Jump to content
Hundesonen.no

LØJ

Medlemmer
 • Content Count

  920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LØJ last won the day on December 31 2020

LØJ had the most liked content!

Community Reputation

1752 Excellent

About LØJ

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Langt inn i skogen, oppå en topp
 • Hunderase
  Amerikaner og melanina
 • Mine dyr
  Rullebull og sprettmall

Recent Profile Visitors

7836 profile views
 1. Valper ass🥰😍
 2. LØJ

  Akkurat nå ; Mai

  @Stjerneskinn
 3. Aww😍 Grattis med kortis!!
 4. Uffda, kjedelig med reaksjoner og sensitivitet. Lykke til på kontroll😊
 5. Hva bruker du nå da? Denne skal være mild: https://www.apotek1.no/produkter/otoact-orerens-til-hund-katt-812863p?gclid=CjwKCAjwmv-DBhAMEiwA7xYrd4qJYsVg69P4ZshCYLtNDmCVCPj_exbMwsfrG9on1ZqjttJaWhQ3WxoCQuAQAvD_BwE
 6. Slenger meg på V&H anbefalinger, absolutt det beste fòret for oss😊 Tips til smakelig tørrfòr: Virbac HPM Gastro. Lukter som utenfor et slakteri på en varm sommerdag...nam nam!
 7. Jeg hadde en flått, som sånn halvveis hadde bitt seg fast, på hofta i morges😬 2. flåtten i hus siden 1.påskedag. Eeeeekkkkelt *grøss* For dem som husker hage-hoggormen vi hadde i fjor. Den er ikke kommet tilbake...ennå. Håper den ikke føler behovet for å bo i hagen i år.
 8. God bedring @Debbie, håper Prima er god medisin🥰
 9. Bra jobba @Rocket😍 Hvorfor er det alltid sol når jeg har jobbhelg?
 10. A.Relax går innenfor samme kategori som Anxitane, Adaptil, Feliway mm, og regnes som tilskudd og ikke legemidler. Og det er vel 50/50 om du opplever en virkning. I A.Relax som i Anxitane er det tryptofan og teanin som skal være virkemidlene. Ufarlige stoffer som bare er veldig dyre tabletter om du ikke får en merkbar virkning. Har forsøkt både A.Relax og Anxitane her, fordi jeg har fått det som prøver, men kan ikke se at det har en reell effekt på mine. Lykke til med testing😊
 11. Bruker friskluftskrok på vinduet i bakdøra, sånne vindusgitter: https://dyresjappa.no/Produkt/1/101464/Ventilasjonsgitter-til-bil-small i vinduene på sidedørene. Og silvershade der det kan brukes.
 12. Håper du finner noen du kan prate med og som kan hjelpe deg med dette. Kan være godt å få litt støtte i en vanskelig situasjon😊
 13. Hei Annonym, kjip situasjon dere er i. Jeg kan varmt anbefale Cecilie Sæther (ene delen av minipina) som har malle selv og er kursholder og jobber mye med atferd. Hun har også anbefalt en Aleksander i Oslo hundeskole avd Ski, denne har jeg aldri selv snakket med så han vet jeg ingenting om. Så har du Malinois Norge FB-siden: https://www.facebook.com/groups/8259008953/ som har en gjeng drevne malleeiere som du sikkert kan spørre. Lykke til med malliNoia'n din!!
 14. LØJ

  Mixalex Rav

  Det blikket🤩
 15. De to damene som startet Smart Hund er tidligere Lundqvist instruktører. Hvilke metoder Hilde Iren og Hildur trener etter nå er jeg ikke kjent med.
×
×
 • Create New...