Jump to content
Hundesonen.no

Djervekvinnen

Medlemmer
 • Posts

  11024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Djervekvinnen last won the day on March 16 2019

Djervekvinnen had the most liked content!

2 Followers

About Djervekvinnen

 • Birthday October 7

Profile Information

 • Hunderase
  Greyhound

Recent Profile Visitors

22209 profile views

Djervekvinnen's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

3.8k

Reputation

 1. Hei! Lenge siden sist! ? Er det noen her som har noen erfaring med Engelsk toy terrier?
 2. Elsker greyhounds, men om det blir ny hund etter Mynte,så blir det kanskje en italiensk mynde.
 3. Takk for svar! Desverre bor jeg langt unna by og tilbud om kiropraktor,laser etc. Skal ta en tlf til dyrlege og høre hva de anbefaler, kanskje få time til en seniorkontroll.
 4. Takker for svar! Ja jeg tror jeg skal høre med dyrlege om alternative medisiner. Jeg tenker selv at noen punkter er tydelige "nå er det nok" punkter: -Klarer ikke holde seg, gjør ifra seg inne eller ukontrollert - Vil ikke ut på tur, vegrer seg -Virker nedfor og trist mer enn glad og ivrig - Klarer ikke å reise seg opp - Klarer ikke holde seg oppe, faller om. Er ikke på disse punktene enda. Selv om jeg ser at selve dagsformen kan variere noe. Over gjennomsnittet har hunden livsglede og gnist i øynene om man kan si det sånn. Men jeg får stadig kommentarer fra andre om at det er synd i hunden, stakkars han har vondt osv, og det er ikke noe morsomt å høre. Men jeg velger å tro at jeg er oppegående nok til å vurdere dette selv.
 5. Hva mener du er grensen på hva som er OK for en hund når det kommer til stivhet og stølhet når hunden er gammel? Når går det for langt? Halthet er jo ganske synlig og mange kan da tolke slik at hunden har vondt. Men på gamle hunder er det vanlig og bli stiv å støl. Og mindre bevegelig. Men personlig syns jeg det er vanskelig å avgjøre hva som er en "normal" gammel hund, og når er det en " dårlig" hund. Er liktsom midt mellom: la hunden få være gammel og det det måtte innebære av forandring i kropp og sinn (og t hensyn til dette), og når sliter hunden for mye/ fått nok? Veldig usikker kjenner jeg. Er det noen som har gamle hunder med diverse forkalkninger og slikt, som har noen gode tips til lindring? Jeg bruker Rimadyl på min hund, men finnes det noen andre medisiner som er gode på ledd og forkalkninger? Ellers bruker jeg glukosamintilskudd og olje i maten.
 6. Ja noen valper er veldige aktive og har ikke en like god av-knapp. Noen må tvang roes rett og slett. Når dere ser valper surre rundt og virker overaktiv,selv etter å ha vært ute og gjort alt det vanlige,så sett valpen på et avgrenset område hvis mulig ( kun en liggeplass der), binde fast med bånd til et bordben feks, hindre valpen i å surre rundt. Så la valpen være der til den er avslappet. Den kan protestere og bjeffe og sånn,men overse den helt til den har roet seg ned. Etterhvert vil valpen forstå at det kreves ro av den. Det er viktig at valper får slappet av og ikke gå på høygir hele tiden. Og noen trenger litt mer hjelp til dette.
 7. Ingen problem med min hannhund. Han er myk og lar seg "hersje" med av den yngre , men han er ikke nervøs av noe slag. Er bare underdannig type. Men vi må passe på den yngre så hun ikke bøller unødig på han. Går nok bare fint dette.
 8. Familie: Hææ?? skal du ha enda en?? Nei nå må du slutte å tulle. Hvorfor det?? Har dere ikke nok arbeid med den dere har? Skjønner ikke at dere gidder! Jaja.. osv. Ikke så mye positivt ihvertfall. Venninnene mine derimot synes det var hyggelig.
 9. 8 grader i Juli. Har hatt en dårlig start på sommeren så langt med regn og atter regn. Kjenner at man er lei. Men har ikke ferie før fredag, så da har jeg trUA!
 10. Mine greyhounds var rundt 8-10 kg som 8 uker da jeg fikk dem. Høyde vet jeg ikke, syns de var veldig små og søte ihvertfall Nå er de begge voksne og tispa er 70 cm høy og veier rundt 40 kg (litt tung, ideelt 1-2 kg mindre) og hannen er 78 cm høy og 42 kg og i fint hold.
 11. Syns brukstitler er mye mer imponerende enn utstillingstitler. "Alle" kan jo få utstillingstitler, bare de bruker tid og penger nok på det. Ikke trenger man noen spesielle ferdigheter heller, og treningen er jo ikke den vanskeligste. Men Lc feks er jo faktisk mye jobb og krever mer. Eller IPO eller i den duren. Det krever kunnskap og tid å få det til, og ikke alle får det til, eller at hunden duger. Det er nok derfor utstillinger er så populære, fordi "alle" kan klare å få rosetter og premier, og det liker jo folk. Så i mine øyne kan like gjerne en hund ha en Nuch, og være like interessang som en med 2 mil lange utstillingstitler. Det at noen står på stedet hvil på et Lc nivå kan jo være at de føler de klarer det nivået bra og føler seg trygg der og dermed er det moro å konkurrere på det nivået og føle man klarer det, kontra å begynne på høyere nivåer hvor det er vanskeligere. Kan jo hende at noen syns steg 1 var det målet de hadde. Det samme blir at når noen har blitt Nuch, så hvorfor stille mer i Norge da? Det er det jo mange som gjør.
 12. Min hanne var intens som intakt. Veldig på tispa, og stresset sykt mye og pep hele dagen. Gikk ikke an å snakke til han i det hele tatt. Og sluttet å spise over lengere tid. Han ble kastrert ved 6-7 års alderen og han er nå helt fin når det er løpetid i huset. Han kan lukte litt og sånn naturlig nok, men han er nå lett å avbryte og han hører etter når vi snakker til han. Det er mye bedre nå ihvertfall!
 13. Jeg fikk beskjed om at de måtte helst kastrere før chippens virkning gikk ut. Noe med å holde hormonnivået stabil og lavt når han skulle kastreres. Jeg hadde da inne en 1 års chip.
 14. Hun er et matvrak så det skal gå fint å bruke hva som helst Må ta med godis i lomma heretter. Hun elsker å være med ut, og være utendørs, så tror ikke hun ikke har lyst. Hun er snart 6 år, så hun er ikke blitt gammel enda. Men det er mye med en hund man ikke har noen anelse om. Om de har vondt noen steder feks. Skulle ønske de kunne si ifra
 15. Sover så lenge vi sover. Ihvertfall ligger de i ro på plassen sin. Er i snitt 8 timer om natta.
×
×
 • Create New...