Jump to content
Hundesonen.no

maysofie

Medlemmer
 • Content Count

  3497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

maysofie last won the day on April 4

maysofie had the most liked content!

Community Reputation

7719 Excellent

1 Follower

About maysofie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 07/14/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://lynwyr.wix.com/lynwyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sandefjord
 • Hunderase
  Border Collie x4
 • Mine dyr
  RLII RLIII Lyn NO34923/13 - Godkjent gjeterhund
  Lynwyr Floss NO54841/17 - Godkjent gjeterhund
  Lynwyr Pil NO30678/20
  RLII My Trusted Friend Kane’s Glen NO44004/13

Recent Profile Visitors

14044 profile views
 1. Å sortere på startlister til hundens fordel trodde jeg ikke de hadde lov til, uavhengig av sport?
 2. Om det er valp av denne rasen, så er det ikke mulig å få den registrert i NKK som renraset, nei. Denne rasen er ikke anerkjent av NKK og FCI, de regnes dermed som blandingshunder og kan kun registreres under NOX-registeret til NKK. Stamtavlen oppdretter må få fra UK er dermed ikke verdt et pøkk for registrering i NKK.
 3. Har du sjekket om kullet er registrert i NKK overhodet? For eksempel via foreldredyrenes navn eller registreringsnummer, valpens fødselsdato, oppdretternavn eller sådan?
 4. Nå er ikke dette en kommentar til denne saken i seg selv, for jeg stoler på at veterinærene har gjort sine vurderinger, trolig også utover hva som gjengis her. Spondylose er uhelbredelig, ja. Men å si at det ikke kan bli bedre i endel tilfeller, rent symptomatisk, blir også litt feil. Hunder som bare har tagger, ikke fulle broer, har større sjans for smerteproblematikk, på tross at sykdommen er mindre utviklet. Taggene gnisser og kan skape skarpe smertespenn, broer er stabile, når broene da først har dannes opplever flere at symptomene minsker eller forsvinner. Røntgenbilder trenger hell
 5. Mine fungerer like godt på begge. Fordelen med Mush er litt større utvalg av proteinkilder og grønnsaker. Fordelen med VOM er pris og tilgjengelighet, samt norskprodusert.
 6. Lyn var av typen en pekefinger ytterst i pelsen var nok til å få henne på rygg foran beina dine Floss eeeeelsker å kosemoseklø på flankene. Fern går i dunge av å klø under halsbåndet/opp mot øret, men hun løfter også på beinet så du skal kose magen hennes selv stående, så tror det er favoritten. Men begge setter pris på kontakt uavhengig av hvor. Felles for alle hundene jeg har eid er at det å ligge i fanget og bli strøket i blisset rolig med en finger eller to er noe av det beste på jord. Elsker det!
 7. Så kjekt noen får frem denne siden av det å ha med hund på tur også! Pga. egen angstproblematikk (og bosted), er det sjelden at vi går tur i befolkede områder. Nå holder vi riktignok på med prosjekt for å gå mer tur generelt, også ute i offentlighet, og jeg må si jeg er positivt overrasket over utviklingen til folk vi har møtt. Ikke en eneste har ønsket å hilse, selv om minstejenta har hatt ball å leke med eller gått 'løs i flexien' uti kanten (altså ikke i tydelig trening). Syntes også å ha inntrykk til at folk har blitt flinkere til å la hunder i tydelig trening være i fred, og gi dem
 8. Et av ulempene med dagens kjøpehund.no-ordning, uansett hvor godment det er å kreve at hundene faktisk registreres, er at kullene kun publiseres etter registrering. Det vil si at kullene ikke finnes tilgjengelig før de er minimum en uke gamle, ofteat mye eldre enn det. Da har de fleste oppdrettere allerede funnet valpekjøpere. Siden blir derfor utdatert nokså raskt, samt er endel oppdrettere lite flinke til å oppdatere sine annonser.
 9. Er veldig fan av å bytte kurssteder for de siste kveldene, inkludert bytur. Å få trent ordentlig i mer utfordrende, dog kanskje mer dagligdags, miljø er kjekt.
 10. Heldigvis har hundene mange andre timer i døgnet enn de få meterne du ser dem i bånd på tur
 11. Tenk at denne frøkna er 10 år i dag, hun burde fortelle barna sine at man ikke trenger grå hår
 12. Vi satte ikke månedlig, men 4x-boost hver 6. mnd.
 13. Husk at pris på disse kommer ann på størrelsen på hunden. Ved Catrophen satte vi 4x en måned, så refill etter 6mnd med 4x på en måned igjen.
 14. Nei, mine får mat i 21:30-tiden. De får noen dager i uka noe tyggeting (ører, luftrør, skalper ol.) mellom måltidene, men ikke dessert 😄
 15. Regner med de bare skal ha typ tannvisning? Men likevel, jeg syntes det er veldig forstyrrende både for meg selv om hunden å skulle gjøre utenfor ringen og rett inn i programmet. Om dette er tilfellet.
×
×
 • Create New...