Jump to content
Hundesonen.no

Synnikken

Medlemmer
 • Content Count

  4519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Synnikken

 1. Hadde glemt denne tråden. Rikke har blitt 11 mnd (idag ❤️) Det er ingen tvil om hun er min hund vi har de samme uvanene. Hun er en gullegod og tålmodig type med ett sovehjerte av gull. Hun eeeelsker turer men hater regn. Dette har skapt ett par morsomme situasjoner siden Rikkes løsning når det begynner å regne på tur er å stivne fullstendig så knipe øynene sammen Hun har vært på to utstillinger hvor hun har gjort en god figur selvom hun er periodisk døv pga hormonrus. Hun veier nå ca 17 kg.
 2. Begynner navnet på A eller I? Eieren altså ??
 3. Sikkert dialekt ja jeg la nettopp merke til at kompisen min sier sjikkart og ikke kikkert ?
 4. Kirsten sier jeg og «alle jeg kjenner» ordrett Kir-sten
 5. Jeg sliter skikkelig med å høre hva som er rett når jeg tester meg selv
 6. Lola syns jeg er ett fantastisk navn så jeg skjønner de godt gratulerer!
 7. Du tuller nå? Ristingen er like mye ett forsøk på å knekke nakken på byttet.
 8. Synnikken

  Kattetråden!

  Mens mine katter stjeler v&h som ravner om de får sjangs
 9. Ingen fare. Jeg tar dette ikke som angrep på noen måte. Jeg har eid rasen selv, drevet oppdrett og hatt to kull. Har per dags dato ingenting med mops å gjøre annet enn oppdateringer fra mine Valpekjøpere. Jeg har ingen problem med å prate/diskutere om en av mine hjerteraser sålenge det foregår på en voksen og ryddig måte Jeg har selv opplevd mopser som ser ut som de skal iflg standard men puster uten problem. Kondisjonerte hunder med tydelige muskler uten konstant pesing. Det jeg mener er at helsekravene bør skjerpes inn. Jeg tenker at hunder legges i narkose for å ta HD/AD røntg
 10. Jeg er ikke negativ til å redde raser ved å krysse inn annet. Da har jeg ordlagt meg for dårlig, beklager det Jeg bare tenker at det er andre tiltak som bør gjøres før det gjøres noe så drastisk.
 11. Dette er en rase som det registreres vel 250 (pluss/minus) av i året. Helsekrav og kanskje en form for kondisjonskrav skulle vært noe. Per dags dato er det kun PLsjekk før avl. Dette er jo en utvikling ifra ingen helsekrav som før men jeg håper det kommer flere. Så mtp antall individer så må det jo kunne gjøres noe før man tilfører ny rase tenker jeg selv.
 12. Mtp rasens popularitet og antall hunder tenker jeg det er andre ting NKK kan stille krav om på rasen før det blandes inn andre raser.
 13. Spennende! Lykke til! Når kommer det forhåpentlige kullet?
 14. Åååh, kjendiscrushes.. det var tider det. Øyne er det første jeg ser på hos en potensiell partner. Etterfulgt av smil og holdning. kroppsspråk kan jeg finne attraktivt også. ?
 15. Ett forhold hadde jeg neppe vært interessert i (det gjelder forøvrig de som er født menn også for tiden ) men en flørt? Kjør på ?
 16. Soniser pleier være hjelpsomme. Spør her inne om det finnes folk som vil treffes som kan være den «fremmede»?
 17. Synnikken

  Parring

  Tispene mine hadde aldri interesse av å parre hannhund de gikk med hele løpetiden.
 18. Flyttet fra barndomshjemmet som 19-åring til nabohuset. Såååå en ?
 19. Well Hello peeps! Hører til her jeg også. Utfordringer med denne kroppen er det nok av ? nylig fått diagnose PCOS og EDS diagnosen har jeg hatt noen år. Men, det jeg ville frem til er at siden jeg har totalhavarert armen min i år så har jeg begynt henge veldig mye hos fysio. I tillegg til å trene armen min pisker hun hele meg gjennom ett spesiallaget minitreningsprogram. Så fire dager i uken er det 5-12 km på sykkel(varierer mtp tid) knebøy med aerobiclignende hoppe opp og strekke armer opplegg (sikkert mest for armen sin del dog) og diverse andre enkle øvelser.
×
×
 • Create New...