Jump to content
Hundesonen.no

minstemann

Medlemmer
 • Content Count

  858
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

502 Excellent

1 Follower

About minstemann

 • Rank
  skogstroll
 • Birthday 10/20/1982

Contact Methods

 • MSN
  lindamarierunde@yahoo.no
 • Website URL
  http://bikkjene.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hafrsfjord
 • Hunderase
  papillon og engelsk springer spaniel
 • Mine dyr
  Salza født 07 og
  Flink født 13

Recent Profile Visitors

8942 profile views
 1. Det heter tale-male eller malebrett på norsk, og scetchboard på engelsk. Hvis du googler det, så kommer det opp noen bilder som gjør at du kan se hvordan bokstavene blir laget.
 2. Nonstop sin blir alt for stor, den andre kan kanskje gå. Har du brukt dem på samme hund? Hun kan ha ruffwear sin i s og kennel/breeders i XS. De har hun brukt før.
 3. Den er veldig liten, men kan du måle dem innvendig fra albuespiss til albuespiss , så kan jeg sjekke. Vet om andre jaktspringere som har Nonstop sin i small.
 4. Jeg ønsker å kjøpe en kløv som passer til en jaktspringer. Er det noen som har en liggende som de ikke får brukt lengre?
 5. Det var lurt. Jeg kjøpte nytt garn og begynte på ny ift det jeg var bekymret for størrelsen av. Men hvis jeg skal være motivert for å gjøre det ferdig, så var jo en lengre chevrondel en god ide. De andre bordene kan jo også forlenges.. tror jeg har rikelig med garn, men mistet litt motet da det virket så lite. Skal blokke det som er ferdig i løpet av påsken, bare litt usikker på hvor jeg har plass til å gjøre det men det er kanskje 170 cm langt nå - ublokka.
 6. @Mari jeg er på siste del av exploration station nå, og plutselig så er det en haug med forkortelser som ikke er forklart : pm , slm, k to m . Det er den M-en jeg ikke helt forstår ..
 7. Er ikke Collie det beste alternativet? Evt. gigasvær sheltie? Virker jo som om det er de to rasene som matcher kravene hennes, med unntak av størrelse. Jeg vet ikke hva som gjør at hun er så låst på størrelse, men jeg tenker jo at jeg kunne levd med en hund som var bittelitt større eller mindre enn jeg drømte om hvis alt annet av adferd og bruksområde passet meg. Jeg ville tenkt at gruppe fem var et dårligere valg enn gruppe en ift hva hun ønsker seg, bortsett fra at mange i gruppe fem har fin pels og ståører så er det jo oftere jaktinstinkt og lyd der enn i gruppe en. Hvis hun
 8. Jeg elsket de fargene! Veldig gøy hvor ulike de blir avhengig av fargevalg. Mitt er 28 cm, så da antar jeg det blir stort nok
 9. Ja, jeg har jo hatt lyst å strikke det helt siden du la ut bilde av det her i tråden for en evighet siden, men det har bare blitt dyttet nedover i køen. Jeg strikker i Holst Coast. Jeg har aldri vært borti det garnet før, så er usikker på hvordan det oppfører seg. Håper det vokser ved blokking Hvilket garn og pinne strikker du på da?
 10. @Mari jeg har akkurat begynt på Exploration Station og mener at du har strikket det før?? Jeg har litt tynt garn og er litt usikker på om det blir stort nok når det er ferdig. Hvor stort er ditt/ oppleggskanten din?
 11. @Mari Har du link til en god beskrivelse på å lage Icord langs kantmasken på rillestrikk? Gjør du det underveis eller plukker opp masker etterpå ?
 12. Jeg vil ha lille polarvest fra Hurtta, noen som vet om (nett)butikker som har fått inn? Tror ingen av mine lokale har fått..
 13. takk for innspill @Mari . Det virker mye mer komplisert å farge med syrefarger enn med konditorfarge ,det er derfor det virker fristende å prøve det først. Man må vel være mye mer nøye både med vekt og med utstyr? Men hvis konditorfarge absolutt ikke blir fargeekte så er jo det også kjedelig. Hvor kjøper du farge? alle butikker jeg finner på nett er utsolgt...
 14. Er det noen som har erfaring med å farge garn med konditorfarge, og/eller har strikket av sånn garn ? Jeg har lyst å prøve å farge garn selv, og trenger tips til framgangsmåte. Har googlet og sett på ulike blogger men det er så mange som sier litt ulikt så vil høre fra noen som prøvd. Og så lurte jeg på om noen har brukt sånn garn og vet noe om holdbarhet på fargen ? Og om det lett farger av?
 15. Du kan ta tre, jeg trodde det var annenhver hvit og grønn ikke to hvite og en grønn. Kanskje det blir litt rart, men tror nesten ikke det. Tror i alle fall du kan ta tre i nakken på slangene , og det er jo seks masker bare det.
×
×
 • Create New...