Jump to content
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Content Count

  3147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Ozzy last won the day on August 3

Ozzy had the most liked content!

Community Reputation

11429 Excellent

5 Followers

About Ozzy

 • Rank
  =)
 • Birthday June 11

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Ingen

Recent Profile Visitors

14448 profile views
 1. Ozzy

  Frisk rase til litt av hvert.

  Ja jeg tror også lab er et godt valg. Jeg er ekstremt ferdig med hunder som begrenser meg, rett og slett! Hvor er dine labber fra?
 2. Ozzy

  Frisk rase til litt av hvert.

  Jeg heller nok mer og mer mot en Labrador tispe. Jeg elsker Toller, men er livredd for å få en som "ikke funker".. Jungelen av oppdretter er stor.
 3. Ozzy

  Frisk rase til litt av hvert.

  Hva mener du med diller? Jeg liker labrador godt, så er en aktuell kandidat! Men trodde egentlig det var mer HD der enn hos golden.
 4. Ozzy

  Frisk rase til litt av hvert.

  Hehe, ikke sånn kjedelige. Jeg bare orker ikke flere hunder som har "mye greier" hvis du skjønner?
 5. Jeg har blitt singel og har ingen hund i livet mitt for første gang siden jeg var 9 år. Passer ikke med hund nå, men om et år/halvannet regner jeg med at jeg har tid og mulighet til å kjøpe meg hund. Hvilken rase jeg vil ha, vet jeg ikke. Har tenkt litt på toller, har hatt en i oppveksten og jeg er fryktelig glad i rasen. Uansett, litt krav ogsånt. 😂 Lett å ha med å gjøre, dvs ikke samkjønnsagressjon, ikke ekstremt reservert eller lignende. Raser som er "kjent for" å ha seperasjonsangst er uaktuelt. Ønsker en sosial hund som kan tas med "overalt" med normal sosialisering. Frisk rase, uten pusteproblemer. Jeg har en ankel som ikke fungerer optimalt, så lengden på tur vil variere. Noen dager kan jeg gå 1,5t, andre dager 30min. Men stort sett vil den få minimum en times tur i tillegg til småturer. Jeg er dog glad i å trene hund, og vil gjerne ha en som kan brukes til f.eks rally og søk. Kan den gå løs så er det selvsagt et stort pluss. Størrelse er ikke så nøye, men ønsker ikke å ha de aller minste eller giganter. Ikke for mye pelsstell med klippemaskin eller napping. Gjeterhunder og hunder med sterkt jaktinstinkt er selvsagt uaktuelt. Jeg har hatt noen år nå med hunder som har vært litt stress å ha, og kjenner jeg er litt ferdig med det. Jeg vil rett og slett ha en enkel og kjedelig hund. 😂 Tips om rase og evt gode oppdrettere tas i mot med stor takk. Jeg kjenner til de fleste raser, men når man skal velge selv blir det plutselig vanskelig.
 6. Virker som om kjæresten til eier og en venninne har gått med hunden, den utagerte mot en forbipasserende hund, og eieren til denne forsøkte å ta kontroll over hunden da de som gikk med den ikke klarte det. Hunden fløy på dama også bare eskalere det. Står litt her fra en som var der https://www.hundendin.com/post/fire-personer-bitt-to-sterkt-nedkjøt Forferdelig sak, må ha vært ekstremt skremmende for de som var der. Håper alle kommer ut av det uten varige mén, og godt at hunden nå er avlivet..
 7. Ozzy

  Fra bølle til bestevenn

  Siste episode er jo ute? På appen ihvertfall.
 8. Noen som har erfaring med å rapportere inn feilbehandling av hund? Sender man kun til veterinærmedisinske rettsråd? Hvordan foregår det og er det noen form for oppfølging? Eller sender man bare inn også får man ikke vite mer? Til info lever hunden, men har i følge spesialist fått feil og uforsvarlig behandling av veterinær som helt klart ikke visste hva han drev med.
 9. Ozzy

  Vi som liker blekk!

  Kjempefin ble den, og fin plassering ❤️ kondolerer med faren din 💕
 10. Ozzy

  Omega 3 kapsler.

  Supert, da prøver jeg den! 😊 Takk!
 11. Ozzy

  Omega 3 kapsler.

  Takk for svar. 😊 Tenker det er lettere å huske også. Trør jeg prøver det! @Stjerneskinn de fra europris er ok til hund selv om den er til mennesker? De skal jo ikke ha tran f.eks.
 12. Ozzy

  Omega 3 kapsler.

  Noen som bruker det til hund? Hvilken type? Er dritt lei fiskeolje, uansett om det er med eller uten pumpe så er det bare mas 😂
 13. Stor klem til deg! Og en klapp på skulderen. Det krever mye å ta en slik avgjørelse, og det kan umulig ha vært lett. Men du skal ikke føle deg mislykket. En valp som det vil aldri bli normaltfungerende, rett og slett. Håper dere finner en ny, frisk valp 💕
 14. Ozzy

  Jeg vil se!

  Hund som tigger: Jeg vil se en hund som sover.
 15. Ozzy

  Akkurat nå, november

  Jeg har en lang regnjakke fra Helly Hansen som er varm. Innimellom for varm, spesielt på tur. 😂 noen år gammel, men mulig de lager lignende enda?
×