Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilke hunder har du?


Maria
 Share

Recommended Posts

Ja, som overskriften sier, så lurer jeg på hvilke hunder du har i ditt hjem/eier. Jeg vet jo at det er masser av "min hund"-tråder og bildetråder, men jeg mister oversikten over hvem som har hva og hvem og hvor mange etterhvert. Så jeg vil se en kort presentasjon av dine hunder i denne tråden :D

Hundens navn:

Rase:

Kjønn:

Alder:

Om hunden:

Er dere interessert? :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 86
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hundens navn: Fire 'n' Ice (Fibi) Rase: Nova Scotia Duck Tolling Retriver Kjønn: Tispe Alder: 7 år Om hunden: Da Fibi var åtte måneder ble hun sendt tilbake til oppdretter fra sine første eiere m

Hundens navn: Mike Rase: blanding av buhund og wheaten terrier Kjønn: hannhund Alder: 5 år og 7 mnd Om hunden: Min store klippe. En bedre hund kunne jeg virkelig ikke fått. Han er omplasseringshu

Hundens navn: No se uch Another Story Tiger Magic - Nitro Rase: Greyhound Kjønn: hann Alder: 3 år Om hunden: Verdens beste! ! !

Posted Images

Hundens navn:Boris

Rase:Mops

Kjønn:Hannhund

Alder: født 21 oktober 2007, så han er 4 og ett halvt.

Om hunden:

Boris er en skjønn liten gutt, mors godgutt som aldri hører etter, men alikevel kommer luntende når mor endelig har gidd opp. Han ELSKER oppmerksomhet og kos for alt i denne verden. Han elsker å bli stillt på utstilling, dessverre er han ingen stjerne utseendemessig. Men av og til må jeg bare stille han fordi jeg ser hvor mye han virkelig ELSKER det. Alt som har hjul og som er i fart skal drepes + helikoptere. Mao, det blir endel spennende situasjoner i hverdagen.

Hundens navn:Hector

Rase:Mops

Kjønn:Hannhund

Alder: 16 mnd, født 3 desember 2010

Om hunden:

Hector ja, mammaen sin gullegutt. Han følger meg overalt, ELSKER å bli klødd bak skuldrene, helst samtidig som han står oppå meg så han kan susse meg i pannen. Han har verdens søteste "glisetryne" når han løper og koser seg. Hector er også fan av å bli stillt, men han er hakket roligere enn boris, men han står pent og vipper den søøte krøllehalen sin fra side til side. Hector har også masse lyd, og da mener jeg ikke som i at han bjeffer, nei.. han uler og lager "apelyder" når han er giret. Gullgutten til mor som er så spesiell og samtidig så alldeles rampesøt.

Hundens navn:Lilla

Rase:Mops

Kjønn:tispe

Alder: 16 mnd, født 11 desember 2010

Om hunden:

Lilla er en frekk og freidig liten sak, hun er tøff i trynet og all oppmerksomhet er god oppmerksomhet i hennes øyne ;) Lilla bor hos fôrvert, så jeg omgåes henne ikke daglig, men får bilder og kommentarer om henne på mail noen ganger i uken.

Lilla tror forresten hun er trekkhund så hun er stadig med på skiturer og sykkelturer, utrolig morro å høre om. :)

Edit: Tar ikke med Alfa og Frida her, siden jeg har lite med de å gjøre annet enn avlsrettigheter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Ozzy

Rase: Japansk Spisshund

Kjønn: Hann

Alder: 5år til sommeren.

Om hunden:

Verdens herligste lille vofs. Elsker katter. Han er veldig lett å glede, og han er stort sett fornøyd uansett. Han kan være litt treg, og flere lurer på om alt stemmer med han :P Han er fryktelig sjarmerende, men har litt rare ting for seg innimellom :P Han liker ikke menn eller utlendinger. Sier aldri neitakk til en tur, eller å leke. Er veldig glad i "søsteren" sin Ponni og katten "sin" Fredrik. :)

eiwdg2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: River Nova Beware of Blazing Taika "Tekla"

Rase: Nova scotia duck tolling retriever

Kjønn: Tispe

Alder: 5år

Om hunden: Tekla er en liten energibombe med masse impulser og kreativitet. Hun er mammadalt, og derav mamses lille bortskjemte gull. :P Mor til mitt A-kull.

Hundens navn: Blazing Sun Ain't No Challenge "Vila"

Rase: Nova scotia duck tolling retriever

Kjønn: Tispe

Alder: 21mnd

Om hunden: Vila er bebbisen i huset som er særdeles sparsommelig trent, og seiler gjennom livet på sjarm og valpelisens. Hun er nysgjerrig og ser på verden som sin lekeplass. Hun er en liten lykkepille :heart:

Hundens navn: Rådeskogen's First Temptation "Tia"

Rase: Nova scotia duck tolling retriever

Kjønn: Tispe

Alder: 3,5år

Om hunden: Tia bor normalt hos fôrvert i Lillehammer, men er i hus her noen måneder nå i forbindelse med valpekull. Hun er ei sosial og tvers igjennom enkel hund å ha i hus, som finner seg i hva enn det måtte være. En roligere type toller, men hun kan så absolutt finne på-knappen dersom man finner fram godbiter eller ball. Mor til mitt B-kull.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå bor ikke jeg med hunden lenger, men han er jo litt min fordiom da. :P

Hundens navn: Rocky

Rase: Beagle

Kjønn: Hann

Alder: 5år, født i feb. 2007

Om hunden: Rampesak er han, typisk beagle, matvrak uten like. Mange morsomme sprell, men stort sett en rolig å grei kar å ha med å gjøre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Teo

Rase: Fuglehund/elghund

Kjønn: Hann

Alder: 2 år om 9 dager

Om hunden: Verdens beste venn :) Han er en tøysegutt som finner på mye rart. Glad i store og små og går overens med de fleste hunder. Vi trener litt triks, kløver litt og så tenkte jeg å begynne å sykle litt med han etter hvert.

Han er omplasseringshund og jeg har hatt han siden han var 11 mnd. Altså i litt over 1 år nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Lilli22

Hundens navn: Aron

Rase: Portugisisk vannhund

Kjønn: Hann

Alder: 1 1/2

Om hunden: Fikk Aron når han var 8 uker gammel. =) Aron er mammadalt til tusen, dilter etter hvor enn jeg går. Han er verdens godeste koseklump som gir meg den herligste velkomsten ever når jeg kommer hjem! Med en sokk/tøffel/leke/dorull vel egentlig det første han finner tar han i munnen og lager de skjønneste lydene mens han vrikker på hele seg for å vise seg fram og "fangsten" sin. =) Godeste gode Aron. =)

Edit: Endret litt på teksten

Endret av Lilli22
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Mozza

Rase: Bedlington Terrier

Kjønn: Tispe

Alder: snart 3

Om hunden: supersøt, supersnill, superrar og tøysete.

Enkel og ukomplisert, hun lærer fort som lynet og er bare grei og god.

Edit: omplasserinsghund, fikk henne januar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Fire 'n' Ice (Fibi)

Rase: Nova Scotia Duck Tolling Retriver

Kjønn: Tispe

Alder: 7 år

Om hunden:

Da Fibi var åtte måneder ble hun sendt tilbake til oppdretter fra sine første eiere med diagnosen "gal". Den passet ganske midt i blinken, og det gjør den fortsatt. Bortsett fra at nå, nesten syv år senere, er "grusomgal" gjort om til "godgal".

Jeg var ni år gammel da vi fikk henne.Og til tross for hennes store hat mot barn, var det etter en stund meg hun søkte mest til. I dag er hun min lille jente, og lever glade dager med familien ute på landet. Vi har alle ofret så mye for den hunden, men til syvende og sist var det verdt det!

Hundens navn: Scilos

Rase: Blanding

Kjønn: Hannhund

Alder: Ehm.. 4? 5? Noe sånt.

Om hunden:

Vi fant Scilos langs en av Kretas store veier i 2007. Etter mange ferier der nede var vi godt kjente med kunsten å lukke øynene for trengende dyr, men det var noe spesielt med Scilos. Jeg forelsket meg, og etter noen dagers intens masing og trygling, forelsket mamma seg og. Etter mange tårer, bekymringer og ikke minst penger kom han til norge, syv måneder senere.

Nå er han tidenes mest bortskjemte sofahund og mammadalt. Og det fortjener han, så mye.

Hundens navn: Tinka Tequila

Rase: Phaléne

Kjønn: Tispe

Alder: 3 år

Om hunden:

Å, nei, dette er farlig. Jeg har en tendens til å snakke alt for mye når jeg først begynner å snakke om Tinka. Hva kan man si? Jeg er en stolt mor.

Først og fremst: Tinka er en ordentlig sonenhund! Fra hun var valp til hun var to og et halvt, tilhørte hun sonisen Siri Eveline, før det ble bestemt at hun skulle omplasseres.

Dette ante jeg ingen ting om. Sommeren 2011 ble jeg ganske spontant dratt med på en biltur til Rena. Med sonenfolk (Marianne&Java), til sonenfolk (Raksha og tulip), for sonenfolk (Kaja-T&C). I bagasjerommet til Mariannes bil, stod det to bilbur. I det ene buret satt en av Mariannes hunder, i det andre buret satt en Phaléne. Jeg døde av forelskelse. I hodet mitt ropte det bare: "Tinka!" hele turen. Og jeg tror kanskje den forelskelsen var litt gjensidig.

Vi skulle ikke ha en hund til. Overhodet ikke. Det var både jeg og mamma enige om. Men Tinka var ikke "en hund". Hun var "hunden".

Seks dager etter det første møtet, flyttet Tinka inn hos oss, og rett inn i hjertet mitt på ordentlig. Der har hun vært siden, og for alltid. Lille jenta mi :heart:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Drama

Rase: Engelsk setter

Kjønn: Tispe

Alder: 1 år og 2 mnd

Om hunden: Lettrent, uredd og ukomplisert frøken å holde på med. Mannen er kjempe fornøyd med henne ute i terrenget og hun er svært enkel å ha i hus. Meget fornøyd med at valget falt på henne :- )

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Metal Staff Blackeyed "Trym"

Rase: Staffordshire Bull Terrier

Kjønn: Hann

Alder: 3 år og 3 mnd

Om hunden: Han er godkjent ettersøkshund og verdens største kosegris :heart:

Hundens navn:Canestellas Diamonds Are Forever "Tuva"

Rase: Staffordshire Bull Terrier

Kjønn: Tispe

Alder: 2 år og 3 mnd

Om hunden: ADHD jente med mark i ræva, men vi elsker henne selv om hun kan være en pain in the ass, en ordentlig staffejente med tæl i :heart:

Hundens navn: Tagstane Norwegian Queen "Bodil"

Rase: Staffordshire Bull Terrier

Kjønn: Tispe

Alder: 4.5 mnd

Om hunden: Bodil måtte hete Bodil, hun er en Bodil og den mest uredde valpen jeg har hatt, hun og Tuva er et ordentlig radarpar som elsker å finne på hyss, man må bare like Bodil :heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: NUCHTerracorsos Finer Than Sienna" SIenna"

Rase: Wheaten Terrier

Kjønn:Tispe

Alder:5 år

Om hunden: Sienna er sta, hører kun etter når hun selv vil. men når sporselen kommer på er hun helt med. ellers er hun " grom" jenta og elsker å ligge i sengen om morgenen!

Hundens navn: Terracorsos Louder Than Tosca "Lotta"

Rase: Dvergpinscher

Kjønn:Tispe

Alder: 3år

Om hunden:Lotta er en liten spirrevipp, hun er overalt til en hver tid. men når hun legger seg så skal hun helst ligge under ettpledd eller i solen. Snø er kjempe kjedelig og våt og trasig, men sommern og sola er tingen. Hun er et murmeldyr om vinteren men hun tar det igjen om Sommeren!

Hundens navn:Elvis the King " elvis"

Rase:Wheaten Terrier

Kjønn: Hann

Alder: blir 2 i Juli

Om hunden: Elvis er en hund for for seg selv. han elsker å være i høyden og han vet hva han vil. han sover aldri på magen, han elsker å sove på rygg å har den herlig.

Hundens navn: Bigger Boobs Than Dolly " chiquita"

Rase: Wheaten terrier

Kjønn: Tispe

Alder: blir 2 år i Juli

Om hunden: Chiquita er en spretten nett tispe som elsker å lære nye ting, hun trives uansett hvor liten plass det er bare hun får kos heletiden. hun hun er kjempe glad i alle folk og helst skal hun opp i armene for å komme nær nok. en hund som aldri blir sliten.

Hundens navn: Captn Cook vom Goitzschesee:

Kjønn: Hann

Alder: 11 uker ( født 19 januar)

Om hunden: Alfred er en svært lett lærthund som elsker kos og oppmerksom het. Snø er det morsomste som fins!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Pia Isadora

Rase: Coton de Tulear

Kjønn: Tispe

Alder: 1 år og 7 mnd.

Om hunden: Kvit liten ulldott av ei gneldrebikkje. Usikker på fremmede, men så snart ho veit ho får noko godt av personen er ho hans/hennar beste venn. Kan til tider samanliknast med ei blond og smådum blondine som brått blir klok når det faktisk gjeld. Elskar å få springe rundt, enten ho får springe laus eller forran meg på rulleskøyter/sparkesykkel. Ho elskar å bli brukt, og ulent terreng/skog er berre gøy :D

Hundens navn: Dina

Rase: Coton de Tulear

Kjønn: Tispe

Alder: 6 år og 3 mnd.

Om hunden: Dina er mammas hund, men vi bur under samme tak, så derfor tek eg ho også med. Lettlært frøken som tar dei meste utfordringar på strak arm. Er mor til 8 (Pia inkl.) og er glad så lenge ho får vere rundt folk som gir ho oppmerksomhet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Hellhound Huskies mana

Rase: Alaskan Husky

Kjønn: tispe

Alder: Snart 11 mnd

Om hunden: Lydig, rampesak? Tvers igjennom snill og sosial, nysgjerrig vesen. Veldig leken og begynner å bli lad i kos! Elsker alt av andre hunder og er glad i å løpe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Echo

Rase: Strihåret dachs (standard)

Kjønn: Hannhund

Alder: Elleve måneder (og en dag)

Om hunden: Nysgjerrig, skal alltid vite hva som foregår og vil ikke gå glipp av et eneste steg vi tar. Skal han roe ned bør vi helst roe ned, men da er han til gjengjeld verdens mest kosete og herlige hund. Elsker å snike seg under teppet når jeg ligger på sofaen, slik at han ligger oppå meg, under teppet. Varmt og godt skal det være. Blir hoppende glad, bokstavelig talt. Hopper på oss eller bare rett opp og ned når han får besøk eller det skjer noe spennende. Dessuten er han en apekatt som liker å klatre på skuldrene våre.

Generelt ganske rolig og forsiktig, men når han føler seg trygg på andre hunder kan han fort bli litt voldsom, eller, rettere sagt irriterende. Lek med andre hunder kan være en utfordring, men forhåpentligvis roer han seg litt når han blir ferdig med puberteten. Har også nådd spøkelsesalderen og bjeffer på hver minste ting, noe som er en stor forandring fra tidligere da han omtrent aldri lagde en lyd.

Ellers er han en glad og utadvent gutt som elsker oppmerksomhet og som gir minst like mye som han får. Han vekker meg hver morgen med å stikke snuten over sengekanten og slikke meg i fjeset. Tur er det gøyeste han vet, spesielt om han får gå på fjellet i skogsterreng. Men å leke med en tomflaske eller en gammel sokk er strålende det også.

Jeg har omtrent ingen erfaring med hunder fra før, og kan nesten ikke fatte hvor glad jeg er blitt i den lille krabaten. Jeg har gått fra å være likegyldig til hunder (sikkert fordi jeg ikke kjente noen) til å ikke kunne forestille meg livet uten. Echo kan være sta og rampete (han er en dachs tross alt), men han er utrolig snill og god. Han har et fantastisk lynne og jeg er helt sikker på at han er den perfekte hunden for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: NUCH SE U(u)CH PLW-10 Heirofia's Hot Chilli "Aris"

Rase: Flatcoated Retriever

Kjønn: Hannhund

Alder: 7 år

Om hunden:

Prøveklut innenfor de fleste hundesporter, min første egne hund - i dag "pensjonist" og utstillingshund :)

Hundens navn: Calzeat Keeping Up Appearances "Ace"

Rase: Flatcoated Retriever

Kjønn: Hannhund

Alder: 11 mnd

Om hunden: Nytt håp som skal løpe venstresvinger i utstillingsringen og prøves på jaktlig aktivitet i skogen. Dualhund planer med andre ord ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Elwira - Amorandi's Estrella Bonita

Rase: Golden retriever

Kjønn: Tispe

Alder: 8 år

Om hunden: Herlig, sær tispe med mye personlighet og egne meninger :)

Hundens navn: Mayah - Trap Line Lightfoot Mayah

Rase: Alaskan malamute

Kjønn: Tispe

Alder: 9 mnd (1 år 2. juli)

Om hunden: Søt, sjarmernde, førermyk tispe med mye energi og glede :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare fordi det er deilig å ha tid til å svare :

Hundens navn: Snötrollens Nimbly Serak "Frost"

Rase: Samojedhund

Kjønn: Hann

Alder: snart 4 år

Om hunden: Stabli, selvsikker, balansert, sterk, kjærlig og verdens beste hodepute.

Hundens navn: Shira

Rase: Samojedhund

Kjønn: Tispe

Alder: 4 år

Om hunden: Tullehøne, glad, sterk, lykkelig, kjærlig og en fantastisk sengevarmer.

Hundens navn: Snötrollens Ceavvi Coda "Coda"

Rase: Samojedhund

Kjønn: Hann

Alder: 3 år

Om hunden: Sjarmør, klovn, gladgutt, kontrollfreak og en ekte raring.

Hundens navn: Hrimandi Angilja av Fannhvit "Ilja"

Rase: Samojedhund

Kjønn: Tispe

Alder: 1 1/2 år

Om hunden: Flyvende ullteppe. Glad, spretten uproblematisk, enkel og lykkelig sjel med verden som sin lekeplass.

Hundens navn: Hrimandi Tilla av Fannhvit "Tilla"

Rase: Samojedhund

Kjønn: Tispe

Alder: 1 1/2 år

Om hunden: TøffeTilla! Øyne som kan smelte hvem som helst, glad, kosete, tullehøne som sin mor (shira), og hun vet hva hun vil.

Hundens navn: Hrimandi Mio min Mio av Fannhvit "Mio"

Rase: Samojedhund

Kjønn: hann

Alder: 1 1/2 år

Om hunden: SuperMio, selvsikker, trygg, balansert, kjærlig og sterk kosegris; som sin far, Frost.

Hundens navn: Jarlvollens Rorri "Orri"

Rase: Border Collie

Kjønn: Hann

Alder: 1 1/2 år

Om hunden: Rolig, kjærlig og leken glad-gutt uten en eneste bekymring.

Hundens navn: Eiketunets Spot "Spot"

Rase: Border Collie

Kjønn: Hann

Alder: 8 1/2 år

Om hunden: Gamlefar, stabli, rolig, godmodig, elskelig og vakker, pensjonisten vår som plutselig fikk tibake ungdommen her i vinter, gode gamle Spot.

Hundens navn: Dratinis Alakazam Fenris "Fenris"

Rase: Hovawart

Kjønn: Hann

Alder: 6 år

Om hunden: Hoppawart. Høyt og lavt, alltid i sentrum. Hoppende glad, evig valp.

Jepp, det var gjengen min <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: The Curse of The Black Pearl "Frøken"

Rase:Papillon

Kjønn: Tispe

Alder: 5 år

Om hunden: Frøken strøken :heart: Sær og spessiel, men verdens beste, herligste og den desidert klokeste hunden jeg har vært borti!

Hundens navn: Somollis Grumpy "Grumpy"

Rase: Border collie

Kjønn: Hannhund

Alder: 2 år

Om hunden: Kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen alltid? Vanvittig morsom og rar hund, såå tøff og har draget på alle damene han møter, tror han :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samler alle her jeg:

Rase: Siberian Husky

Kjønn: tisper + hanhund

Alder: 2-9 år

Om hundene: Trivelig gjeng! Alle har sine særegenheter :) De brukes til turkjøring, løp, fotturer og litt triks. Stilt ut en , skal stille ut flere. Konkurrert i mellomdistanse og sprint (hundekjøring)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Signwills Bristol "Miro"

Rase: Whippet

Kjønn: Hanhund

Alder: 5 år

Om hunden: Min mest lojale bestevenn. Liker å være med på alt. Har gått en rekke hundekurs i diverse former og har LC-lisens og bronsemerket LP. Pensjonert pga skader.

Hundens navn: Replica`s Europa "Zelda"

Rase: Whippet

Kjønn: Kastrert tispe

Alder: ca 3 år

Om hunden: Zelda er en meget vennlig hund med mye humor. Får oss til å le hver dag, mer eller mindre frivillig. Syns lydighet og andre hundesporter er utrolig tullete, mens all form for jakt er meningen med livet. Så høyt behov for comfort at det grenser til patetisk..

Pleier å si at Miro er Hunden og Zelda er Mynden :rofl:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundens navn: Carve Canem Benevonletia Benedict "Ailo"

Rase: Eurasier

Kjønn: Hannhund

Alder: 3 år

Om hunden: Gal duracellkanin med selektiv hørsel... Kjenner ikkje sine egne begrensninger, det er ett under at han ikkje har vert alvorlig skada enda. Sliter litt med HD.

Hundens navn: Jackpot av Vikholmen

Rase: Belgisk fårehund, groenendael

Kjønn: Hannhund

Alder: 12 uker

Om hunden: Valp :) Veldig oppmerksom, sosial og trygg. Selvutnevnt pelsnapper og katteplager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...