SoppenCamilla

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  25

7 følgere

Om SoppenCamilla

 • Rang
  Queen Crazy
 • Bursdag 02/27/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://bulleboxer.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Andebu
 • Hunderase
  Whippet

Nylige profilbesøk

18,307 profilvisninger
 1. FUNKER DET? ANYONE?
 2. Tester ut om jeg klarer å gjøre det på en enkel måte, eller om jeg må bruke hjerneceller. Edit: Hjerneceller it is!
 3. HEIHEI! *trampe*
 4. Tror selen er strl 4? Skal dobbeltsjekke når jeg kommer hjem. Skip er... Ehm... Innafor standarden, tror jeg? De forventer å få inn den andre selen jeg skal bestille i løpet av uka. Hvis det gir mening på norsk. Det er mandag.
 5. Jeg liker den! Syns den sitter mye bedre enn webmaster-sela, som hele tida sklir ned på sida. MEN jeg har tenkt til å kjøpe Y-sele fra houseofdogs.no til begge bikkjene når de får de inn igjen (den gamle Y-selen ikke den nye som har kommet nå), så da kan du jo kjøpe den Skip har på der, rimeligere enn ny pris?
 6. Så utrolig søte!
 7. Tusen takk! Han er veldig elegant, og bærer myndetittelen sin godt, som dere så av det nederste bildet. Og dette: Vi har akkurat kommet inn fra 12 km tur. I 8 meter flexi.
 8. Null stress!
 9. Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går. Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår. Han er såååå god! Han og Skip ELSKER hverandre! De ligger oppå hverandre, spiser av samme skål, bærer pinner sammen på tur, og klikker helt om de ikke får være sammen 100% av tida, haha. Skip har også blitt sååå mye roligere og mer behagelig etter at han fikk en storebror. Herr Hu er svensk, og alt for stor ift standarden, og han liker å gå lange turer, og løpe løs, og er kjempebehagelig å ha løs. Går aldri langt, og kan kalles inn fra rådyrjakt (det ble tilfeldigvis prøvd tidligere i år, haha). Vi har prøvd oss på Lure Coursing en gang (Skip også), så vi håper å få lisens i boks på begge i løpet av året. Putter bildene i spoiler, så jeg ikke skal ta opp hele sida her:
 10. Hun her vil jeg (og gutta) hilse på! Hei, sonen! Siden sist: ordna meg en hund til, jeg! I dag er jeg trøøøøøøøøøtt. Jeg bare vilikke i dag.
 11. Hit skal jeg.
 12. Håper det ordner seg denne gangen! P. S. Kjøp mat og drikke før du går på toget. Vi dro rett fra flyet til toget, helt utsulta, men hadde dårlig tid. Også hadde de ikke noe mat der! Skuffaaaaa.
 13. De beste hundene kommer rekendes på ei fjøl...
 14. Hahahahaha, Fredrik og Skip møtte dem på tur i skogen i stad! Han trodde den ene bikkja hadde daua, den lå rett ut på bakken og rørte seg ikke før han kom helt nærme. De var visst veldig snille! Spiste ikke opp Skip.