Jump to content
Hundesonen.no

Maria

Medlemmer
 • Content Count

  7865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Maria last won the day on October 25 2015

Maria had the most liked content!

Community Reputation

3548 Excellent

3 Followers

About Maria

 • Rank
  Kjempehekta
 • Birthday 07/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Krøllert og sommerfugl

Recent Profile Visitors

14721 profile views
 1. Rakettrumpe Mini her har stadig raptus på den måten. Koko liksom
 2. Da kan du kjøpe portis fra «hvem som helst» altså. De er ikke så reinavla i noen retning sånn sett. Resultater finnes det lite av, da det ikke er så mange som bruker rasen i konkurranser. Arbeidslyst kan du finne i mange linjer. Det kommer nok vel så mye an på individ som på linjer sånn sett. Det er bare et par oppdrettere som konkurrerer offisielt med hundene sine i Norge, og da er det rallylydigjet det går i. De fleste «normale» portiser kan trenes i rally og agility. I lydighet LP er det få som har vist seg frem, men min gode venninne Silje hadde en tispe som gikk i elite. Hun kom fr
 3. Jeg vingler også veldig på kjønn nå som jeg faktisk vurderer valp helt seriøst igjen. Vi må ha en hund som fungerer med småbarn (er ikke så lenge til vi ønsker egne barn) og jeg synes hannene er flottere og mindre humørsyke enn tispene. Likevel føler jeg meg som et tispemenneske Hadde egentlig bestemt meg for å prøve hannhund neste gang, men er livredd for å drite meg ut.
 4. Maria

  Krøllete portis

  Kjære vene så mange meninger det var her da. Jeg har vært aktiv i rasemiljøet i snart 15 år og kjenner en hel bøtteballet med portiser og flere oppdrettere. Det er ting her jeg ikke kjenner meg igjen i altså. For det første; portiser er ikke kjent for å gneldre. Det finnes elendige oppdrettere der ute, og det finnes elendige eiere. Men flinke oppdrettere og riktig hund til riktig familie resulterer neimen ikke i noe gneldrebikkje. De prater mye, men det er sjelden de gneldrer altså. For å si det sånn - jeg har også en mindre rase og DEN gneldrer. For det andre; ingen oppdrettere av
 5. Hvor fra?? Vurderer portisvalp til sommeren selv, men så ubesluttsom som jeg er så vet jeg ikke om det blir noe av i år heller Gamla blir 13 år, så det er jo på tide med en portis til.
 6. Nei, jeg hadde gått innmari mye mindre. Jeg hadde dog trent mye mer på Sats Jeg ville antakelig gått mer tur i lett terreng med høy musikk på ørene og raskt tempo. Det går ikke an å gå slike turer med de to fjollejentene mine. Da er det skogen som gjelder. Å gå langs veien tar laaaaang tid, og jogge gjør vi i alle fall ikke.
 7. Jeg tror «hardkjør» avhenger mer av stillingen og arbeidsplassen man har enn av yrke. Jeg er landskapsarkitekt og jobber i et «hardkjørdprosjekt» - masse jobbing og lange dager. Vurderte i alle år å bli veterinær, men droppet det av flere grunner. Jeg tror neppe jeg hadde jobbet noe mer enn jeg gjør nå likevel Turnusarbeid er jo gjerne annerledes enn «vanlig» dagjobb, men det er mange veterinærer som ikke jobber turnus.
 8. Vi har Passat GTE hybrid. Innmari god bil altså! Romslig baggasje. Men det er jo en ganske dyr bil, så det spørs litt hva man er mest opptatt av; baggasjeplassen er typisk stasjonsvogn, men i tillegg er komforten i seter og mulig tilleggsutstyr bra. For meg er det helt tilstrekkelig, til ett hundebur baki.
 9. Poten godbiter som selges hos Waggytail! Hilsen en med hund på 3 kg og manglende tenner ?
 10. Jeg kjenner en oppdretter og vet om en annen som jeg mener er flink.
 11. Jeg har hatt portis i snart 13 år, og kjenner rasen godt tør jeg å påstå. Jeg synes rasen høres ut som noe for deg, jeg Ang. vokt synes jeg rasen har fått et litt overdrevet rykte. Dårlig oppdragelse blir ofte misoppfattet som vokt, for å si det sånn. Men ja, de er gjerne litt mer alvorlige enn en puddel kanskje er, men det gjelder først og fremst tispene - det er min erfaring. Rasen er ung til sinns hele livet, lærevillige, men også skikkelig sta. Bare spør om du lurer på noe Jeg skal svare så godt jeg kan, men har ikke lest hele tråden her. Portisen er en utpreget rangerin
 12. Godt å høre! Jeg har en frøken som er hysterisk redd unger. Men hun er en særing, som ikke liker folk når hun først har bestemt seg for det så jeg håper blanke ark kan være tingen.
 13. Takk for masse gode refleksjoner, dere! Det er innmari nyttig å høre hva dere tenker. Jeg er jo heldig og har en innmari snill og hjelpsom mann, mamma bor like borti gata og når det kommer til barnehage og slikt så bor vi rett ved siden av to barnehager og barneskolen (der min mor for øvrig er rektor/leder for begge deler, så hun kan kanskje bidra der også?). Logistikken håper jeg at skal gå fint, men det avhenger selvsagt av hvilken jobb jeg har og hvor jeg jobber når vi kommer så langt. Til sommeren er det en sjanse for førstevalg etter en tispe jeg selv var med å plukke ut i sin
×
×
 • Create New...