Gå til innhold
Hundesonen.no

plutte

Medlemmer
  • Innholdsteller

    459
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av plutte

  1. Me kan lage sånne, har neon grønn, gul og rosa i alle fall meiner eg. Send meg gjerne ei melding så kan me fikse.
  2. Gratulerer! Campingplassen min har diskotek på do. ?
  3. Teit dag. ? Eg fekk feil pakke utlevert på posten, nokon i tollen har klistra min toll lapp på feil pakke, og den kom til meg. Så den vart levert tilbake, og min pakke er visst ikkje mulig å finne, dessutan står den registrert som utlevert. Yay! Gløymde ta med soveposen fra campingvogna då eg køyrde forbi, kom på etter 45 min og måtte snu. Nøkkelen min passar ikkje i campingvogna lengre, måtte reise utan sovepose. Kom fram, campingplass har gløymt legge ut nøkkel til meg. Og det regnar. Dessuten var eg oppe halv sju. ?
  4. Eg er veldig nøgd med tug e nuff sine, blir jo litt skrella skinn etterkvart, men saumane held godt. Mine paracord + ball leiker har og holdt godt, men det kjem litt an på kva flette, kva festeløysing, og hvilken paracordprodusent, nokon trådar er veldig glatte og glir litt lett opp.
  5. Eg har eit trangia sett med gassbrenner, (to gryter, kjele + ei panne) og me har laga litt supper, graut, pannekake etc til tre pers, det gikk omtrent akkurat, me supplerte og litt med grill til koteletter og sånt, men det er litt plass i panna til nokre småfisk og slikt. ? Gass er heilt genialt, går kjapt og greit og mindre søl enn rødsprit etc. Har sånn brennerdings og men den får bli til kuldebruk. Me har nokre litt djupe plasttallerker som det går an å ha supper og slikt i og, til når me ikkje vil dra med oss så mykje. Og eit sett bestikk til kvar pluss ei sleiv, ein steikespade og ein god kniv. ?
  6. Det kan me ordne. Du må kanskje minne meg på det, dog.
  7. Når er utstillinga? Logre kan kanskje sponse eit halsbånd/kobbel eller noko.
  8. Åh, supert! Takk for tips! Ser digg ut, no vil eg til Førde.
  9. Er det komen privat hundepark i Førde!? Ikkje at eg er der så ofte, men det må jo utnyttast.
  10. Gratulerer @Anette! Så gøy med kurs, og så kjipt med teit bil da! Registrerer stor sjukdomsbølge blant sonens slekt og vener siste tida. Kva skjer? God betring til alle! Pluttemann har vore innlagt sidan fredag, no skal eg heim og vere hundesosial til i morgon, og får forhåpentlegvis henta han heim da. Lite underholdande å henge på sjukehuset. ?
  11. plutte

    Snapchat :)

    Den første er meg. ?
  12. Har møtt på ein border collie eit par gongar, men ser egentlig overraskande lite av rasen. Er sikkert mange fleire rundtom. Eg er lite oppmerksom. ?
  13. Søren, da vant sikkert du!
  14. Syring - Substantiv. Ring som blir brukt til utradisjonell sying. Syring - Substantiv. Feilskriving av syrin (blomst) Syring - Verb. Å gjere noko surt. Syring - Substantiv. Det ein gjer noko surt med. Syring - Substantiv. Ein ring ein har fått av Sy. Syring - Substantiv. Stikkedings til sprøyte.
  15. De som kan alt: Garn nm 5/2. Betyr? Eg googlar at garnnummer, som eg tipper dette kan vere, betyr gram per 1000 meter. Men 5/2 gram per 1000 m? 2.5 gram per 1000 meter? Edit: Never you mind! Ein finn sjølvsagt svar på alt rett etter ein har spurt. Eg fann mitt svar her: http://www.trollkar.no/inspirasjon/maskinstrikkegarn-kva-betyr-talkodane 5/2 = 2500 meter pr kilo. 5 meter tråd på eitt gram, og 2 trådar i garnet.
  16. Send dei ein melding? Dei har sikkert sent feil? Og da får du kanskje nytt.
  17. plutte

    Podcast!

    Haha, nei! Den er nok i alle fall 5 år gamal? Handlar om forskjellige random land forresten, er jo ikkje sikkert du tykkjer det er så interresant, men eg likte den kjempegodt. Og så har han ein podcast sammen med Espen Thoresen Takkskarruha Væshågo (sp?) som heiter Alt du sier er feil, Espen. Men den er litt opp og ned, alt etter som kven dei intervjuer.
  18. plutte

    Podcast!

    Åh, takk for tips om Rekommandert! Og om du likar Schau har du vel høyrt Verdensherredømme? Den er ikkje heilt ny lengre. Edit: Eg høyrer fast på: Misjonen Uløst Answermethis No such thing as fish
  19. Så koselig det ser ut med ein stor berner-gjeng!
  20. I mitt hovud, så trur eg ei liste over dagar med kven som har dagen og hvilken dag som er ledig, ville gjort det enklare å melde seg på? Og kanskje mindre arbeid for organisator, dersom HI kun er ei liste, og folk siterer kvarandre nedover og fyller i sitt navn på valgt dag? Med 14 dagar i slengen eller noko.
×
×
  • Opprett ny...