Jump to content
Hundesonen.no

Meg

Medlemmer
 • Content Count

  3680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Meg last won the day on September 10 2020

Meg had the most liked content!

Community Reputation

5186 Excellent

About Meg

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Recent Profile Visitors

13780 profile views
 1. ta han inn FØR han begynner å bjeffe, gi ham all fôring i hundegården, sørg for god og lun liggeplass og "noe å gjøre" (tyggebein, fylt kong). Det er omtrent det vi gjør med valper når vi skal venne dem til hundegården, vi vil ikke at de skal oppleve hundegården som kjip og trist. Litt som alenetrening rett og slett.
 2. Troll lages i Sverige såvidt jeg vet, med tanke på dyrevelferd og antibiotikaresistens er det ganske like forhold der som her
 3. mens jeg blir stadig skuffa over noen jegeres manglende respekt for naturen. Feks: de lar jakthunder jage viltet i timesvis. Man kan bare tenke seg til hvor mye frykt og redsel dyret har gått igjennom. Og- de skryter av det. jada, hunden er dyktig, men hvor ble det av respekten for naturen? Og - alle skadeskytinger (orker ikke rovdyrdebatt, den er oftest unyansert fra alle sider). Jakthunder med lungeødem (men det er visst en arvelig komponent)... Skader og påkjørsler. Det går jo med noen hunder hvert år. Så når det gjelder dyrevelferd og kjøtt - så er det jo ikke lett. (og for orden
 4. Det er strenge krav til areal innendørs for de fleste dyr, men ikke sau. Dermed - de månedene i året sau går inne, er det veldig stor forskjell på hvor stort areal de har per sau.Tap av dyr på beite er en annen faktor. Å rangere dyrevelferd hos ulike husdyrslag er ikke lett og ikke rett fram.
 5. Prisnivået gjør at jeg for min del bare ser en annen vei
 6. Kan vw caddy være noe? Fåes i 4wd og langutgave, med en eller to dører på siden. Legger du solfilm på rutene, og velger lys bil (grå, hvit), samt en med vinduer som kan åpnes, holder de seg bemerkelsesverdig kalde på sommeren. Var veldig fornøyd med vår, men har større bil nå pga flere hunder Har valgt fra erfaringene med caddyen, og har lys bil med solskjerming og vinduer som kan åpnes på begge sider. Du får dem med varmeapparat baki også, og også aircondition om du har åpen/nettingskillevegg.
 7. Meg

  Omplassering hund

  og hvis det blir vansker med å beholde hunden: sett opp krav for betaling per dag dere har hatt hunden, pluss utgifter for fôr, veterinær og annet.
 8. bare å være streng med hvem du møter i såfall
 9. En del Jeg leser "utagerende" som at hunden går ut for å ta/skremme andre hunder, bundet i usikkerhet eller aggresjon. En hund som sliter med det bør møte hunder som ikke har samme problem. Men som regel er det folk med "problemhundene" som ønsker å møtes for å trene. Og noen ildsjeler da, hvis man er heldig.
 10. Mitt inntrykk er at dem som møter opp på slike passeringstreninger ofte har "utagerende" hunder alle sammen, så kan hende er det mer å hente på å melde seg på et kurs?
 11. Ikke mye snø i Bodø, og ikke blir den liggende lenge av gangen. Man kan dog reise "innover i landet" for å finne snø om man vil det. Det er veldig mange fine områder å gå tur i nærheten av sentrum, og flott natur - både skog, sjø og fjell. (har vokst opp i området )
 12. Godt poeng. jeg er skada pga hold av husky. Pels overalt. Alltid. I røyteperioden er det til tider ekstremt (jada, den nederste er min, og jada, den fikk også kloklipp )
 13. jeg slår et slag for golden jeg! Sporty hunder som kan være med på det meste. Hadde jeg sluttet med hundekjøring ville jeg nok sett mot retrievere. Omgjengelige hunder, de jeg har møtt
 14. Jeg har siberian , og jeg kan bekrefte at det er enkle hunder så lenge man er klar over noen få ting: de har som regel sterkt jaktinstinkt, så at de skal gå overens med katt er ikke veldig sannsynlig. Dessverre. De må også stort sett holdes i bånd. De røyter! MYE Ellers er det ingen som har fortalt en siberian at den må bo ute (om man har bare en , så er det jo familien som er flokken, og da bør den få bo inne med dem), ei heller løpe ti mil hver dag. Med tursko, joggesko, ski og sykkel kommer man langt. Den verste faren er at man ender opp med flere huskyer...
×
×
 • Create New...