Jump to content
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Content Count

  3142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Ozzy last won the day on November 6 2019

Ozzy had the most liked content!

Community Reputation

11428 Excellent

5 Followers

About Ozzy

 • Rank
  =)
 • Birthday June 11

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Bulldoser på lykkepiller x 2

Recent Profile Visitors

14098 profile views
 1. Virker som om kjæresten til eier og en venninne har gått med hunden, den utagerte mot en forbipasserende hund, og eieren til denne forsøkte å ta kontroll over hunden da de som gikk med den ikke klarte det. Hunden fløy på dama også bare eskalere det. Står litt her fra en som var der https://www.hundendin.com/post/fire-personer-bitt-to-sterkt-nedkjøt Forferdelig sak, må ha vært ekstremt skremmende for de som var der. Håper alle kommer ut av det uten varige mén, og godt at hunden nå er avlivet..
 2. Ozzy

  Fra bølle til bestevenn

  Siste episode er jo ute? På appen ihvertfall.
 3. Noen som har erfaring med å rapportere inn feilbehandling av hund? Sender man kun til veterinærmedisinske rettsråd? Hvordan foregår det og er det noen form for oppfølging? Eller sender man bare inn også får man ikke vite mer? Til info lever hunden, men har i følge spesialist fått feil og uforsvarlig behandling av veterinær som helt klart ikke visste hva han drev med.
 4. Ozzy

  Vi som liker blekk!

  Kjempefin ble den, og fin plassering ❤️ kondolerer med faren din 💕
 5. Ozzy

  Omega 3 kapsler.

  Supert, da prøver jeg den! 😊 Takk!
 6. Ozzy

  Omega 3 kapsler.

  Takk for svar. 😊 Tenker det er lettere å huske også. Trør jeg prøver det! @Stjerneskinn de fra europris er ok til hund selv om den er til mennesker? De skal jo ikke ha tran f.eks.
 7. Ozzy

  Omega 3 kapsler.

  Noen som bruker det til hund? Hvilken type? Er dritt lei fiskeolje, uansett om det er med eller uten pumpe så er det bare mas 😂
 8. Stor klem til deg! Og en klapp på skulderen. Det krever mye å ta en slik avgjørelse, og det kan umulig ha vært lett. Men du skal ikke føle deg mislykket. En valp som det vil aldri bli normaltfungerende, rett og slett. Håper dere finner en ny, frisk valp 💕
 9. Ozzy

  Jeg vil se!

  Hund som tigger: Jeg vil se en hund som sover.
 10. Ozzy

  Akkurat nå, november

  Jeg har en lang regnjakke fra Helly Hansen som er varm. Innimellom for varm, spesielt på tur. 😂 noen år gammel, men mulig de lager lignende enda?
 11. Ozzy

  Hva skal jeg bli når jeg blir stor?

  Hei! Ja, det ble tatt et valg! Ble barnevernspedagog, går andre året nå og stortrives! Er i praksis på en institusjon for ungdom nå, og føler virkelig jeg har truffet blink. Elsker det. 😊
 12. Gjorde det jeg kunne for å gjøre henne tryggere på folk, i samarbeid med hundettener. Hovedsakelig ignorerering fra fremmede, og godis fra folk hun etterhvert ble vant med. Hun ble trigget av at folk snakket og skulle ha oppmerksomhet fra hu. Det fungerte til en viss grad, men som voksen er hun usikker på folk, kan ikke håndteres/bli tatt på av fremmede og dersom vi hadde hatt barn (eller bodd et sted med naboer) hadde hun blitt avlivet som ettåring. Hun er som deres, helt trygg på meg og samboeren. Vi fikk henne når hun var 14 uker, og bar preg av dårlig sosialisering og dårlig arv. Det er nok litt større håp med en yngre valp, men en ni uker gammel valp skal ikke oppføre seg sånn. Det er ikke normalt, og den vil nok aldri bli helt bra. Det er lettere å levere den tilbake nå, enn om noen mnd eller et år..
 13. Helt ærlig: Hadde sendt den i retur. Har fått en sånn valp. Anbefaler det ikke..
 14. Ozzy

  Påmelding hundesonens snap

  Prøve å holde liv i dette da. 😂
×