Jump to content
Hundesonen.no

Wanderlust

Medlemmer
 • Content Count

  6224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Wanderlust

 1. Har en reiserelatert IG-konto wtraveltogether om noen ønsker å følge. Dukker opp et hundebilde en sjelden gang
 2. Herregud, nå kom jeg på noe. Jeg har sikkert fortrengt det fordi det var bare så sinnsykt ekkelt. Men husker ikke helt hvor det var, men lurer på om det var flyplassen i Dubai… Jeg hadde tissa ferdig og reiste meg opp, og da flyttet dosetet seg litt og jeg så det var masse blod under det Jeg tenkte jo ebola med en gang
 3. Sånn så ikke vi i Bulgaria, men i Polen derimot Men jeg vet jeg kommer til å slite litt på reiser hvor det er mindre vanlig med dopapir… I Jordan var det litt sånn, at man heller spyler, men heldigvis var det dopapir i tillegg på de fleste plassene vi var innom. Jeg går kun på do når jeg virkelig må, så da har jeg liksom ikke noe valg uansett hvordan toalettet ser ut. Men man klarer det utroligste
 4. Dette, i øs-pøsende-regnevær? Neida, min veste do-opplevelse var i Istanbul. Det var lang kø, ikke noe dopapir og det var tiss over ALT. I tillegg var jeg så sliten i beina at jeg fikk krampe når jeg prøvde å stå over do, så holdt på å grine fordi jeg absolutt ikke ville komme i kontakt med dosetet og samtidig ville beina mine kollapse under meg.
 5. Jeg bare mente jeg leste noe om at man måtte ha invitasjon for å få russisk visum, men kan hende jeg tolket det feil da jeg satt og tittet på det (for en god stund tilbake) eller at det har endret seg.
 6. Kan jeg spørre hvordan dere har/skal ordne visum? Eller reiser dere med et selskap?
 7. Jeg syns det virket som yaris verso har dårligere plass enn berlingoen, men kan jo bare virke sånn fordi jeg syns også bilen ser liten (og trang) ut. Glemte å presisere at jeg hadde grønne skilter på min multispace.
 8. Trodde partner var lik berlingoen, jeg.. Jeg har hatt berlingo, og hadde multispace-versjonen og var kjempefornøyd med den. Til to hunder er det goood plass. Jeg hadde dobbeltbur bakerst og hadde nok av plass mellom bur og skillevegg. Liker så mange av fordelene til multispacen, som f.eks bakluke (ikke dører), skyvedører på begge sider, gitter (ikke hel vegg), også syns jeg det er en pen varebil. Byttet ut min fordi jeg rett og slett ikke trengte god plass lengte.
 9. Er det noen her inne som har vært på Bali? Vi har bestilt oss juleferie (ja, vet det er regntid, så trenger ikke høre noe om det ), og reiser 25.desember og er der til over nyttår. Vi skal bo i en villa med privat basseng rett utenfor Seminyak/Kuta. Tenkte å finne en dagstur hvor vi får en liten smak av Bali, ellers blir det vel stort sett avslapning. Ikke umulig at vi får til en dykketur mens vi er der. Vi ønsker også å gå ut på nyttårsaften og spise en god middag på en romantisk/koselig restaurant, og har fått tips om å gå på stranden nord for Legian for å se på fyrverkeri med de lok
 10. Fant et par stk jeg syns så interessante ut, så får bare teste ut når det blir aktuelt å leke seg litt med ny layout Takk for hjelpen!
 11. Det kan være? Jeg bare tørr ikke prøve meg frem, for jeg klarte å kåle til hele siden den første gangen den var ferdig. Det hadde jo vært helt genialt om man selv har tilgang til å se på siden sin (noe jeg regner man har). Vet du hva den heter? Edit: Fant en som heter «Ultimate Coming Soon Page», så regner med den fungerer på den måten
 12. Jeg har webhotell hos one.com og bruker wordpress. Jeg begynner å bli litt lei av layouten og lurer litt på hvordan jeg skal gå frem for å endre siden… Jeg vet det ikke er noe hokus-pokus å endre layout, men mens jeg holder på med dette vil jeg helst «stenge siden» midlertidig til jeg har fått gjort de endringene jeg vil. Er det en enkel måte å gjøre dette på uten å føkke opp hele siden?
 13. Jeg har ikke blitt videre imponert over arbeidet disse hundene gjør, dessverre, uten å kunne sette helt ord på hva det er. Men det kan være faktorer som spiller inn, f.eks at de har med et tv-team. Jeg har vært utplassert i forsvaret i noen uker, og der ble jeg mektig imponert over arbeidet til både hund og fører.
 14. Jeg fikk bunad i konfirmasjonsgave av min bestemor som hun selv broderte og monterte, i tillegg var det tilhørende sølvet bursdags- og julegaver oppgjennom åra (så den betyr veldig mye for meg). Jeg har vel ikke brukt den på 10 år eller noe, så finner ingen bilder av meg med den på. Jeg hadde også et dilemma da jeg skulle velge bunad, da jeg virkelig ikke likte bunadene som kommer fra steder jeg har tilhørighet fra, så vi endte til slutt opp med en festdrakt i stedet: Silje Festdrakt i grønn. Googlet bilde: Det har ikke vært anledninger til å bruke den de siste årene, og trod
 15. Kan ikke vært han andre Tore som var her før? Samboeren(?) til @Betty? (Usikker på om han drev no sånt)
 16. Jeg er fornøyd bare jeg får vindusplassen. Bonus er om jeg får exit (hvor det er mulig å legge tilbake setet - ikke alle fly tillater det) eller liknende med bedre benplass. I tillegg sier jeg ikke nei til en rad hvor det kun er to seter siden av hverandre, så slipper en av oss å sitte i midten. Å finne meg et favorittsete er umulig ettersom vi sjeldent flyr med samme fly/fly med likt seteoppsett fra gang til gang.
 17. Sett litt på Binas, og tok en rask titt på Hadeland nå, men der blir det for dyrt å ha begge (står ikke noe om rabatt med hund nr2.) Men sendt en mail til Binas, så får vi se hva de sier.
 18. Jeg har aldri brukt kennel/hundepensjonat til mine hunder og kvier meg litt for å plassere de bort på kennel. Men vurderer å reise bort i julen, og da er ikke hundepass så enkelt å anskaffe seg, så derfor ser jeg på dette alternativet. Så da lurer jeg på om noen har noen pensjonater/kenneler å anbefale i Oslo/Akershus?
 19. For de reiseglade, og for de som er interessert: Jeg har nettopp lagt ut album fra Sør-Afrika på fb: HER! Kommer snart fra flere land også, må bare skrive litt om det først
 20. Nå har jeg en VW Polo 2013 mod. Ikke akkurat hundebil, men bikkjene sitter fint i bagasjerommet Tidligere hadde jeg den ultimate hundebil: Citroen Berlingo Multispace. Elsket den, men følte ikke samme behovet for en hundebil lengre.
 21. Jeg blir nysgjerrig og lurer på om dette er et «problem» eller om det gjaldt kun den konkrete tråden det var snakk om…
 22. Men det jeg lurer litt på: Har det blitt rapportert i mange/flere tilfeller? Eller kun den tråden som det er snakket om lengre opp?
×
×
 • Create New...