Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  23

Ozzy last won the day on 12. Oktober

Ozzy had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,339 Excellent

5 følgere

Om Ozzy

 • Rang
  =)
 • Bursdag 11. Juni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Bulldoser på lykkepiller x 2

Nylige profilbesøk

11,899 profilvisninger
 1. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Ja tiden flyr! Takk Han er veldig spesiell. Både i tegninger, men mest personlighet.
 2. Akkurat nå, oktober 2018

  Bestilt ny bil idag. Den er faktisk veldig kul til å være liten varebil gjør overgangen fra BMW litt enklere
 3. Damir og Iraia - Dogo Canario

  5,5 mnd er en morsom alder vekstmessig
 4. Passer større hunder, bittelitt knapt for Damir (60kg). Pga bilens bagasjerom har den ganske forskjellige mål da den skrår både foran og bak, men de største målene er 95 brei, 107 lang og 70 høy. Er spesiallaget til BMW f11. Har sølekant for mindre skitt i bilen, bråker ikke og er lite brukt. Tenkte ca 1500. Det står i vestfold, kan leveres langs E18 fra Horten til Porsgrunn i ukedager.
 5. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Lenge siden det har vært oppdatert noe her. Slenger ut noen mobilbilder av dyra, Iraia har blitt to år, og Damir er snart fem og et halvt. Damirbarna spirer og gror også, de varierer veldig i vekt. Har ikke nye bilder av alle, men fem av de ihvertfall. Gleder meg veldig til å møte noen igjen på dogs4all
 6. Dogs4All 2018

  Kommer lørdag og søndag. Stiller dog ikke, lørdag heier jeg på @mushiog søndag skal jeg hilse på mange av Damirbarna, og heie på de (hvis de stiller mot noen andre enn søsken )
 7. Valpegjengen 2018

  Har alltid sett det på dem når det har vært for kaldt. Dersom de ikke virket preget av kulde, har de fått gå uten. De fryser stort sett på beina når det er kaldere enn - 12.
 8. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Veldig leit med start 2,han er jo sinnsykt god! Neste gang!
 9. Avl og mental helse

  Etter å ha fått ei med dårlig genetisk pakke, som også ble dårlig sosialisert før hun ble levert, vil det vektlegges MYE ved neste hund. Orker ikke ha enda en hund som har ræva mentalitet, spesielt ikke av den størrelsen.. Hannen er fra samme oppdretter, og han har et helt fantastisk gemytt, men andre foreldre.. Hun ble i utgangspunktet kjøpt for å avle hvis hun hadde bra helse og eksteriør, men er uaktuelt med det gemyttet.
 10. Akkurat nå, september 2018

  Han fikk skriftlig advarsel, og la seg ganske flat. Han har tidligere fått lite "streng" tilsnakk på ting som ikke er helt ok, men dette ville vi ikke la gå så lett. Men nå er vi ferdig med det, og han er inneforstått med at dette skal ikke skje igjen. Ingen sure miner, han skjønte han dreit seg ut, er ikke slik at han "glemte seg" og fyrte opp en røyk. Han trodde nok at samboeren overdrev når han sa at lukta sprer seg, og at han kunne slippe unna med det.
 11. Akkurat nå, september 2018

  Samboeren har allerede gitt beskjed om at vi vet og at det ikke er greit, men dersom jeg har "lov", vil jeg skrive advarsel. Så han forstår at et nei er et nei, ferdig snakka. Han fikk jo muntlig beskjed først, han spurte og fikk nei.
 12. Så nettopp denne reklamen. Fint tiltak av kvikk lunsj "Hunden bidrar til å få mange nordmenn opp av stolen og ut i naturen, både på korte og lange turer. En god og trofast turvenn! Derfor er det mange turglade mennesker som ønsker å skaffe seg hund. I den sammenheng ønsker vi å sette fokus på at det finnes mange hunder der ute som i dag ikke har noe hjem, og som trenger nye eiere som kan ta dem med ut på tur. Dyrebeskyttelsen Norge og FOD jobber daglig for å gi hunder nye hjem, så ta kontakt med dem om du ønsker å lære mer eller vil adoptere en hund. TUREN VENTER" https://www.freia.no/kvikklunsj
 13. Akkurat nå, september 2018

  Leieboeren spurte igår om han kunne røyke ut av vinduet, og han fikk nei da røyken sprer seg i hele huset. Han trodde tydeligvis at vi løy om det, for jeg våknet opp klokken tre av at hele huset stinket røyk. Så han dreit i at han fikk nei. Sleit med å sovne igjen pga lukta (og jeg var mangeårig røyker), og lukta sitter i enda. Bikkjene synes sikkert også det er ekkelt, og i tillegg er leiligheten møblert. Er det grunnlag nok til en advarsel? Sånn type "skjerp deg eller flytt".. Står i kontrakten at det ikke er røyk, og vi var klare på det når han flyttet inn at røyking skjer ute. Vet leieboere har mye sikkerhet, men tror det kanskje setter en større støkk i han med en advarsel pluss tilsnakk, samt at da har jeg "bevis" dersom det skulle gjenta seg.. Han har aldri bodd vekk fra foreldrene sine så skal ikke så mye til før han blir stressa, men jeg vil gjøre ting riktig tilfelle foreldrene blander seg inn Hva skriver man i såfall i en slik advarsel?
 14. Akkurat nå, september 2018

  Anbefaler å kjøpe tilgang hos teoritentamen. Jeg brukte kun den, var til stor hjelp og sto på første førsøk :). Hvor flytter dere?
 15. Slettet da vedkommende som la det ut, ikke ønsket at det skulle deles videre.
×