hva den heter den vi har. Ble kjøpt hos dyrlegen, men den lukter sterkt alkohol? syns jeg. Balder skal på 1 årskontroll i morra. Da skal vet få se nøye på ørene hans. Han sliter litt med reaksjon på kylling og nå også laks. Han fikk Robur sensitiv med laks og det likte visst ikke kroppen hans 🙁
 5. Nei, det har vi ikke prøvd. Er verdt ett forsøk å teste den ut.
 6. Hei. Noen som har forslag til en mild ørerens? Balder er plaget med ørene sine og må renses gjevnlig. Har ei flaske som er kjøpt hos dyrlegen, men den er tydeligvis for sterk til huden i ørene hans.
 7. Har en liten sekk (trur det er 3 kg) med monoprotein laks som gis bort. Gitt ett par hundre gr av det, og hunden min reagere tydeligvis på laks. Kan hentes i Trondheim 😊
 8. Balder setter seg med rompa oppå fotskammelen til mamma og kan sitte sånn lenge. Og så bruker han den ofte til å ta fart når han herjer med fleeceteppet sitt.
 9. Balder klør også når han får kylling ? og det er rimelig vanskelig å finne for uten kylling i.
 10. Balder begynn å bli kjønnsmoden ja. Markerer som en stor helt og er veldig opptatt av å lukte overalt. På tide når han er blitt ni mnd gammel. Grei hund men den gjetinga mot joggere, syklister og nå skifolk er en smule slitsom. Fokusere på alt som er bra med lillegutten så blir det vel bra til slutt ??
 11. Balder makulerte ene piggskoen min for to uker siden og jeg håper ikke det kommer værskifte før jeg har fått mitt nye par i hus ? føler meg litt naken uten på tur ?
 12. Juleferie i 3 dager ? Pynting av juletre i kveld og er litt spent på hvordan Balder tar det ? og så pøsregner det ute. Men vært bortskjemt med nydelig vær i trøndelag i det siste.
 13. Brukte tabletter til min forrige hund. Nå på valpen/unghunden får han pasta. Følger anbefalt ormekurprogram til valp/unghund.
 14. Mål 2021 Komme i gang med Balder. Håper å få meldt oss på i kurs i rallylydighet og agility for så å mote oss å starte litt. Og komme igang med smellertreningene igjen og så starte smått i konkurranse der. Pluss hive oss med på kurs innen spor osv. Alt i alt ser jeg frem til ett år med mye hundemorro ?
 15. Glemt Smeller ? Kjempegøy ??
×
×
 • Create New...