Gå til innhold
Hundesonen.no

hundefrelst

Medlemmer
  • Innholdsteller

    253
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hundefrelst

  1. Fjelltur i 8,5 time. To slitne settere (og eiere) her nå Skal gjenta sammen runden i morgen
  2. Veslejenta som ble født på mandag mistet dessverre livet i dag Brått og uventet fra oss alle, vært livssterk hele tiden. Vi får se om obduksjonen sier oss noe. Heldigvis tar mor det overraskende bra
  3. Han er virkelig lekker, altså
  4. Velkommen til verden, lille venn
  5. Gratulere så mye med et flott kull! Blir veldig farlig å se er fremover, skjønner jeg
  6. Virkelig spennende! Masse lykke til med valpefødsel, spennende å se hva hun skjuler
  7. Veldig smart! Tusen takk for gode tips, skal sjekke finn og Facebook
  8. Tusen takk for svar! Fikk litt bakoversveis da jeg så prisene på nye flygodkjente bur, og enda verre når jeg da må ha to Det å lete etter brukt var jamen ikke dumt!
  9. Heisann heisann Noen her som har hatt to hunder med seg på fly? Det er snakk om to engelsk settere, voksne, så de må nok sendes med bagasjen. Lurte litt på hvordan bur som er påkrevd, str på buret og evt om de kan sendes sammen i ett bur? Eller må de sendes hver for seg?
  10. Gratulerer så mye! Skikkelig nervepirrende og følge denne tråden, godt at alt endte bra! ? Håper du oppdaterer oss litt fremover :-)
  11. @Perfect Image driver oppdrett av collie langhår, ihvertfall
  12. Må si jeg er glad det ikke vaser av pokémon i skogene , jeg er folkesky når det gjelder å lufte hundene ? Godt at det ikke er full trafikk. Men kunne tenkt meg flere i boligfeltene, lite rundt omkring her.
  13. Hører du på monitoren, at han tasser frem og tilbake, så vil ett bur fysisk holde han igjen til å utløpe det stresset han bærer på - og dermed virke roligere, men innvendig vil ikke det buret endre noe. Evt så kan buret føre til mer stress. Men jeg ser ikke for meg at hunden vil bli det spor roligere inne i seg av å ligge innesperret i ett bur. Jeg ville gitt hunden lengre tid til å bli vandt. Evt forebygget med tidsfordriv. Ikke ett bur. Men det er meg , og min erfaring på området :-)
  14. Han er så skjønn og den fargen hans er bare nydelig!
  15. Jeg har alltid likt collie (langhår), og håper vi etterhvert kan få en :-) Men jeg tenker på de "gammeldagse" Lassie collien. Når vi har reist og sett på utstilling i området her, så er det så mye pels og så mye stopp at jeg kjenner ikke igjen rasen .. men jeg kan ikke nok til å uttale meg om den. En god gammeldags collie er ihvertfall wow, for min del! :-)
  16. Valpeshow er jo også uoffisielt, så jeg hadde dratt uten tvil for å gi hunden miljøtrening :-)
  17. Hælledussen, se på han'a ? Gratulerer med pelsball ?
  18. Henger meg på denne. Prat med raseklubb og oppdrettere. Det finnes nok flere linjer når det kommer til intensivitet hos rottisen, også. Selv om likheten gjerne er at de krever mye.
  19. Jeg mener absolutt ikke at ridehestene er mindre sunne. Jeg mener de er mer allsidig, og på bakgrunn av det, så er det enklere å finne seg en travhest som er "ferdig" relativt ung og helt frisk/uten store slitasjer.
  20. Det er vel det jeg skriver? De som ikke hevder seg i toppen blir enten hobby/kosehest eller en konkurransehest på lavere nivå/læremester om man vil kalle det dét. Nå tenkte jeg forsåvidt heller ikke kun på gamlinger når det gjelder det å finne en frisk hest. En 6 åring av en travhest har rukket å funnet ut om den er noe i sporten. Fremdeles frisk uten skavanker. En 6 åring av en ridehest er ennå en unghest og har såvidt begynt å smake på de større arenaene..
  21. Jeg har dessverre ingen statistikk, men likt for både trav og ridesport er at duger de ikke i løp/eller hevder seg blant toppen, så er det "ute". Da til noen som enten ønsker en fin hobby- kosehest,eller noen som ønsker en konkurransehest på et lavere nivå. Det som gjerne er med ridehestene, er at fungerer ikke en spranghest på sprangbanen kan den gjerne gjøre det knallgodt på dressurbanen. De har flere arenaer å stille på, og det er nok mye av grunnen til at det er enklere å finne seg en frisk travhest som rett og slett ikke fungerer, men er helt frisk, enn en ridehest :-)
  22. Da får du nok god hjelp! :-) Hehe, jeg ser den. Vi driver og bygger ut stallen nå, skal oppgradere med fem nye bokser bl.a. Det er litt skummelt (og dyrt) å se etter de som skal fylle rommene ?
  23. Så lenge du får en reell helsesjekk av en kyndig veterinær (det skal veterinærer flest være, men det finnes grums her også som slår seg sammen med eier av hesten, dessverre.) Så vil jeg påstå at det ikke skal være noe problem :-) Da får du vite (eksakt) hva som feiler hesten, og hva som evt vil kreves av deg i form av behandling og utgifter. Forøvrig kan jeg gjerne hjelpe deg når den tid kommer. Jeg har veldig stort nettverk når det kommer til ridesporten, og det trengs virkelig folk som kunne tenke seg å gi uproblematiske hester en fin tilværelse der det ikke blir krevd så mye av de. Uten at de er dyrere i drift av den grunn :-)
×
×
  • Opprett ny...