Jump to content
Hundesonen.no

Malinka

Medlemmer
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2955 Excellent

About Malinka

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Åsane, Bergen
 • Hunderase
  Border collie og cocker spaniel blanding

Recent Profile Visitors

7973 profile views
 1. Killjoys synes jeg er gøy å se på. De tar jo litt av etterhvert, men jeg trives fortsatt med den.
 2. Jeg har Enter bilforsikring. Billigste alternativet og så langt fornøyd med kundebehandling, men har bare hatt behov for veihjelp så langt, så skal jo noe til for å være vanskelig der. Så vidt jeg har skjønt er det bare mulig å tegne forsikring gjennom forhandler når du kjøper bil, og da har de noen ekstra rabatter og så stiger de etterhvert. Forventer at banken min er rimeligst ved neste hovedforfall og da tar jeg nok en runde på forsikringer og skifter dit det er best løsning for meg.
 3. Gratulerer så mye @Absolute Entertainer!!! En nydelig liten jente der. De er noen krigere disse som er ekstra små. Jeg har en kollega som er midt oppi det samme, var vel ca samme tidspunkt i svangerskapet hun fikk også. For henne så har nettopp første milepæl med dobling av fødselsvekt passert, ser frem til samme melding fra deg
 4. Malinka

  Akkurat nå APRIL

  Ring posten og spør hva du skal gjøre? De har jo oversikt over hvem som har postadresse på den opprinnelige adressen og evt flyttemelding hvis den har skjedd etter bestilling?
 5. Malinka

  Akkurat nå APRIL

  Toyota reklamerer jo med 12 års garanti på gjennomrusting, men det er kanskje ikke på det nivået enda? Det er i hvert fall verdt å nevne for dem, tenker jeg. Men det har du kanskje allerede.
 6. Malinka

  Akkurat nå APRIL

  @Poter Nå er det 16 år siden jeg ble skilt og mange regler og ordninger har nok endret seg så praktiske råd har jeg nok ikke på de områdene. Men, uansett hvor fortvilet alt virker nå så blir det bedre og du kommer til å klare deg fint Ta vare på deg selv oppi alt som skjer.
 7. Jeg har da hatt en fin dag med besøk hos @Siri som har et stort!!! påskeegg med mye godt oppi. Og det er alltid gøy å treffe riktig med gaver Nå skal jeg straks åpne en dunk rødvin jeg kjøpte på svenskehandelen vi hadde i går.
 8. Det er alt for tidlig å kjøre hjemmefra før kl 5 om morgenen! Siste gang jeg skal ta et fly kl 6.30, håper jeg. Nå sitter jeg på et hotell i Trondheim og har fått i meg en solid frokost så jeg har litt å gå på i dag og kl 16 sitter vi på scenen og skal gjøre vårt beste i årets NM for janitsjarkorps. Bare litt mer kaffe så jeg er våken gjennom øvingen vi snart skal ha og så satser jeg på å få sovet litt etterpå når jeg får tid til å være litt på hotellrommet.
 9. Gleden med løpetispe... man oppdager at alle nabohunder er hannhunder Vi ble møtt av en trivelig men veeeldig innpåsliten liten sak når vi skulle ta morgenluftingen. Heldigvis ikke verre enn at jeg kunne holde han og kommandere Lady bort på plenen for å tisse, men han ville jo helst være med oss inn også! Og når jeg da kom ut igjen og skulle på jobb så var han jo fortsatt der og skulle bare væte med meg og da kunne jeg jo ikke bare kjøre, jeg hadde jo kunnet kjørt på han. Så da sto jeg der og begynte på et fb innlegg i lokalgruppa, da eieren heldigvis kom. Han var på leting etter loppa og va
 10. Feilt sitat, men. Hvis ikke du er kvitt de til påske så kan jeg godt ta maten, så har jeg en grunn til å tusle meg på besøk også. Hadde vært koselig, er noen år siden sist så hvis det passer kommer jeg gjerne på besøk uansett altså.
 11. Men heller ha reklame for diverse single damer fra forskjellige land? Ville heller hatt reklame for ski, tror jeg @Annik Dekkverkstedet fant hullet og fikk det plugget for 250kr, så slapp jeg å kjøpe nye dekk med en gang.
 12. Du tegner et abonnement hos Eurosport og så streamer du det. Der ligger tidligere sendinger og du kan også se direktesendinger. Det er gratis første måneden nå pga OL. Bare husk å si opp abonnementet før du må betale.
×
×
 • Create New...