Gå til innhold
Hundesonen.no

Snøfrost

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4,156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    20

Snøfrost last won the day on 4. Januar 2019

Snøfrost had the most liked content!

Om Snøfrost

  • Bursdag 01/01/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.snofrost.net

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Telemark
  • Hunderase
    Siberian Husky

Nylige profilbesøk

15,015 profilvisninger

Snøfrost's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

7.8k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har alltid vært aktiv med topper og bølgedaler, og akkurat nå er jeg ikke så veldig aktiv hverken her, på egen blogg eller fb. Leser en del, men bidrar ikke så mye. for øyeblikket er en ørebetennelse slitsom og langtekkelig. Vært sånn i over en uke og ser ikke ut til å ville gi seg, men heldigvis blir de ikke verre heller. Er på jobb, men merker at kroppen er sliten av å kjempe med basiluskene i mellomøret så lavt energinivå. Noe som er veldig kjedelig på flere måter. Men det går vel over til slutt. Kjedeligere er det at min ferskeste veteran (dvs han er 8 år) virker langt eldre enn alderen skulle tilsi ?
  2. Jeg bruker halvstrup på mine. Har snakechain som jeg bruker på noen som er veldig rutinerte og ikke drar i båndet overhodet (dermed strupes de på ingen måte heller), men kommer bare til å anskaffe halvstrup fremover. Halsbåndene er i rundt lær med halvstrup, selve båndene er enten i samme tynne læret, eller noen jeg har laget selv som er i nylontråd. Jeg synes f.eks. paracord er forferdelig å holde i så det bruker jeg ikke. Edit: Dette er en av mine: https://photos.app.goo.gl/eAEuZLUEYdvDEBXh9
  3. Freke ble veteran i går! 8 år gammel har han blitt. På bildet sammen med sin datter Huldra
  4. Huff, dette hørtes jo veldig besværlig ut. Har ingen råd og eller tips å komme med. Eneste erfaringen jeg har med "forsvunnen haletupp" er på en helt nyfødt kattunge og der grodde alt sammen helt fint og problemfritt.
  5. Snøfrost

    Arkin

    Han ser ut til å være en fin fyr. Gratulerer med valpen (selv om det nå har gått noen mnd siden du fikk ham).
  6. Godt nyttår til dere alle! Jeg starter 2019 med å dele noen høydepunkter fra 2018: http://snofrost.blogspot.com/2018/12/hydepunkter-fra-2018.html
  7. Jeg hadde ikke fått med meg dette før i dag. Håper du, lillemor og de firbeinte har hatt en så fin jul som mulig. (Jeg har også lest om Lupin i en annen tråd i dag). Dette synes jeg også er et problem. Nå er det kanskje ennå vanligere blant de som har AH enn de som har SH, og mindre vanlig blant folk som har AM, GRL og SAM. Personlig har jeg noen hunder som ikke helt oppfyller mine ønsker. Noen har aldri gjort det, noen har blitt for gamle. Men flytte det gjør de ikke. Spesielt ikke veteranene. De er flott og fine hunder som har gitt meg mye glede så langt i sine liv og det skulle da bare mangle om de ikke blir livet ut. Nå er vi av sorten som ser på hundene som familiemedlemmer, og de bor inne om nettene osv. Så vi er vel ikke helt den "typiske SH eier" med tanke på antallet vi har (12 stk). Men jeg vet det er flere som oss, heldigvis
  8. Vanlig spark med plastski her også (i tillegg til slede) Med spark fra i fjor viter (3 er litt kamikaze, spesielt siden jeg ikke har noen bremsematte til sparken :p) Video på neste "slide" hvis du går inn på instagram.
  9. Det finnes noen mennesker, inkludert veterinærer, som mener at valper ikke skal gås turer med før de er minst 6 mnd. Personlig er jeg ikke noen tilhenger av den teorien og tenker med skrekk og gru på hvordan en 6 mnd gammel siberian husky valp hadde vært å ha i hus dersom den ikke ble luftet utenfor hagen... Jeg begynner å gå turer med mine som 5-6 uker gamle (de som er født hos oss ved og merke), dvs tar dem med i skogen og lar de løpe. Bruker fryktelig lang tid på noen 100 m i den alderen der 3,5 mnd gamle har jeg hatt de med på 11 km lang fjelltur, men da såklart med roligere dager i etterkant. Men ikke noe problem for valpene På bildet under er Såga og Orca 3,5 mnd gamle, sammen med mannen (jeg er fotografen). Nå er de 4,5 år gamle og har absolutt ikke tatt skade av det. Orca er også HD rtg med A som resultat, for de som måtte påstå at aktivitet gir HD (ja, de menneskene finnes).
  10. Gratulerer så mye! Godt å vite at hunder med hans kvaliteter kan bli avlskåret
  11. Jeg synes Yum Yum kunne passet inn, det kan jo være et utrop det også, evt Yummy!
  12. Hundene fikk veldig gode resultater fra D4A i år Snøfrost Tindrende Polaris, 12 mnd og i juniorklasse Fredag: Exc, CK, beste juniortispe, 4. beste tispe og res-CERT. Nordisk Juniorvinner-18 (av 5 junior tisper) Lørdag: Exc, CK, beste juniortispe og res-CERT. Norsk Juniorvinner-18 (av 8 junior tisper) "Denali" Hightower's A Dream Comes True, 9,5 år veteranklasse f fredag: Exc og 2. beste veterantispe lørdag: Exc og 1. veterantispe (av 2, den andre er 1,5 yngre enn Denali) og Norsk Veteranvinner-18 Snøfrost Skimrende Stjernelys, 3,5 år i åpenklasse fredag: Very Good, 3. beste åpenklasse tispe (av 4) lørdag: Exc, CK, 2. beste åpenklasse tispe (av 5).
×
×
  • Opprett ny...