Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ingidano last won the day on June 2 2021

Ingidano had the most liked content!

Community Reputation

1613 Excellent

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

10688 profile views
 1. Med sjampo, som regel hver andre/tredje måned. Blitt sjeldnere nå etter vi flyttet, og ikke går tur i myrer hver dag lengre. Groenendael med dobbel pels. Spyles med vann dersom han har blitt skitten på tur.
 2. Om det ikke hjelper med oftere lufting kan det være greit å sjekke for urinveisinfeksjon.
 3. Alle hunder som har jaktinstinkt og mot i behold vil nok prøve å ta mus og kyllinger, men det er nok en del som har fysiske begrensninger for å få det til (liten munn, kort snute osv...). Har selv hatt en schæferblanding som fanget mus ved anledning, og hun hadde også noen hønsekyllinger på samvittigheten.
 4. Mulig du gjør det allerede, men ta gjerne med noe han kan ligge på i pauser også, så han slipper å ligge rett på snø.
 5. Da må du bare se om det går, og evnt trekke den ene hunden. Er du alene i rasen kan det være ringsekretær kan flytte oppmøtet ditt, men er det flere påmeldte vil nok rasen gå når den er satt opp.
 6. Nydelig bilde av Groendalen🥰 Mvh Mona Jacobsen 😊🐾🐕🏆🐹

 7. Mine to kommer på innkalling på navnene sine. "Nødinnkalling" er en høy plystrelyd. Bruker også plystring ved mye vær/vind - det høres lettere.
 8. Det er mer styr med to hunder ja. Som du sier, de girer hverandre opp, og har den ene en uvane kan du være sikker på at den andre plukker det opp Det blir også høyere kostnader til forsikring, hundemat, veterinær, utstyr osv, så det er noe å tenke på. Og ikke minst, mer husarbeid fordi det blir mer hår og sand inne. Ellers har de mer glede av å være to. Mine leter etter den andre dersom eg kun tar med en ut f eks. Men samtidig, skaff deg hund nr to fordi du vil ha det, ikke fordi hunden din "trenger" selskap. Det er ingen garanti for at to hunder i samme hus blir bestevenner, og du kan
 9. Har eg hatt mulighet har eg ordnet sånt på en fredag, slik at eg har hatt helgen til å komme over det verste. Har det blitt mer akutt og mindre planlagt, så har eg gått på jobb dagen etter ja. Men for min del hjelper det å være opptatt og ha andre ting å tenke på. I min jobb hadde det nok ikke blitt godtatt med egenmelding pga hund, men en kan alltids avspassere eller bruke feriedager. Ellers, stor klem til deg 💓
 10. Dersom det er viktig for deg at hunden skal gå overens med andre hunder ville eg ha sett på noe annet enn staffordshire bull terrier. De er ikke kjent for å være sosiale med andre hunder - uansett kjønn. Har du sett på dansk-svensk gårdshund?
 11. Bernerhanner er stort sett greie gutter som ikke er overhormonelle, de er ofte veldig laidback hunder (selvsagt finnes det "monster" innen rasen, men i all hovedsak greie hunder). Men det er store hunder, så vær obs på oppdragelsen helt fra begynnelsen.
 12. Schæfer og retrieverblanding. Har hatt en sånn mix og det var en fantastisk hund
 13. Tahlly på 9 har vert inne tre runder, mener eg. Øyebetennelse som valp, trekking av knekte tenner og strekk i akillessenen med belastningsskader i ryggen. Utover det bare småskader som eg behandler selv (type skrubbsår osv). Trez på 6 har hadde noen runder med øyebetennelse som valp, ellers har han holdt seg frisk og skadefri. Unntatt små skrubbsår og lignende.
 14. Har ikke erfaring med finsk lapphund, men selv bruker eg samme sjampo på valper og voksne. Det er normalt ikke så ofte man trenger å vaske med sjampo, ofte holder det å skylle med vann. CC spectrum one fungerer fint på belgerpels som også er dobbel, eg holder meg til CC produkter, synes de fungerer best av alt som er utprøvd på mine hunder.
×
×
 • Create New...