Gå til innhold
Hundesonen.no

Sonens Secret Santa gjettetråd


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

  • Svar 219
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, altså folkens. Ikke meningen å høres ut som en sur grinebiter, men folk har jo faktisk lagt ned en innsats både for å arrangere secret santa, og for å kjøpe fine gaver, lage hint og sende i posten

Jeg åpner alltid gavene fra venner aleine på julemorgenen, og fikk denne superfine julestrømpa full av deiligheter for både meg og jentene: Og følgende hint: To søte jenter og en kjekk mann All

bare hinter litt om at jeg har en papillon, en fuglehund og bor i Stavanger -nærmere bestemt i Hafrsfjord.. I tilfelle det kan hjelpe noen på glid Nå er jeg nemlig litt utålmodig.

Posted Images

Jeg åpnet pakken før jeg dro hjemmefra fordi det rett og slett ikke var plass i kofferten. Jeg tok med meg kortet der jeg regnet med at hintet sto, men der sto det at hintet var på en av pakkene. post-7160-1419501388,9011_thumb.jpg Siden tre av pakkene hadde bilde av en hund, så tenker jeg fortsatt litt. Så langt i julen har jeg ikke funnet frem laptopen og det et litt knotete å lete på sonen på mobil, så jeg kommer sterkere tilbake senere i dag. Sent from my iPhone using Tapatalk Edit: kan det være LilleZara med tanke på dachsen? Unnskyld hvis jeg staver feil for jeg er fortsatt på mobil og jeg får heller ikke notifications til å virke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk nydelig te med sirup til og en super leppepomade! Jeg føler meg relativt sikker på at gaven er fra @Enits og at det er stakkars Lumi som har fått en pelsdott avklippet samt at kortet hintet sto på var fra forever living. ;) Bildene kom oppned og sidelengs men får ikke fikset fra tapa!

post-12441-1419504735,981_thumb.jpg

post-12441-1419504758,1071_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gaveeeeeee!

Eg fikk kjempefint garn! Som skal bli til deilige pulsvanter. :D

Og ei bok. Eg elskar bøker, og får ikkje bøker så ofte lengre sidan eg jobbar i bokhandel, men hemmelig venn har faktisk plukka ei bok eg ikkje har lese! Tusen takk!

Skjønner ingenting av hintet... Sommerfugl, badeand og sverd?!

post-4632-1419505631,8316_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk nydelig te med sirup til og en super leppepomade! Jeg føler meg relativt sikker på at gaven er fra @Enits og at det er stakkars Lumi som har fått en pelsdott avklippet samt at kortet hintet sto på var fra forever living. ;)Bildene kom oppned og sidelengs men får ikke fikset fra tapa!
Jaaa det er meg :) og pelsen er faktisk fra mezzi <3 Godt du ble fornøyd, også er det honning, ikke sirup :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg åpnet pakken før jeg dro hjemmefra fordi det rett og slett ikke var plass i kofferten. Jeg tok med meg kortet der jeg regnet med at hintet sto, men der sto det at hintet var på en av pakkene. attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1419501387.291465.jpg

Siden tre av pakkene hadde bilde av en hund, så tenker jeg fortsatt litt. Så langt i julen har jeg ikke funnet frem laptopen og det et litt knotete å lete på sonen på mobil, så jeg kommer sterkere tilbake senere i dag.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit: kan det være LilleZara med tanke på dachsen? Unnskyld hvis jeg staver feil for jeg er fortsatt på mobil og jeg får heller ikke notifications til å virke.

Oi,haha,tenkte ikke på at det var bilder på de andre tingene!:P Men du gjettet riktig da! :)
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi,haha,tenkte ikke på at det var bilder på de andre tingene!:P Men du gjettet riktig da! :)

Tusen takk for gaven! Lady kommer til å sette stor pris på de og selv onkel har en pause fra lavkarbokuren siden desember ikke var en optimal måned for slikt, så starter jeg på ny frisk i januar. Og da vil jeg trenge noe å hjelpe meg i gang eller rettere sagt, til å slutte med sjokolade :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har også åpnet gave! 

 

Postet bilde

Oooog en Jumbone som Pluto fikk før bildet ble tatt :P Utrolig mye godt! Ligger også en pakke med kjempekule servietter under dropsene. De sugerørene der har vi faktisk fra før av, så de kommer alltids godt med. Det blir brukt masse av de her :) Gutta fikk de porsjonsboksene med nommenom mens vi feiret julaften, og det gikk ned på høykant. Schmakos'ene ble knertet like før bildet ble tatt, og pus likte det også! 

Postet bilde

 

Postet bilde

Pluto med Jumbone og Bjørn med den andre nammenammen. 

 

På kortet sto dette:

God jul! 

Håper tingene faller i smak! Den store er ment for Pluto, og den lille til Bjørn. Eller så kan de dele. Esken de kommer i er en del av hintet! Stor hilsen fra hemmelig venn m/mann, dronningen, skeptikeren, idioten og den store lille i paraplybyen :D

 

Dermed gjetter jeg på  @Wachita 

 

Tusen takk for en utrolig flott gave :D

Riktig! så bra det falt i smak :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke bilder jeg heller, men fikk en fantastisk gave!! En kjempefin strikket lue som jeg elsker, en varmeflaske som jeg har sovet med hver dag og kjempegod pukka-te! Imponert over mengden gaver!

Min hemmelige venn skrev at hun bor i byen mellom de syv fjell. Hun har jo en hund av en av Norges vanligste raser, men han er litt forvokst. Navnet til hunden er hentet fra min bror bjørnen, og navnet til til nissen er også fra dyreverden. Det må da være @Kråka? Tusen Takk!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke bilder jeg heller, men fikk en fantastisk gave! En kjempefin strikket lue som jeg elsker, en varmeflaske som jeg har sovet med hver dag og kjempegod pukka-te! Imponert over mengden gaver!

Min hemmelige venn skrev at hun bor i byen mellom de syv fjell. Hun har jo en hund av en av Norges vanligste raser, men han er litt forvokst. Navnet til hunden er hentet fra min bror bjørnen, og navnet til til nissen er også fra dyreverden. Det må da være @Kråka? Tusen Takk!

Hvor tidlig åpnet du gaven? :innocent::lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg er ganske så sikker på at min hemmelige nisse er @SoppenCamilla

Jaaaaa! :D

Så bra at den falt i smak!

Jeg har fått en fin gave selv, men jeg får ikke lagt ut bilde eller noe før jeg kommer hjem i kveld! Aner ikke hvem den er fra, enda, må se gjennom hvem som er med, i kveld. :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

ImageUploadedByTapatalk1419449035.384562.jpg

Fikk dette! To mørke sjokolader, en kulepenn som skremte livet av meg, og en søt and :D Khal fikk noe tørket kjøtt, antageligvis kanin som falt VELDIG i smak! Han ville heller ha dem enn det svære beinet han fikk fra oss ;p

Utifra hintet som ligger hjemme, så tipper jeg det er fra @Raksha!

oi denne så jeg ikke, men ja. Riktig :lol: vart ikke meningen å skremme deg med pennen da :lol:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

oi denne så jeg ikke, men ja. Riktig :lol: vart ikke meningen å skremme deg med pennen da :lol:

Haha! Jeg ante ikke at den lagde lyd og blinket, så jeg hadde den nesten helt inntil ansiktet mitt og trykket den ned xD var ikke helt forberedt på den! Khal syns den var fryktelig spennende da! Og han luktet kjøttet ekstremt godt! Han elsket det :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bingo :) Bra gaven falt i smak :)

Tusen takk! Pulsvarmerne er allerede tatt i bruk - jeg er sær, for jeg liker ikke lenge ermer, men fryser på hendene. Så nå har jeg strikkajakke med ermene dratt opp til albuene, og pulsvarmere - veldig fornøyd :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemmer :)

Jeg har fått en kjempefin pakke, med en superfin kalender med engelsk springer spanieler (åååhh... elsker den!), og pipeleke og grisehale til Derek :D Tuuusen takk! (Har dessverre bare mobil, så får ikke lagt inn bilde nå). Men fra hvem? Har prøvd å lete meg fram til antall hunder og hunderaser blant deltakerne, men nå går hjernen min i kryss etter en lang julaften, så jeg får tenke mer i morgen... Men takk, i hvert fall!

Ok, jeg prøver: @?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pakket opp gaven min før jeg reiste avgårde, men glemte dessverre å ta bilde så får gjøre det i morgen. Men fikk utrolig kule mummi-pepperkakeformer. Hintene på min var at vedkommende har møtt meg, har en hund og har vært på sonen siden 2008. Og da tror jeg det må være @SiriEveline ?

@Belgerpia korrekt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...