Jump to content
Hundesonen.no

plutte

Medlemmer
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

plutte last won the day on March 4 2017

plutte had the most liked content!

Community Reputation

1285 Excellent

About plutte

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 11/24/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.altsomerfint.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  vaksdal
 • Hunderase
  bc

Recent Profile Visitors

6098 profile views
 1. Me kan lage sånne, har neon grønn, gul og rosa i alle fall meiner eg. Send meg gjerne ei melding så kan me fikse.
 2. Gratulerer! Campingplassen min har diskotek på do. ?
 3. Teit dag. ? Eg fekk feil pakke utlevert på posten, nokon i tollen har klistra min toll lapp på feil pakke, og den kom til meg. Så den vart levert tilbake, og min pakke er visst ikkje mulig å finne, dessutan står den registrert som utlevert. Yay! Gløymde ta med soveposen fra campingvogna då eg køyrde forbi, kom på etter 45 min og måtte snu. Nøkkelen min passar ikkje i campingvogna lengre, måtte reise utan sovepose. Kom fram, campingplass har gløymt legge ut nøkkel til meg. Og det regnar. Dessuten var eg oppe halv sju. ?
 4. Eg er veldig nøgd med tug e nuff sine, blir jo litt skrella skinn etterkvart, men saumane held godt. Mine paracord + ball leiker har og holdt godt, men det kjem litt an på kva flette, kva festeløysing, og hvilken paracordprodusent, nokon trådar er veldig glatte og glir litt lett opp.
 5. Eg har eit trangia sett med gassbrenner, (to gryter, kjele + ei panne) og me har laga litt supper, graut, pannekake etc til tre pers, det gikk omtrent akkurat, me supplerte og litt med grill til koteletter og sånt, men det er litt plass i panna til nokre småfisk og slikt. ? Gass er heilt genialt, går kjapt og greit og mindre søl enn rødsprit etc. Har sånn brennerdings og men den får bli til kuldebruk. Me har nokre litt djupe plasttallerker som det går an å ha supper og slikt i og, til når me ikkje vil dra med oss så mykje. Og eit sett bestikk til kvar pluss ei sleiv, ein steikespad
 6. Jaaaa kult! Det blir bra!
 7. Det kan me ordne. Du må kanskje minne meg på det, dog.
 8. Når er utstillinga? Logre kan kanskje sponse eit halsbånd/kobbel eller noko.
 9. Åh, supert! Takk for tips! Ser digg ut, no vil eg til Førde.
 10. Er det komen privat hundepark i Førde!? Ikkje at eg er der så ofte, men det må jo utnyttast.
 11. Gratulerer @Anette! Så gøy med kurs, og så kjipt med teit bil da! Registrerer stor sjukdomsbølge blant sonens slekt og vener siste tida. Kva skjer? God betring til alle! Pluttemann har vore innlagt sidan fredag, no skal eg heim og vere hundesosial til i morgon, og får forhåpentlegvis henta han heim da. Lite underholdande å henge på sjukehuset. ?
×
×
 • Create New...