Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Ingidano last won the day on July 19

Ingidano had the most liked content!

Community Reputation

1619 Excellent

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

11371 profile views
 1. Eg lager https://www.facebook.com/media/set/?set=a.977689166470255&type=3
 2. Hør med Wanderlust Paws Design Vet hun lager halsbånd i Biothane (hun holder til i Norge).
 3. Myrbø har vert billigere enn andre, men er noen år siden eg røntget sist nå.
 4. Ingidano

  Bilkjøring

  Ja det kan sitte så godt i. Min første hund holdt på med oppkast og sikling til hun var ett år gammel. Da forsvant det plutselig. Ta en prat med dyrlegen og hør om du kan få kvalmestillende til hunden, i vert fall til bruk på lengre turer. Eg brukte postafen til min, men vet ikke om det er anbefalt til hund lenger.
 5. Er nakke/rygg sjekket for belastningsskader eller spenninger/låsninger?
 6. Det tar som regel noen uker før dogweb er oppdatert etter en stor utstilling. Ha litt tålmodighet, det er mye jobb for NKK.
 7. Har utsatt påmelding gått ut også?
 8. Groenendael - børstes kjapt over samtidig med kloklipp, så kanskje hver 10-14 dag. Klippes under poter, haser og faner kanskje en gang i måneden. Dusjes med såpe ca hver tredje måned. Min nåværende hannhund har veldig god pelskvalitet. Forrige groenendael måtte børstes 1-2 ganger i uken, og det tok ca 1 time hver gang + dusj minimum annenhver måned.
 9. Spørs jo litt hvor alvorlig hundene er på at de skal ta hverandre. De fleste situasjoner eg har vert i har blitt løst med streng stemme (med andre ord ikke så alvorlig mellom hundene). De få gangene det har vert nødvendig å ta i hundene har eg nappet tak i nakkeskinnet på begge hunder. Da er hendene dine utav faresonen, og de fleste hunder vil slippe da. Slipper de ikke med en gang, holder du fast til du ser de er på vei til å skifte tak, og kan da dra de fra hverandre (som oftest er det bare en som holder fast med tennene om gangen). Men dette er jo litt avhengig av størrelse på hundene og al
 10. Prøv med solbriller til hund? Rexspecs eller noe lignende?
 11. Groenendael, dobbel pels, langhåret. Slipper litt hår hele året, med 1-2 markerte røyteperioder i året. Dusj med blåsertørking i røyteperioden hjelper godt på.
 12. Vet ikke om de er billigst, men fenrirhundesport.com har stort sett greie priser.
 13. Med sjampo, som regel hver andre/tredje måned. Blitt sjeldnere nå etter vi flyttet, og ikke går tur i myrer hver dag lengre. Groenendael med dobbel pels. Spyles med vann dersom han har blitt skitten på tur.
 14. Om det ikke hjelper med oftere lufting kan det være greit å sjekke for urinveisinfeksjon.
×
×
 • Create New...