Jump to content
Hundesonen.no

MorBilly

Medlemmer
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1319 Excellent

About MorBilly

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Finsk Lapphund

Recent Profile Visitors

3091 profile views
 1. Vi kjøpte det hos dyrlegen, men som en annen skriver her kan det vel bestilles også. Men kan være greit å snakke med en veterinær første gangen syns jeg.
 2. Jeg har brukt halsbåndet flere ganger og synes vi har hatt veldig god effekt av det. Sprayen har vi også prøvd uten at vi synes det har like god effekt.
 3. Venninna mi oppdaget tilfeldigvis i kveld at hunden hennes ikke var ført over på henne da hun kjøpte henne. (førstegangseier og tenkte ikke på sånne ting) Nå har oppdretter dessverre gått bort og vi er veldig i tvil om det går an å fikse dette? Hun sender mail til nkk nå, men det er jo fredag og bekymringen stor så vi måtte spørre noen. Noen som har noen tanker?
 4. Ja, skikkelig rar greie det der. De timene glemmer jeg aldri! Kanskje det er håp da. Jeg testet med eggløsningstester og VET jo når eggløsning var. Egget kan befruktes den ene dagen så kan det bruk en hel uke på turen til livmoren før det festes. Ul termin bestemmes ut fra den dagen det festes. Da først begynner kroppen å produsere hcg.
 5. Vannkopper i hus her. Det var julegaven sin det!
 6. Jeg har passet noen av barna jeg har hatt i barnehagen. Begge gangene var det for å avhjelpe situasjoner der foreldrene ikke hadde familie i nærheten og hadde behov for barnepass. Jeg snakket med styreren min om det og det var selvsagt ikke noe problem. Jeg fikk ikke betalt for det heller. Eller dvs, jeg tok ikke i mot betalt. Man kan gjerne problematisere det, men for meg er det helt uaktuelt å nekte mennesker med behov for trygg barnepass av trygge kjente voksne, hjelp.
 7. Man får tilbud mellom uke 18 og 20 som regel. Vi var i romjula i fjor.
 8. Dersom barnet er stivkrampevaksinert burde det gå greit sa de da jeg ringte ang et barn der jeg jobbet tidligere.
 9. Brocaire's Shadow Wakhan, mest kjent som Billy ble Nuch i helga i Harstad. Finsk lapphund Ex, ck, cert, 1 bhk og bim. Fine soppen! (og jeg ble akkurat så teit og glad og hoppete som jeg hadde fryktet at jeg skulle bli!)
 10. Onskebarn.no Veldig fint forum hvor du kan spørre om alt med hormoner/diagnose og prøveperioden.
 11. Vi skal ikke ha flere enn frøkna og det er av en eller annen grunn veldig provoserende for enkelte. Vi er i slutten av tredveårene, vi strevde i flere år før hun endelig kom og jeg orker ikke flere skuffelser og venting. Men neida, det er ikke godt nok. Egoistiske er vi som ikke vil gi henne søsken.
 12. Trenger man å henge ut personer på en sånn måte på et offentlig forum?
 13. Hvis du ser på caboo sin hjemmeside så finner du instruksjoner og fine bilder.
 14. Da får du krysset i ryggen for høyt opp når du putter babyen i slynga. Strevde med det samme selv men når jeg fikk krysset ned så gikk vi tur med det.
 15. Tettinntil er ganske død for tida ja. Det var et opprør der i vår og siden døde det litt ut. Men det er et veldig fint forum egentlig og det er veldig mye bra å lese der, strikking, tøybleier og sånt. (for hippier som meg..) Norsk bæregruppe som Aslan skrev er aktiv også kan du bare søke på bæretreff også steder rundt der du bor så er det sikkert noen som er aktive. DU kan jo spørre på norsk bæregruppe også. Det går også an å søke på de ulike sjalmerkene på fb, de har som regel egne grupper for dem der. Jeg er ikke med i noen sånne enda. Ikke nok inne på ting enda! Nå henger vesla i ri
×
×
 • Create New...