Jump to content
Hundesonen.no

pippin

Medlemmer
 • Posts

  3633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

pippin last won the day on July 17 2020

pippin had the most liked content!

About pippin

 • Birthday 06/02/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Hundefotograf
 • Hunderase
  Hundefotograf

Recent Profile Visitors

15566 profile views

pippin's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

3.8k

Reputation

 1. Dommen gjelder de som er nevnt i saken - oppdretterne, NKK og raseklubbene. Jeg synes det er helt fantastisk at DB vant. Hadde ikke trodd det men nå ser jeg faktisk et lite håp blant menneskeheten! Etter x antall år på klinikk så er det uten TVIL at det er store problemer blant rasene som ble "dømt", samt flere - som forhåpentligvis kommer etter. Jeg blir helt sjokkert over holdningen hos enkelte oppdrettere og rasefanatikere når jeg leser kommentarer rundt omkring. Å bruke "men nå kan ALLE KJØRE på med avl AKKURAT som de vil" ER ikke et godt argument for å kunne fortsette avlen slik den er idag. Sorry McSnack, men nå har det gått for langt. Dere har hatt mange år på å få dette i en riktig retning. Det hjelper ikke å skryte av BOAS-programmet osv. Jeg VISSTE ikke at mops feks IKKE har BOAS-gradering som et avlskrav. Jeg blir også flau på NKKs vegne. De kan VIRKELIG ikke å snakke for seg... og driter seg ofte ut. Synes også det er fint å se at dommen har fått positiv oppmerksomhet i utlandet. FCI er selfvølgelig imot dommen, de kommer jo ALDRI til å endre noen rasestandard..
 2. pippin

  Huskyen Yara

  Yara blir 3 år i år! Tiden har gått sykt fort. Hun har blitt en så fin hund! Hun kan ikke gå løs slik Yara kunne, jaktinstinktet er noe sterkere her haha. Inne er hun helt chill og ute er det full rulle. Hun har gått litt i spann med noen venner, digger kickbiken og kløver rett som det er. Hun er skikkelig tullefrøken, elsker alt og alle.
 3. pippin

  Hundemodeller

  Åååå sorry alle sammen, men det ble fjelltur denne helgen... Måtte gripe sjansen da muligheten tilbød seg (vanskelig for en uten bil å dra noe sted). MEN! Jeg er GJERNE med på noe senere! Det kommer jo flere helger. Så hadde vært veldig koselig å få til noe!
 4. Ja jeg så det Er vel bare å oversette ordet tvangsroing om man vil ha det engelske begrepet på det de driver med. For det er jo egentlig bare et fancy positivt ladd navn på tvangsroing som er greia. Tror ikke det er noe annet enn funnet på av folk som mener det er en mirakelkur. Og jeg skjønner at folk som spør om råd blir forvirret når de skriver det som at trygging er løsningen på alle problemer. Uttagerer hunden på andre hunder? TRYGGING burde løse det. Stjeler hunden mat? TRYGGING fikser det. Blir hunden stressa av å se en ball? TRYGGING er svaret. Jeg skulle ønske de bare kalte en spade for en spade og sa at JA trygging innebærer ubehag for hunden, den skal tvangsholder til den resignerer. Oi nei unnskyld, sovner...
 5. pippin

  Hundemodeller

  I Oslo et sted Enten rundt i sentrum eller et sted ved skog og mark man kan kommes seg til med kollektiven
 6. Hei! Vet ikke om det passer å lage denne tråden akkurat her men! Lurte på om det var noen som har valper som kunne tenke seg å stille opp på en shoot i nærmeste fremtid? Helgen om to uker (31.jul-2.aug) for eksempel? Pga koronaen har det vært veldig rolig på fotofronten så det hadde vært moro åå få tatt litt hundebilder igjen! Eventuelt om kanskje noen flere ville samles med et par hunder og folk med kameraer så kan man ha en liten fotoseanse i byen eller skogen? Vet det er flere som er interessert i å lære mer om hundefoto så da kunne man jo benytte anledningen til å lære og lære bort tips rundt dette? Typ sonentreff med fotoworkshop eller noe hehe! I Oslo et sted Hvordan er interessen for dette?
 7. Åh det er mange haha! Bruksschæfer (Fordi elsk) Malle (Fordi hallo, atletiske hunder med masse drive) Malamute (Bamsete kløvhunder med utholdenhet) Siberian Husky (Fordi polarhund og jeg elsker de) Samojed (Fordi polarhund og fin!) Shiba (Maskot og urhund ❤️ ) Shikoku (Fordi FINE og urhundaktig) Sarloos/Tamaskan (Fordi ulveaktig) Jindo (Fordi spesiell, urhund og fine) Italiensk Mynde (Fordi Dobby, dritsøte og varmeputer) Hvit gjeterhund (Fordi nesten-schæfer - friskere) Skotsk Hjortehund (Morsomme typer) Sikkert mange flere jeg kunne tenkt meg men, jeg er veldig glad i spisshundene og urhunder. De bare tiltaler meg veldig.. Kanskje det en dag blir noe av dette.
 8. Jeg begynner med engang med sitt, ligg, innkalling og masse kontakt. Bruker mye tid på sosialisering og miljøtrening typ 2-3 uker etter at valpen er ankommet (by, buss, tog, parker osv). Bruker mye tid på at valpen skal ha det gøy og få mange positive opplevelser i starten.
 9. Jeg har husky i en liten 30kvm leilighet ved marka i Oslo. Ikke noe problem så lenge man er glad i tur Hun er ikke kravstor inne. det blir litt hva de blir vant med når de vokser opp også. Varierer litt mtp lyd med huskyen, noen er glad i å prate, mens andre er relativt stille. Men huskyen blir kanskje litt stor hvis du ser for deg at shibaen har en grei størrelse. Pluss at det kan være litt vanskelig for barn og håndtere de alene i ungdomsperioden Eurasier eller lapphunden er jo litt mindre (bare mer pels), og fine på turer. Der har du det at det kan være mye lyd på de igjen da. Katter er det veldig varierende hva som går og ikke går. Har hørt historier om hunder som har bodd med katt i 10 år før det plutselig en dag gikk galt. Hva med raser som mellompuddel osv? De er jo skikkelig sporty og grei størrelse.
 10. Innser at jeg trenger hundevenner med bil som er like interessert i å dra på helgeturer i fjellet som meg ? Er nesten umulig å komme seg til fjells med kollektiven og det er morsommere med venner på tur! Må skaffe meg lappen men gud vet når DET blir... ?
 11. Det er noen fuglehundfolk der. De er delt mtp trening. Noen liker positiv trening og andre sverger til straff osv. Ellers er det mange forskjellige typer folk i gruppa. Så diskusjonene kan være fine og informative men noen ganger kommer man ingen vei...
 12. Unødvendig? Nei nei... Aldri unødvendig med halsbånd vel Haha! Nei nå er det nok herfira også. Hun fikk en ny kløv her om dagen og den var IKKE billig.... Så Jeg bare måtte ha noe lilla som matcha Non-Stop Sela
 13. Å sitte på Etsy seint på kveld er farlig! Ble brått ett nytt halsbånd (og så venter jeg på et som er forsinket siden mars) på Yara. Er jo moro da! Da er det vel lov? Hu har bare ett halsbånd nå så på tide med ett til
 14. Det blir avvist og det er NULL interesse for å lære noe nytt og moderne. Studier det linkes til leses som regel ikke. Og alt begrunnes med "Naturlig atferd" blablabla Så ikke lett å komme igjennom der inne desverre. Tvangsapport er jo et tema og mange har vist sine resultater med positiv trening men nei - det er visst ikke relevant eller interessant..
 15. Haha takk! Jeg er så dårlig på å forklare meg men det er godt å se at flere er på min side. Mye vås som skrives der inne gitt! Jeg klarer ikke å sitte på henda så jeg MÅ bare skrive fordi enkelte ting blir for dumt og utdatert
×
×
 • Create New...